2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm 21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz
Doğum günün kutlu olsun tatlim sevdiklerinle nice senelerin olsun rabbim uzun saglikli ömürler versin insallah öptüm

Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.
Bisey sorucam suni sanci ile agrin cok oldumu acaba zor oldumu yani??

Geldigimde 3 cm aciklik vardi canim. Suni sanci istemiyorum dedim. Daha onceleri kotu diye duydugum icin. Dr u aradi hemsire,en hafif 50 de vercez dedi. 4 5 dk ya bir 10 sn falan sanci geliyodu. Dr geldi bi yarim saat sonra, sen bu suni sanciyla haftaya dogurursun.150 yapalim dedi. Tabi daha siddetli geldi sancilar. Bi saatte 7 8 cm oldu acilma.sonra dogumhaneye gittik ve dogum gerceklesti.
Cok sukur cok guzeldi. Iyi ki almisim suni sanci. Ins hepinizde benim gibi veya benden dahada kolay dogumla kavuştursunuz bebisinize

Gözünüzaydın cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Ben degildim canim onu soyleyen. Biz bisey yapmadik kocisle biz mardindeyiz gorev icabi. Dogumu adana da yaptim, kvalidemin yaninda. Esimin izin almasi sikintiydi, sanci baslayinca gelecekti ama cok sukur dun geldi.
Oglusumda babasini bekeliyomus. Bugun dogddu

Sagol canim aminn insallah kolayca kavusuruz yavrularimiza bizde :) tekrar gozun aydin canim :)

Oyy ne güzell yaa Maşaallah , Gözünaydın canım benim Bizlere de dua etmişsin Allah razı olsun senden

Kızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm 21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz
Dogum gunun kutlu olsun canim
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere
Bi ikizler daha, bu gun erkek kardesimin de dogum gunu

Kızzlaaarr ben geldiimm

Doğum günün kutlu olsun canım,
Bebişinle nice güzel yaşlarınız olsun inşallahh

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun oglunu
Darisi bizlere insallah biz de hayirlisiyla,rahat dogum yapariz

MaşaAllah tosuncuk olmuş annesi iyi hadi bizim bebişler dönmüş normal doğum yolu gözüküyor

Doğum günün kutlu olsun tatlim sevdiklerinle nice senelerin olsun rabbim uzun saglikli ömürler versin insallah öptüm

Dogum gunun kutlu olsun canim
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere
Bi ikizler daha, bu gun erkek kardesimin de dogum gunu

Doğum günün kutlu olsun canım,
Bebişinle nice güzel yaşlarınız olsun inşallahh

Çok teşekkür ederim kızlar , hep beraber güzel sağlıklı günlerimiz olur inşaAllah

dr u zaten zararlı dememiş mikrop kapabilirsin demiş. duş alıp yapılırsa ve temizliğe dikkat edilirse sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ben başladım hatta wc ye gittiğimde de yapmaya çalışıyorum. bakalım inş. faydası olur.

Kontrolden çıktık.3250gt 52cm bizim kız.doktor içimden his perşembe diyor.ama belli olmaz cumartesiyide geçirebilirsin diyor.ma ısrarla tahminim perşembe dedi.gelmezse şayet cumartesi kontrol yine gelmedi sonraki cumartesi kontrol dedi.duruma göre bakacak artık.çatı muayebesi filan yapmıyor zaten söylemişti.sancılarım oluyormuş ama acı eşiğin yüksek demek fark.etmiyorsun dedi.

Gozunaydin cnm cok sevindim darisi bizlere insallah...

Canimm cok sewindimmm. Masallah paşaya bak işe yaramis cok sukur. Sende yawas yawas basla yurumeye, bana hala yasak bi hafta daha bekle dedi. Hala yatistayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…