- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.921
aslında zayıf kalmadım canım 58 le evlendim, 68 le hamile kaldım, şuan 83 üm :) ama boyum 1.75 biraz ona güveniyorum.. Sağlıkla gelsinlerde veririz inşAmaaan 15 de nezaten zayif hamile kaldiysan 16 ideal merak etme gider hemencikk
Doğum günün kutlu olsun tatlim sevdiklerinle nice senelerin olsun rabbim uzun saglikli ömürler versin insallah öptümKızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz
Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.
Bisey sorucam suni sanci ile agrin cok oldumu acaba zor oldumu yani??
Gözünüzaydın cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Hepinize dua ettim
Oglusumla emistik, simdi uyuyor
Ayy bende ewde tek kalimca iyicene nete sardim kizlar ne dicem size hem burda hemde mayis annelerinde duymustum iliskiye girmek dogumu hizlandiriyomus beyaz melekte dunmu yoksa onceki gunmu ne yazmisti ya esimle kacamak yaptik diye akabinde bugun dogum yapti acaba ise yararmi ya dicemde benimkide el surmye korkuyo ilk 2. Dede oyleydi gunu benden daha yakin ve hizlandirmak isteyenler esini kandirabilenlere duyrulur
Sagol canim aminn insallah kolayca kavusuruz yavrularimiza bizde :) tekrar gozun aydin canim :)Geldigimde 3 cm aciklik vardi canim. Suni sanci istemiyorum dedim. Daha onceleri kotu diye duydugum icin. Dr u aradi hemsire,en hafif 50 de vercez dedi. 4 5 dk ya bir 10 sn falan sanci geliyodu. Dr geldi bi yarim saat sonra, sen bu suni sanciyla haftaya dogurursun.150 yapalim dedi. Tabi daha siddetli geldi sancilar. Bi saatte 7 8 cm oldu acilma.sonra dogumhaneye gittik ve dogum gerceklesti.
Cok sukur cok guzeldi. Iyi ki almisim suni sanci. Ins hepinizde benim gibi veya benden dahada kolay dogumla kavuştursunuz bebisinize
Kizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Hepinize dua ettim
Dogum gunun kutlu olsun canimKızzlaaarr ben geldiimm
Bugün benim doğum günümm21 Yaşına Girdim .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz
Kızzlaaarr ben geldiimm
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun oglunuGeldigimde 3 cm aciklik vardi canim. Suni sanci istemiyorum dedim. Daha onceleri kotu diye duydugum icin. Dr u aradi hemsire,en hafif 50 de vercez dedi. 4 5 dk ya bir 10 sn falan sanci geliyodu. Dr geldi bi yarim saat sonra, sen bu suni sanciyla haftaya dogurursun.150 yapalim dedi. Tabi daha siddetli geldi sancilar. Bi saatte 7 8 cm oldu acilma.sonra dogumhaneye gittik ve dogum gerceklesti.
Cok sukur cok guzeldi. Iyi ki almisim suni sanci. Ins hepinizde benim gibi veya benden dahada kolay dogumla kavuştursunuz bebisinize
Kızlaaar ben doktordan geldim, 2950 gr 50 cm olmuş paşam, 3-4 gün öndeymiş maşallahveeeee dönmüş, hissediyodum zaten, şuan için normal doğum görünüyor dedi, çatı muayenesini doğuma 1 hafta kala yaparız ama sorun çıkacağını sanmıyorum boyun uzun dedi.. Sezeryan yanlısı die dedikodular duymuştum, bgn boştu biraz, tam 1 saat konuştuk anlatılanın aksine bana keyfi sezeryan için gelme dedi :) kesi den korkuyorum dedim anlattı rahatladım :) bide vajinadaki yağ ile masajdan bahsetmişti bi arkadaş burda, onu sordum sakınnn dedi, bide şu dönem enfeksiyon kaptırırsın başımıza iş almayalım, oynama hiç oralarla dedi :) göğüs kremine başlayabilirsin dedi, lansinohalmışım olur dedi. Bide nst ye girdim ilk kez iki çikolata bi meyve suyuna rağmen benim hissettiğim hiç hareket olmadı, ama kağıttaki doktor için yeterliymiş tekrarlamadılar. Sancım çıkmadı. 15 gün sonra gel dedi.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ha bide aşırı zorlamadan egzersizyapabilirsin ve bol bol yürü dedi. Doğumun 25 görünüyor, belki 1-2 gün erken gelebilir dedi. Oyüzden ben artık beklemeyi bıraktım, bu günlerimin tadını çıkariciiiimmm
Doğum günün kutlu olsun tatlim sevdiklerinle nice senelerin olsun rabbim uzun saglikli ömürler versin insallah öptüm
Dogum gunun kutlu olsun canim
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere
Bi ikizler daha, bu gun erkek kardesimin de dogum gunu
Doğum günün kutlu olsun canım,
Bebişinle nice güzel yaşlarınız olsun inşallahh
Ben hic yyaomadim cnm ama arkadasin dedigi gibi aktarlarda kesin vardir
hadiya pofudukcum bir umudum o vardi ama belki bu yakinlarda senin ise yarar cok az kaldi sen yine bir iji defa dene derim bende kandirmya calisicimmm bakakim olurmu
MasaAllah bebisne canim rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eylesin ama her dr den baska seyler cikiyo bnm hastanemde o masaji vermisti gunum geciyo diye ama iste dr den dr ye degisiyo hayirlisi olsun bebislerimize kavusalimda artik gerisi onemli deil
Gözün aydın canım <3Pofuduk listeye benide ekleyebilirsin
Yigit etmen pamugumun adi
Kizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Hepinize dua ettim
Canım doğumgünün kutlu olsun, sevdiklerinle nice musmutlu senelereÇok teşekkür ederim kızlar , hep beraber güzel sağlıklı günlerimiz olur inşaAllah
Canimm cok sewindimmm. Masallah paşaya bak işe yaramis cok sukur. Sende yawas yawas basla yurumeye, bana hala yasak bi hafta daha bekle dedi. Hala yatistayimKızlaaar ben doktordan geldim, 2950 gr 50 cm olmuş paşam, 3-4 gün öndeymiş maşallahveeeee dönmüş, hissediyodum zaten, şuan için normal doğum görünüyor dedi, çatı muayenesini doğuma 1 hafta kala yaparız ama sorun çıkacağını sanmıyorum boyun uzun dedi.. Sezeryan yanlısı die dedikodular duymuştum, bgn boştu biraz, tam 1 saat konuştuk anlatılanın aksine bana keyfi sezeryan için gelme dedi :) kesi den korkuyorum dedim anlattı rahatladım :) bide vajinadaki yağ ile masajdan bahsetmişti bi arkadaş burda, onu sordum sakınnn dedi, bide şu dönem enfeksiyon kaptırırsın başımıza iş almayalım, oynama hiç oralarla dedi :) göğüs kremine başlayabilirsin dedi, lansinohalmışım olur dedi. Bide nst ye girdim ilk kez iki çikolata bi meyve suyuna rağmen benim hissettiğim hiç hareket olmadı, ama kağıttaki doktor için yeterliymiş tekrarlamadılar. Sancım çıkmadı. 15 gün sonra gel dedi.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ha bide aşırı zorlamadan egzersizyapabilirsin ve bol bol yürü dedi. Doğumun 25 görünüyor, belki 1-2 gün erken gelebilir dedi. Oyüzden ben artık beklemeyi bıraktım, bu günlerimin tadını çıkariciiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?