- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.821
Saglik ocagi bosuna cocua iki aci yasatma dedi. 6.gun gidecekmisizözel hastanelerde sonuç hemen çıkıyor ..sağlık ocağına kaçıncı gün çağırdılar sizi..
evet cnm yarın sabah bende merak ediyorum boyunu kilosunu ayy bilmiyorum ki en son çare onu düşünüyorum tabiama bana bi garip geliyo ya kocaman göbekle olmuyo :)
özel hastanelerde sonuç hemen çıkıyor ..sağlık ocağına kaçıncı gün çağırdılar sizi..
Gözün aydın canım benim kavuşmuşsun minigineSonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.
Cok sukur bebegimi de saglikla kucagima aldim, 3.540 grm. 50 cm. Simdi uyuyor.. Allahim hepinizin saglikla kucaginiza almasini nasip etsin insallaahhh.. :)
Bugün hep ağrıdı kasiklarim azıcık ayağa kalkayim. Ağrıdı ama şiddeti aynı kızlarKızlar bende merak ediyorum bunu biri cevaplayabilir mi ?
Amin cnm allah bagislasin bebeginiiiiii:) bende sezeryan olacagim icimde zerre korku yok. Ins kolay atlatairiZz. Cevremde sezeryan olup diger gun evinin isini yapan cok arkadaşım var.Sonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.
Cok sukur bebegimi de saglikla kucagima aldim, 3.540 grm. 50 cm. Simdi uyuyor.. Allahim hepinizin saglikla kucaginiza almasini nasip etsin insallaahhh.. :)
Ay gelsin gelsin bekliyorum sabirsizim. Zaten. Hayırlı sağlıklı gelsin ohlusumAyy ne guzzell, hazirmissin heran gelebilir bebissinn. Benimki buaralar gelmemeli
Sonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.
Sonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.
arkadaşlar acil bir sorum var !!
tuvalete gittim.. af edersiniz büyük tuvaletim var gibiydi , ıkındım biraz... geldi ama çok az... neyse siliniyordum idrarım geldi , tuvaletim alaturka , idrarımı yaptım bir baktım deliğe sümük gibi pembe kırmızı bişey ama deliğin içerisine düşmüş , peçeteyle bakamadım tuvaletin içinde inceledim..
bu nişan mı ????
ne yapayım peki...
kasıklarım inceden sızlıyor , ama düzenli değil , ve nişan olup olmadığından hiç emin değilim... hastaneye gitsem mi ?
hayırlı haberlerlen canım, atraksiyon için erken, 1 hafta daha büyüsünslm kızlar napiyosunuz bakem yarın sabah kontrolümüz var çok heycanlıyım 1 aydır görmüyorum oğluşumu çok özledim inşallah herşey yolundadır bide çatı muayenesi var tabi acaba bu gece bi atraksiyon yapsam bi faydası olurmu ki
tecrübe etmedim ama anlatılanlaragöre bana nişan gibi geldi. Hatta şuan sancın da var, ama acı eşiğin yüksek hissetmiyosun, hatta açılman 4-5 cm, hastaneye vardığında 8 olacak, sonra 1 saat içinde pırt diye doğuruvercenarkadaşlar acil bir sorum var !!
tuvalete gittim.. af edersiniz büyük tuvaletim var gibiydi , ıkındım biraz... geldi ama çok az... neyse siliniyordum idrarım geldi , tuvaletim alaturka , idrarımı yaptım bir baktım deliğe sümük gibi pembe kırmızı bişey ama deliğin içerisine düşmüş , peçeteyle bakamadım tuvaletin içinde inceledim..
bu nişan mı ????
ne yapayım peki...
kasıklarım inceden sızlıyor , ama düzenli değil , ve nişan olup olmadığından hiç emin değilim... hastaneye gitsem mi ?
yok canım yanlış olur mu, rahat edebilirsen süper olur, hele bide spor giyinmeyi seviyosansırt çantamı kullanırım diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum
maşşalh canım, sen şimdi lohusasın duaların kabul olur bize de dua et nolurSonunda bnde bebegimi kucagima aldim. Sezeryan olacak olanlar hic korkmasinlar. O kadar korkacak bisey yok.
Ben oda yaptım ama yatakodama koyacak bişey almam lazım.. Benim gözüme çok küçük gelmişti chicco, acaba boyutları varmiki bunların yoksa standartmı?
hayırlı haberlerlen canım, atraksiyon için erken, 1 hafta daha büyüsün
tecrübe etmedim ama anlatılanlaragöre bana nişan gibi geldi. Hatta şuan sancın da var, ama acı eşiğin yüksek hissetmiyosun, hatta açılman 4-5 cm, hastaneye vardığında 8 olacak, sonra 1 saat içinde pırt diye doğuruvercenevrene pozitif Msj veriyorumm, bizi habersiz bırakma )
yok canım yanlış olur mu, rahat edebilirsen süper olur, hele bide spor giyinmeyi seviyosan
maşşalh canım, sen şimdi lohusasın duaların kabul olur bize de dua et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?