2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet cnm yarın sabah bende merak ediyorum boyunu kilosunu ayy bilmiyorum ki en son çare onu düşünüyorum tabi ama bana bi garip geliyo ya kocaman göbekle olmuyo :)

Nolacaaaak nolmalıııı cimcimesevilay bende aynı düşüncedeyim ama napalım 37. Haftadan sonra bizde yaramazlık yapıcaz kızım çok kalmasın içimde

özel hastanelerde sonuç hemen çıkıyor ..sağlık ocağına kaçıncı gün çağırdılar sizi..

Beni de sağlık ocağından aradılar, topuk kanını sordum. 1 haftalık olunca gel dediler.Hastanedekiler geçersizmiş onlarda. Bebek 3-4 gün doymuş olmalı en azından dedi.

Gözün aydın canım benim kavuşmuşsun minigine darısı biz bekleyenlere inşaallah

Amin cnm allah bagislasin bebeginiiiiii:) bende sezeryan olacagim icimde zerre korku yok. Ins kolay atlatairiZz. Cevremde sezeryan olup diger gun evinin isini yapan cok arkadaşım var.

Eminim simdi izlemeye doyamiyorsundur ayyy cok heyecanli cabuk 13 gun gecsinnnnn :))))

Ayyy Allahım ne güzel :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzu. Sıra bize geliyor gün gün heyecanım katlanıyor :) :)

arkadaşlar benim öksürüğüm halen geçmedi o kadar da ilaç kullandım..ama astımdan ziyade reflüden olduğunu düşünüyorum..şimdi midem yanmıyor ilaç kullanıyorum ama daha önceden reflü yüzünden yemek borum tahriş oldu ordan da akciğer zedelendi..
acaba doğumdan sonra sezaryan dikişlerime bişey olur mu? çoğu kişi doğumdan sonra öksürüğün geçer diyor..kan sulandırıcıda kullanoyorum dikiş bölgem kanar diye endişe ediyorum..daha önceki sezaryanda kusmuştum bölgesel anestezi olmasına ragmen biraz kanamam olmuştu inş. bu sfer böyle olmaz dua edin ne olur..

cnm hayırlı uğurlu olsun gözün aydın sende sağ salim kavuştun bebişine darısı bizlere inşallah

nişandan 3 gün sonra da doğum olabiliyormuş. dr unu ara istersen. benimki su veya kasılma 5 dk da bir olunca yola çık dedi

hayırlı haberlerlen canım, atraksiyon için erken, 1 hafta daha büyüsün

tecrübe etmedim ama anlatılanlaragöre bana nişan gibi geldi. Hatta şuan sancın da var, ama acı eşiğin yüksek hissetmiyosun, hatta açılman 4-5 cm, hastaneye vardığında 8 olacak, sonra 1 saat içinde pırt diye doğuruvercen evrene pozitif Msj veriyorumm, bizi habersiz bırakma )

sırt çantamı kullanırım diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum
yok canım yanlış olur mu, rahat edebilirsen süper olur, hele bide spor giyinmeyi seviyosan

maşşalh canım, sen şimdi lohusasın duaların kabul olur bize de dua et nolur

yok kız bebiş gelsin diye değil yarın alttan bakacak ya belki ona bi faydası olur diye

Gözünaydın, güle güle büyüt bebeğini. Spinal mi, genel mi, epidural mi oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…