2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnmmm gozun aydın allah size bağıslasın uzun omurler versın.. Az kaldı benımde haftaya gun aldık epıdurel sezeryan olucak çok heyecanlıyım detayları anlat olurmu bızı neler beklıyor tecrubenden faydalanalım

Epıdurel mı olucaksın cnm, bende 11 de olucam ama ben nıye korkuyorum ya bebiş iççn endıselenıyorum sanırım ben allah yardımcımız olsun..

geçmişi anca okudum. hadi inş. sancıymış o açılmam varmış doğuruyorum haberi gelir SirriEyvan dan

benim de bugün perdelerim gelmesi lazım. arakatsız park yatağımı sipariş geçtim.
ikea dan alışveriş yapacaktık kardeşimle. abim de doğururum diye götürmüyor. bende siteyi gezip ekran görüntüsü aldım istediklerimin yolladım whatsapptan sipariş geçtim haftasonu gelir inş.

ACİLLLL !!! kızlar bir sorum olcak size. yaklaşık 2 saattir falan aralıklarla karnımda kasılmalar var. taş gibi oluyor karnım. şimdi de kasıklarımın olduğu tarafta iğne batması gibi bir acı var. su falan gelmedi ama bu ağrılar normal mi sizce?

Selam cnm kasılma sırasında ağrı oluyorsa ve duzenlı oluyorsa hastaneye gıt bence nst ye gır cnm ama gercek doğum sancısı belden gırer dıyorlar ama sen yınede gıt gorun derım ben

Canım kasılmalarınla beraber sancı hissediyorsan , çok rahatsızlık duyuyorsan bi acile git

Birde kasılmaların kaç saniye sürüyor eğer 1 dk' ya yakın taş gibi oluyorsa git , eğer daha azsa 20 saniye falan kadarsa yalancı sancı ve kasılmalardır canım çok panik yapma

Hadi gozun aydin cnm rabbim saglik sihhat versin ikinizede...

1 haftadır sık sancılarım oluyor. Bu iki gündür bebek sıklıkla toplanıp karnımı taş gibi sert yapıp rahmime baskı yapıyor ve sancılarım başlıyor ve uzun sürüyor daha sonra kesiliyor düzensiz ama bazen panik yapıyorum sizce yakın bir zamanda mı gelecek dr.a gözükmelimiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…