2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım inan doğum yapar yapmaz ne mide yanması kalıyor nede başka bir şey çok az kaldı, biraz daha sabır.
ah canım bunu duymak ne kadar harika...

sabahları mide bulantısıyla kalkmak, bütün gün ne yesen ne içsen midenin fokur fokur kaynaması çok zor

siz nasılsınız , 4 kişi oldunuz hep yazardın acaba nasıl olacak diye :) ?
şu küçük elayı da göremedik..
kimsecik resim yüklemiyor , ben yükleyeceğim diyordum ama kimse yüklemeyince başı çekmesem mi ki diyorum ...

hahaha aynen yaaa
çok güzel tespit tatlım... bize değil onlara verilmeli bu eğitim :)))

beni de her gün arayan var resmen

Benimde annem sağolsun her gün herkesi arar konuşur onlar da soruyolar haliyle doğum yaptı mı diye yok daha değil bekliyoruz yok daha değil. ayy içim sıkılıyor stres oluyorum. kızıyorum ama kızamıyorum işte.

di mi , ne kadar karışık bir ruh halindeyiz böyle...
hem kızıyoruz hem kızamıyoruz :)))

birde karnım gittikçe daha da öne doğru çıkıyor , kızım öne doğru değil , aşağı doğru bırak kendini diyorum
öne doğru gitmesi için yer kalmadı çünkü , şu göbüşten dolayı olan kıyafet sayım bir elin parmak sayısını geçmez

Ay aynen tatlım bi kaç gün için de kıyafet almak saçma geliyor. Bugün bizim kız da öne doğru çıkmaya çalıştı derim yırtılacak gibi oldu diyorum kızım napıyosun

Ayy kizlaar ne bogucu bi havaa bulasiklari falan yavas yavas hallettim. Arada girim mesajlari okudumm. Bende ablamla yengemi bekliyorum bugun gelip temizlik yapcaklardi ve ben hala dogum cantami hazirlamadim benim gibi rahat davranan war mi hamisler

Canım ben bugün makineye attım kızımın elbiselerini yarın da ütü yapcam , ve emzirme sütyeni almadım birde uzun gece pedi alıp koyucam cantama sonra tamamdır inşaallah

amin canım aminnn...
demek senin prenses de gelmedi daha :))
Yok tatlim halen gelmedi bizim batlar ayniydi dogumlar nasil olacak bakalim dun siddetli bir bel agrim vardi he dedim geliyor cunku gercek dogum sancisi belden baslar diyorlar sonra adet sancisi gibi kasiklarda agrim oldu ama yine gelmedi bizim kiz bel agrim halen var ama bakalim ne yapacak kizim

arkadaşlar acil bir sorum var !!

tuvalete gittim.. af edersiniz büyük tuvaletim var gibiydi , ıkındım biraz... geldi ama çok az... neyse siliniyordum idrarım geldi , tuvaletim alaturka , idrarımı yaptım bir baktım deliğe sümük gibi pembe kırmızı bişey ama deliğin içerisine düşmüş , peçeteyle bakamadım tuvaletin içinde inceledim..

bu nişan mı ????

ne yapayım peki...
kasıklarım inceden sızlıyor , ama düzenli değil , ve nişan olup olmadığından hiç emin değilim... hastaneye gitsem mi ?

Canım kırmızı olması biraz şüphelendirdi ama ama beyaz sümüksü şey çok sık oluyor bende de bir de akıntıdan daha koyu dediğin gibi tuvalete düşüyor rahim yumuşayıp kaygan bir hale geliyormuş o şey de rahmin içnden çıkıyormuş doğumun habercisi diyorlar ama benim iki haftadır öyle haber geliyor :)

Aaaa nişandır bence, git istersen hastaneye, belki sen de sancıları hafif hissediyosundur.

Caniiim git doktora bencee oyy hazirkan kalk hadi hadii heyecanlandimm

canım kırmızıydi... pembe bir yanı öteki yanı kırmızı... 3 cm uzunluğunda filandı...

benim aldığım firma da bir yaşa kdr rahat sığar dedi. gerçi 6 aydan sonra hareketli die tutunup düşebilir. yani ben yanında olmadığım zaman 6. aydan sonra yatırmak için arakatsız park yatak aldım yeni geçtim sipariş hevesle bekliyorum

Aaaa nişandır bence, git istersen hastaneye, belki sen de sancıları hafif hissediyosundur.

adet olmadan önce kasıklar sızlar ya öyle sızlıyor kasıklarım...
çok hafif henüz...beklesem mi gitsem mi karar veremedim..keşke tuvalete düşeceğine peçeteye düşseydi ya daha iyi inceler karar verirdim... uf uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…