- 23 Temmuz 2014
- 1.356
- 1.859
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.781
Benim de bel ve adet sancisi gibi agrilarim var ancak kizim gelmiyor halenDoğum sancıları adet sancısı gibi başlıyor canım.
ah canım bunu duymak ne kadar harika...Canım inan doğum yapar yapmaz ne mide yanması kalıyor nede başka bir şey çok az kaldı, biraz daha sabır.
amin canım aminnn...Evet tatlim ya herkes haka dogurmadin mi diyornkiziyorum bende Allah yardimcisi olsun hepimizin
hahaha aynen yaaa
çok güzel tespit tatlım... bize değil onlara verilmeli bu eğitim :)))
beni de her gün arayan var resmen
di mi , ne kadar karışık bir ruh halindeyiz böyle...Benimde annem sağolsun her gün herkesi arar konuşur onlar da soruyolar haliyle doğum yaptı mı diye yok daha değil bekliyoruz yok daha değil. ayy içim sıkılıyor stres oluyorum. kızıyorum ama kızamıyorum işte.
di mi , ne kadar karışık bir ruh halindeyiz böyle...
hem kızıyoruz hem kızamıyoruz :)))
birde karnım gittikçe daha da öne doğru çıkıyor , kızım öne doğru değil , aşağı doğru bırak kendini diyorum
öne doğru gitmesi için yer kalmadı çünkü , şu göbüşten dolayı olan kıyafet sayım bir elin parmak sayısını geçmez
Ayy kizlaar ne bogucu bi havaabulasiklari falan yavas yavas hallettim. Arada girim mesajlari okudumm. Bende ablamla yengemi bekliyorum bugun gelip temizlik yapcaklardi ve ben hala dogum cantami hazirlamadim benim gibi rahat davranan war mi hamisler
Yok tatlim halen gelmedi bizim batlar ayniydi dogumlar nasil olacak bakalimamin canım aminnn...
demek senin prenses de gelmedi daha :))
Canım ne kadar verdin doğuma, bi de normal doğumun fiyatını öğrendinçi?
arkadaşlar acil bir sorum var !!
tuvalete gittim.. af edersiniz büyük tuvaletim var gibiydi , ıkındım biraz... geldi ama çok az... neyse siliniyordum idrarım geldi , tuvaletim alaturka , idrarımı yaptım bir baktım deliğe sümük gibi pembe kırmızı bişey ama deliğin içerisine düşmüş , peçeteyle bakamadım tuvaletin içinde inceledim..
bu nişan mı ????
ne yapayım peki...
kasıklarım inceden sızlıyor , ama düzenli değil , ve nişan olup olmadığından hiç emin değilim... hastaneye gitsem mi ?
arkadaşlar acil bir sorum var !!
tuvalete gittim.. af edersiniz büyük tuvaletim var gibiydi , ıkındım biraz... geldi ama çok az... neyse siliniyordum idrarım geldi , tuvaletim alaturka , idrarımı yaptım bir baktım deliğe sümük gibi pembe kırmızı bişey ama deliğin içerisine düşmüş , peçeteyle bakamadım tuvaletin içinde inceledim..
bu nişan mı ????
ne yapayım peki...
kasıklarım inceden sızlıyor , ama düzenli değil , ve nişan olup olmadığından hiç emin değilim... hastaneye gitsem mi ?
Caniiim git doktora bencee oyy hazirkan kalk hadi hadii heyecanlandimmarkadaşlar acil bir sorum var !!
bu nişan mı ????
ne yapayım peki...
canım kırmızıydi... pembe bir yanı öteki yanı kırmızı... 3 cm uzunluğunda filandı...Canım kırmızı olması biraz şüphelendirdi ama ama beyaz sümüksü şey çok sık oluyor bende de bir de akıntıdan daha koyu dediğin gibi tuvalete düşüyor rahim yumuşayıp kaygan bir hale geliyormuş o şey de rahmin içnden çıkıyormuş doğumun habercisi diyorlar ama benim iki haftadır öyle haber geliyor :)
Bende mothercare de baktım buna ve çok begendim çalışan bayan ancak 6 ay kullanabilirsin dedi bende vazgeçtim 6 ay için pahalı geldi bana. Aslında 85 küçük değil. 120 cm ler 3 yasa kadar kullanılıyor sonuçta
Aaaa nişandır bence, git istersen hastaneye, belki sen de sancıları hafif hissediyosundur.
canım kırmızıydi... pembe bir yanı öteki yanı kırmızı... 3 cm uzunluğunda filandı...
uuf elim ayağıma dolandı zaten...Caniiim git doktora bencee oyy hazirkan kalk hadi hadii heyecanlandimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?