2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hımmm olabilirrrr :) canım sorması ayıptır ilişki esnasında Canın yanarmıydı? Çatı darlığı onla alakalı dedi ya bi arkadaş bgn canım sıkıldı , doktora da soramıyom

Evettteğer gerçekten alakası varsa nah doğurrumaslında sormak gerek ama dediğin gibi ister istemez çekiniyo insan

Valla canım. Şiddeti aynı. Doktora gidicem artık. Yha geçmedi tamam şiddeti aynı ama var yuruyemiyom ayaktan gelince ne yapmalıyım off
Icin rahat etsin canim istersen bir git. Ama sanmiyorum sogum sancisi olduğunu anlatilanlara gore tabi yasayamadim henuz :)

Bebeği temizleyip yanına getiriyorlarmış sadece testler için götürüyorlar ama yanında kalıyor. Mama işini bende anlamadım hatta dalga geçtim sütü gelen birine emzirtcekler galiba süt anne buluyorlar diye :) ama şimdiden sütüm geliyo benim o yüzden sorun etmedim

Canım her ikisi için de :)E="Nehir Baran, post: 41231558, member: 645671"]Canım hayırlı olsun bebiş ters olduğu için mi sezeryan yoksa senin hastane uzaktı o yüzden riske mi atmak istemedin[/QUOTE]
Canim

İnşallah benimde sütüm hemen gelir.. Mama vermeyi hiç istemiyorum maşallah sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…