2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

İstersen sancın çoğalınca git, bazıları sancı artana kadar bekliyolar evde,çünkü hastanede rahat edemiyolar.

Ben oda yaptım ama yatakodama koyacak bişey almam lazım.. Benim gözüme çok küçük gelmişti chicco, acaba boyutları varmiki bunların yoksa standartmı?

uuf elim ayağıma dolandı zaten...

kocam şimdi gelecek namazdan onu bekliyorum bakalım söyleyeyim ona... gideriz olmadı...

hala sızlıyor kasıklarım... ama öyle bel ağrım vs.yok
Ilik bir dus al canim istersen. Rahatlatir hem dogum basladiysa kolaylastirirmis. Herseyin hazir degil mi telefonunu kimligini vs unutma. Bakalim zulal hanim da geliyor mu :))

Ah benim tembel kiziim :)) zulal de beklemiyor seni bak

benim de aklımın bir köşesinde o var...
evim hastaneye yarım saat uzaklıkta...

ben banyoya gireyim şimdi en iyisi...
Sen hazırlıklarını yap, baktın sancın çoğalmıyo, doktorunun numarası varsa ara, söyle akıntı olduğunu ve rengini. Doktorun hemen gel derse gidersin. Çünkü nişandan sonra ne zaman doğacağı belli olmuyo. Ama senin hafif sancılarında varmış. Belki de başlıyo yavaş yavaş.

Senin yarın mıydı canım diğer günde benim randevu var yani cuma günü bakalım nasıl bizim kuzucuklar , bu arada 37 . Haftadan sonra kocanı kandırmaya bak sen

Canım hastaneye git nişandır o , bize de haber ver

bazı kadınlarda su gelmiyormuş. nişan da gelmediği oluyor diyorlar. neye göre gitcem ben doktora. evde de yalnızım. ne hissedince gitmeliyim doktora

benim arkadaşta öyle olmuş ama sancı çok şiddetli olmuş. gittiğinde açılması varmış dr patlatıyormuş suyu.

Senin yarın mıydı canım diğer günde benim randevu var yani cuma günü bakalım nasıl bizim kuzucuklar , bu arada 37 . Haftadan sonra kocanı kandırmaya bak sen

evet cnm yarın sabah bende merak ediyorum boyunu kilosunu ayy bilmiyorum ki en son çare onu düşünüyorum tabi ama bana bi garip geliyo ya kocaman göbekle olmuyo :)

ayy valla ben heycanlandım haa

Hahah eşim az önce doğum hediyesi olarak ne istiyorsun dedi bişey isteyemedim ya aklıma gelmedi gönlünden ne koparsa dedim heheh

ben de geçen Philips çorbacı gördüm. normal doğurursam isticem dedim. ztn 170-200 fln alalım dedi hevesim kaçtı ama doğum hediyesi adı altında hediye düşüneyim acaba ne isteyebilirim. aklıma da bir şey gelmiyor. estetik en mantıklısı

Ayy ne guzzell, hazirmissin heran gelebilir bebissinn. Benimki buaralar gelmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…