- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.901
Arkadaşlar bende de bir tuhaflık var bu gece.aşağı.doğru bir baskı tuvaletim geliyor gibi.hafif hafif karnjmsa ağrılar var bebeğim çok hareketli anlayamıyorum kendim mi kuruntu yapıyorum.
Herkese iyi geceler canlarim yarin sabah erkenden doktora gideceğim insallah sancim cikar
kızlar evdeyim şimdi ... Allahım razı olsun sizlerden merak ettiniz..
hastaneye gittik açılmam başlamış , sancım 100 lerde çıktı ama düzenli değil sancılarım , açılmam da çok azmış henüz... nişanmış gelen yani...
zaten şu an ağrılarım gittikçe artıyor... sinek ısırığı gibiydi , bir tık üst seviyeye çıktı..
hastanede bana ilk doğumun olduğu için doğum bu gece de başlayabilir 48 saat içerisinde de hatta ondan sonra da dediler... istersen kal istersen eve git... yarım saat mesafede evim eve geldim bende..
sancını takip et 5 dakikada bir 1 dakikadan uzun sürerse gelmemi söylediler...
tabii birde suyum gelirse , bebeğin hareketleri azalırsa da gel dediler...
dediğim gibi kasık ağrılarımın seviyesi bir üste çıktı artık.. sancılarımın takibindeyim , bakalım kızçem ne zaman teşrif edecek...
bir iki tavsiye vereyim :)
çatı muayenesinde asla kasmayın kuzularım... kasmazsanız baskı hissedersiniz sadece o kadar..
nitekim benim öyle oldu :)
benim lekelenmem hala devam ediyor , çatı muayenesi arttırırmış öyle dediler , korkmayın öyle bir durumda :)
şimdilik benden haberler bunlar :) dualarınızı beklerim canlarım..
Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla alacaksın inşallah kızını kucağınaarkadaşlar acil bir sorum var !!
tuvalete gittim.. af edersiniz büyük tuvaletim var gibiydi , ıkındım biraz... geldi ama çok az... neyse siliniyordum idrarım geldi , tuvaletim alaturka , idrarımı yaptım bir baktım deliğe sümük gibi pembe kırmızı bişey ama deliğin içerisine düşmüş , peçeteyle bakamadım tuvaletin içinde inceledim..
bu nişan mı ????
ne yapayım peki...
kasıklarım inceden sızlıyor , ama düzenli değil , ve nişan olup olmadığından hiç emin değilim... hastaneye gitsem mi ?
Pek giremiyorum canım ama merak ediyorum seni doğurdu mu diye hadi bakalım yarın herşey gönlünce olsunHerkese iyi geceler canlarim yarin sabah erkenden doktora gideceğim insallah sancim cikar
inş yrn sana çatın çok müsait Der de demekki onla alakaı yokmuş die bende rahatlarım :)Evettteğer gerçekten alakası varsa nah doğurrum aslında sormak gerek ama dediğin gibi ister istemez çekiniyo insan
hadi çok şükür canım Allah bi avazda kurtarsın inşkızlar evdeyim şimdi ... Allahım razı olsun sizlerden merak ettiniz..
hastaneye gittik açılmam başlamış , sancım 100 lerde çıktı ama düzenli değil sancılarım , açılmam da çok azmış henüz... nişanmış gelen yani...
zaten şu an ağrılarım gittikçe artıyor... sinek ısırığı gibiydi , bir tık üst seviyeye çıktı..
hastanede bana ilk doğumun olduğu için doğum bu gece de başlayabilir 48 saat içerisinde de hatta ondan sonra da dediler... istersen kal istersen eve git... yarım saat mesafede evim eve geldim bende..
dediğim gibi kasık ağrılarımın seviyesi bir üste çıktı artık.. sancılarımın takibindeyim , bakalım kızçem ne zaman teşrif edecek...
çatı muayenesinde asla kasmayın kuzularım... kasmazsanız baskı hissedersiniz sadece o kadar..
benim lekelenmem hala devam ediyor , çatı muayenesi arttırırmış öyle dediler , korkmayın öyle bir durumda :)
adı üstünde stajyer :) nehirin de dediği gibi 38 itibariyle %88 doğuyo, yani tam da zamanında maşallahsakinim , heyecanım kontrol altında...ama değişik hissediyorum çok :))
orda stajer bir ebe vardı haftama bakınca daha erken ama dedi bende ona şaşırdım... 38 +3 erken miymiş doğum için:)
eşim bunu duyunca çok pimpiriklendi...
Canimm insallah guzel haberlerle gelirsin. Serin ol, uyumaya calis. Paşamiz nasilmis haberdar et bizideSirriEyvan cnm doğum başladı sayılır demek hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulursun inşallah ayy kızlar benimde sabah kontrolüm var çok heycanlıyım bide doktor açılma var falan diyomuş şoka girerim herhalde benimde heycandan mıdır nedir hafiften sancım var nedenini bilmiyorum ama karmakarısık duygular içindeyim içimde bi sıkıntı var hayırdır inşallah
Canimm insallah guzel haberlerle gelirsin. Serin ol, uyumaya calis. Paşamiz nasilmis haberdar et bizide
kızlar evdeyim şimdi ... Allahım razı olsun sizlerden merak ettiniz..
bn yatıyorum kızlar herkese iyi geceler
sbh gzl haberler alırız inş.
İyi geceler canlarım. Yarın sabah epey erken kalkacağım ama uyuyamıyorum
Kizlar ben 03.06.15 te saat 18.14 te spinal sezeryan ile ogluma kavustum.suni sancida acilmam olmadi 2 gun sanciyi bosa cektim ama snucu mukemmel oldu 3800 kg 52 cm bebegime kavustum sutum pek gelmedi insallah en kisa zamanda o da gelir.
Darisi sizlerin basina annelik mukemmel bir duygu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?