2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
SirriEyvan cnm doğum başladı sayılır demek hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulursun inşallah ayy kızlar benimde sabah kontrolüm var çok heycanlıyım bide doktor açılma var falan diyomuş şoka girerim herhalde benimde heycandan mıdır nedir hafiften sancım var nedenini bilmiyorum ama karmakarısık duygular içindeyim içimde bi sıkıntı var hayırdır inşallah

Arkadaşlar bende de bir tuhaflık var bu gece.aşağı.doğru bir baskı tuvaletim geliyor gibi.hafif hafif karnjmsa ağrılar var bebeğim çok hareketli anlayamıyorum kendim mi kuruntu yapıyorum.

burada gelişmeleri okudukça ben de acaba diyorum, sonra yok yok değildir diyorum. acaba gerçekten doğuracağımda anlayabilecek miyim :)

Gözün aydın canım, az kaldı demek. Biz de heyecanla senden haber bekliyoduk. :)

Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla alacaksın inşallah kızını kucağına

Evettteğer gerçekten alakası varsa nah doğurrumaslında sormak gerek ama dediğin gibi ister istemez çekiniyo insan
inş yrn sana çatın çok müsait Der de demekki onla alakaı yokmuş die bende rahatlarım :)

hadi çok şükür canım Allah bi avazda kurtarsın inş yrn iyi haberlerini bekliyoruz, Allah sana güzel yüreğinin ekmeğini yedirsin inş, herşey gönlünce olur, sancı çekerken bizi de unutma dualarında açıklamaların için de saol valla en çok çatı muayenesinden tursıyorum azcık rahatladım, sen ilk kez mi çatı muayenesi oldun? Neyse oyalamayalım seni, yat uyuyabilirsen uyu, yrn sana enerji gerekecek

adı üstünde stajyer :) nehirin de dediği gibi 38 itibariyle %88 doğuyo, yani tam da zamanında maşallah

Canimm insallah guzel haberlerle gelirsin. Serin ol, uyumaya calis. Paşamiz nasilmis haberdar et bizide

Rabbim bir avazfa kurtarsin cnm dialarimiz seninle

Tuvalete gidiyorum tam kalkıcam bida geliyo neyse yatıyorum tekrardan 10 dk bile geçmeden bida geliyo geri geliyorum anında bida geliyo noluyo böyle ya günüm tuvalette geçiyo akraba çıkacaz yakında

İyi geceler canlarım. Yarın sabah epey erken kalkacağım ama uyuyamıyorum

Bi uyuyamıyan da benim kızım çok hareketli sürekli kıpraşıyor içimde , birde tekmeleri falan o kadar kuvvetli ki maşaAllah canım yanıyo ve karnım çatlıyor sanırım tatlı tatlı bi kaşınıyor kii

Kizlar ben 03.06.15 te saat 18.14 te spinal sezeryan ile ogluma kavustum.suni sancida acilmam olmadi 2 gun sanciyi bosa cektim ama snucu mukemmel oldu 3800 kg 52 cm bebegime kavustum sutum pek gelmedi insallah en kisa zamanda o da gelir.
Darisi sizlerin basina annelik mukemmel bir duygu :)))

Gözün aydın canım maşaAllah oğluna kilosu falan gayet iyiymiş , ve sağlıklı da darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…