- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.921
Kizlar ben 03.06.15 te saat 18.14 te spinal sezeryan ile ogluma kavustum.suni sancida acilmam olmadi 2 gun sanciyi bosa cektim ama snucu mukemmel oldu 3800 kg 52 cm bebegime kavustum sutum pek gelmedi insallah en kisa zamanda o da gelir.
Darisi sizlerin basina annelik mukemmel bir duygu :)))
Gözün aydın canım benim kavuşmuşsun miniginedarısı biz bekleyenlere inşaallah
Amin cnm allah bagislasin bebeginiiiiii:) bende sezeryan olacagim icimde zerre korku yok. Ins kolay atlatairiZz. Cevremde sezeryan olup diger gun evinin isini yapan cok arkadaşım var.
Eminim simdi izlemeye doyamiyorsundur ayyy cok heyecanli cabuk 13 gun gecsinnnnn :))))
Ayyy Allahım ne güzel :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzu. Sıra bize geliyor gün gün heyecanım katlanıyor :) :)
Amin amin insallahh Allah sizlere ve bebek bekleyen herkese saglikla bebeklerine kavusmayi nasip etsinn :*cnm hayırlı uğurlu olsun gözün aydın sende sağ salim kavuştun bebişine darısı bizlere inşallah
Gözünaydın, güle güle büyüt bebeğini.Spinal mi, genel mi, epidural mi oldun ?
Canimm onemli olan panik yapmaman. Inan hersey bi anda olup bitiyor zaten. Sen sonuca bak bebisine kavusucaksin. Dogdugunda ilk sen gorceksin dunyalara bedell :*Cnmmm gozun aydın allah size bağıslasın uzun omurler versın.. Az kaldı benımde haftaya gun aldık epıdurel sezeryan olucak çok heyecanlıyım detayları anlat olurmu bızı neler beklıyor tecrubenden faydalanalım
amin insallah tesekkur ederim canimm:)Hadi gozun aydin cnm rabbim saglik sihhat versin ikinizede...
Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün spinal nasıldı öncesinve sonrası detayları yazarmısın bende olucam korkuyomKizlar ben 03.06.15 te saat 18.14 te spinal sezeryan ile ogluma kavustum.suni sancida acilmam olmadi 2 gun sanciyi bosa cektim ama snucu mukemmel oldu 3800 kg 52 cm bebegime kavustum sutum pek gelmedi insallah en kisa zamanda o da gelir.
Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün spinal nasıldı öncesinve sonrası detayları yazarmısın bende olucam korkuyom
amin canim cok guzel bi duyguymus gercekten darisi tum bekkeyen annelere insallahGözün aydın canım maşaAllah oğlunakilosu falan gayet iyiymiş , ve sağlıklı da darısı bize
Canim hurma ve maydanoz diyolar ama bilemiycem. Bi de kocani kandirmak:))) ise yariyormusKizlar yaa doguralim biz de hayirlisiyla
Neyi bekliyor bu bebisler anlamiyorum ki
Babasi ogluyla konusuyor bu gun kustum sana diyor
Bizim oglanin hic umrunda degil ama
Canim allah bagislasin bebeginiiiiii :) ins en kisa zamanda sira bizdeee. Bnde sezeryan olacagimamin canim cok guzel bi duyguymus gercekten darisi tum bekkeyen annelere insallah
Canim korkulcak bisey yok omurilige 1 tane igne yapiyo ve hemen uyusuyosun ben cok rahat ettim canim Allaha sukur bas agrim vs de yokGözünaydın canım allah analı babalı büyütsün spinal nasıldı öncesinve sonrası detayları yazarmısın bende olucam korkuyom
Hurma yiyorum canim ama maydanozCanim hurma ve maydanoz diyolar ama bilemiycem. Bi de kocani kandirmak:))) ise yariyormus
Sana da iyi geceler cnm seninde vardı değilmi öglen sonu kontrolün inşallah güzel haberlerle döneriz
maş. cnm Allah analı babalı büyütsün. sbh sbh ne gzl haberlerKizlar ben 03.06.15 te saat 18.14 te spinal sezeryan ile ogluma kavustum.suni sancida acilmam olmadi 2 gun sanciyi bosa cektim ama snucu mukemmel oldu 3800 kg 52 cm bebegime kavustum sutum pek gelmedi insallah en kisa zamanda o da gelir.
Sagol canim sende saglikla al kucagina kizini insallah Rabbim kolay dogum nasip etsin.burcuuu1989 oy ne guzel haber canim bu.. sağ salim buyut yavrunu inşaAllah...:)
Canım benim. Şimdiden gözün aydın. Sonunda kavuşuyorsun minik zulaline :) Allah'ım inşallah sana acısız doğum nasip eder. Bişeycik anlamadan alırsın kucağına kızını :)Sancim artık düzenli geliyor kızlar... 5 ila 8 dakikada bir.. 30 saniye sürüyor henüz.. 1 e ulassin hastaneye gideceğiz inşaAllah..
Allahim hepinizin dualarından razı olsun...
Herkese kolay dogumlar nasip etsin Rabbim...
EhehheheTuvalete gidiyorum tam kalkıcam bida geliyo neyse yatıyorum tekrardan 10 dk bile geçmeden bida geliyo geri geliyorum anında bida geliyo noluyo böyle ya günüm tuvalette geçiyo akraba çıkacaz yakında
Gözün Aydin canim, Rabbim hayirli evlat olmayi nasib etsin, kuzucugunuzu size bagislasinnnn darisi da bizim basimiza inşallahKizlar ben 03.06.15 te saat 18.14 te spinal sezeryan ile ogluma kavustum.suni sancida acilmam olmadi 2 gun sanciyi bosa cektim ama snucu mukemmel oldu 3800 kg 52 cm bebegime kavustum sutum pek gelmedi insallah en kisa zamanda o da gelir.
AyyyySancim artık düzenli geliyor kızlar... 5 ila 8 dakikada bir.. 30 saniye sürüyor henüz.. 1 e ulassin hastaneye gideceğiz inşaAllah..
Allahim hepinizin dualarından razı olsun...
Herkese kolay dogumlar nasip etsin Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?