2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maşallahgeçmiş olsun allah analı babalı mutlu sağlıklı bir ömür versin.güle güle büyütün

Gözün aydın canım benim kavuşmuşsun minigine darısı biz bekleyenlere inşaallah

Amin canimm insallahh :)

Ya ilk gun zor geciyor. Ilk kalkip yurumesi zorladi beni cok. Ama o kadarda olur artik yani, kolay degil evlat sahibi olmak :)

Ayyy Allahım ne güzel :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzu. Sıra bize geliyor gün gün heyecanım katlanıyor :) :)

Evvett bi bakmissin kucaginda valla :)

cnm hayırlı uğurlu olsun gözün aydın sende sağ salim kavuştun bebişine darısı bizlere inşallah
Amin amin insallahh Allah sizlere ve bebek bekleyen herkese saglikla bebeklerine kavusmayi nasip etsinn :*

Gözünaydın, güle güle büyüt bebeğini. Spinal mi, genel mi, epidural mi oldun ?

Spinall canimm :) Allah razi olsun darisi basina :)

Canimm onemli olan panik yapmaman. Inan hersey bi anda olup bitiyor zaten. Sen sonuca bak bebisine kavusucaksin. Dogdugunda ilk sen gorceksin dunyalara bedell :*
Hadi gozun aydin cnm rabbim saglik sihhat versin ikinizede...
amin insallah tesekkur ederim canimm:)

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün spinal nasıldı öncesinve sonrası detayları yazarmısın bende olucam korkuyom

günaydın anneler,

Sana da iyi geceler cnm seninde vardı değilmi öglen sonu kontrolün inşallah güzel haberlerle döneriz

evet bakalım dr açılma sancı var der inş. son on gün

maş. cnm Allah analı babalı büyütsün. sbh sbh ne gzl haberler

Canım benim. Şimdiden gözün aydın. Sonunda kavuşuyorsun minik zulaline :) Allah'ım inşallah sana acısız doğum nasip eder. Bişeycik anlamadan alırsın kucağına kızını :)

bunca ay birbirimize destek olduk, iyi kötü her zorluğu paylaştık birbirimizle Haziran Anneleri olarak :) ve sonunda Haziran geldi. Ve hepimiz tek tek kavuşuyoruz meleklerimize :)
Darısı başıma inşaAllah :)

Tuvalete gidiyorum tam kalkıcam bida geliyo neyse yatıyorum tekrardan 10 dk bile geçmeden bida geliyo geri geliyorum anında bida geliyo noluyo böyle ya günüm tuvalette geçiyo akraba çıkacaz yakında
Ehehhehe benim annem ikiz kardeşlerime hamileyken son haftalarda bi gecede bi kac kez klozette uyuyakaldigini anlatiyodu

Gözün Aydin canim, Rabbim hayirli evlat olmayi nasib etsin, kuzucugunuzu size bagislasinnnn darisi da bizim basimiza inşallah
Ayyyy hadi bakalim Rabbim yardimcin olsun, su gibi akan bi doğumun olsun hemencik kavus yavruna kuzum bizi de dualarina dahil et emi

Bu arada gunaydin canlar, pofuduk18 doktordan sonra haberlerini bekliyorum mutlaka
Ben de dun gittim biseydi cikmadi, bi daha yarin gidicem nst, ultrason, vajinal muayene hepsi yapilacakmis. Günüm de doluyo alirlar mi ki acaba beni doguma suni sanciyla ?
Uff gece de aptal saptal rüyalar gördüm, bebegin çok iri acilman yetmiyo ve normal dogum yapamazsin deyip hic sormadan, sezeryanla pat diye aliveriyolardi bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…