2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın tüm doğuran ve gün sayan annelereson 2 gün artık ama 40+ ları görcem sanırım.yarın kontrolüm var bakalım ne dicek.@SirriEyvan canım çok sevindim rahat bir doğum olsun inşallah.bebeğine kavuş biranönce.darısı bize allahımm.bebeşlerimize kavuştur bizi artık

Gunaydin kizlar bisey sorucam size epidural anestezide belden asagisi komple uyusuyormu mesela yerinden kalkip yureyemiyormusun yoksa bacaklarini falan hissediyorsun ama sadece agriyi mi hissetmiyorsun.

Cnmm allah su gıbı akan kolay doğum nasıp etsın senjn adına çok sevındım bebeğinı koklıcağın buyuk gun geldı öujdelı haberlerını beklıyorum

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz guzel annenin guzel kizi artik geliyo demek

Gunaydin annislerr bugün ise gitmeden önce giyinirken bi karnima bakayim dedim malum alt taraflari göremiyorum solda kasigimda 4-5 tane catlak olusmus bi kac gündür kasiniyodu kasimadim ona ragmen catladim ya puffff

Allah yardimcin olsun canim bi avazda kurtulursun insallah güzel dualarin için sagol rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah

evt cnm bazı günler benim de çok yavaşlıyor böyle durumlarda çikolata ye süt iç soluna yat ve 2 saat gözlemle hala hareket etmiyorsa doktorunu ara

Kızlar sabahtan beri ara ara adet sancısı çekiorum böyle doğum olmaz dimi ya hiç olmamıştı böyle bişey?
Zaten doğum sancısı adet sancısi gibi başlıyor cnm ihmal etme

Kızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Ayy hadi Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.

Kızlar kızlar. Benim kızım yola çıkmış geliyormuş :) 1-2 cm açıklığım varmış akşama yatış yapacağız hastaneye :)
Çok sevındımm akşama kadar gelır belkı cnm oturup kalkma haraketlerını yap yardımcı olur acılmana. Hayırlı doğumlar dılıyorum dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…