2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar evdeyim şimdi ... Allahım razı olsun sizlerden merak ettiniz..

hastaneye gittik açılmam başlamış , sancım 100 lerde çıktı ama düzenli değil sancılarım , açılmam da çok azmış henüz... nişanmış gelen yani...
zaten şu an ağrılarım gittikçe artıyor... sinek ısırığı gibiydi , bir tık üst seviyeye çıktı..
hastanede bana ilk doğumun olduğu için doğum bu gece de başlayabilir 48 saat içerisinde de hatta ondan sonra da dediler... istersen kal istersen eve git... yarım saat mesafede evim eve geldim bende..

sancını takip et 5 dakikada bir 1 dakikadan uzun sürerse gelmemi söylediler...
tabii birde suyum gelirse , bebeğin hareketleri azalırsa da gel dediler...

dediğim gibi kasık ağrılarımın seviyesi bir üste çıktı artık.. sancılarımın takibindeyim , bakalım kızçem ne zaman teşrif edecek...

bir iki tavsiye vereyim :)
çatı muayenesinde asla kasmayın kuzularım... kasmazsanız baskı hissedersiniz sadece o kadar..
nitekim benim öyle oldu :)

benim lekelenmem hala devam ediyor , çatı muayenesi arttırırmış öyle dediler , korkmayın öyle bir durumda :)

şimdilik benden haberler bunlar :) dualarınızı beklerim canlarım..

kuzum yazacak şey çoktu uzun sürdü azcık ne yapayım :)))
Bugun yarin geliyor yani zulal hanim hadi bakalim hayirlisi canimim ici :)) dogum aninda bizi de an, unutma :)) dualarim seninle :)) allahim cabucak, ve aci hissetmeden getirsin melegini kucagina insallah :)

Ayy ne güzel doğumun başlamış desene kızının gelmesine saatler var artık Allah-u Teâlâ yardımcın olur inşallah canım benim bir avazda kurtulursun

Bugun yarin geliyor yani zulal hanim hadi bakalim hayirlisi canimim ici :)) dogum aninda bizi de an, unutma :)) dualarim seninle :)) allahim cabucak, ve aci hissetmeden getirsin melegini kucagina insallah :)
inşaAllah canım inşaAllah geliyor ,,, ben hayal dünyasındayım sanki , çok değişik hissediyorum:))

unutmam kuzum unutmam , hepinize dualarımı edeceğiiim tek tek , Rabbim kolayından doğum nasip etsin hepimize...:)
amiin o güzel yüreğinle ettiğin dualarına da canım beniiimm :)

kuzum yazacak şey çoktu uzun sürdü azcık ne yapayım :)))
Ay canım çok. Saol öyle. Güzel açıklamssin ki en. Çok sancı. Ve çatı olayını açıklamalarına sevindim hastaneye gitmekten vazgeçtim .. nasıl. Anlarım doğum sancısı anladım şimdi seninde hakkinda hayırlısı canim

Ayy ne güzel doğumun başlamış desene kızının gelmesine saatler var artık Allah-u Teâlâ yardımcın olur inşallah canım benim bir avazda kurtulursun
inşaAllah canım benim...amiin...

bakalım ne kadar süre bekleyeceğiz Zülal hanımı :)))
şimdilik burdayız daha :)

amiin canım Allah razı olsun :)

nişan geldikten sonra ilk 4 saat filan adetime 3 -4 gün varmış gibi kasık ağarılarım oldu...
şimdi geldi gelecek ağrılarım var :))) gerçi herkesin adet ağrıları farklı oluyor ama ben böyle tarif edebilirm..

Birde sakin olmaya çalış canım , cok heyecan yapma tamam mı
sakinim , heyecanım kontrol altında...ama değişik hissediyorum çok :))

orda stajer bir ebe vardı haftama bakınca daha erken ama dedi bende ona şaşırdım... 38 +3 erken miymiş doğum için:)
eşim bunu duyunca çok pimpiriklendi...

Hadi hayırlısı arkadaşım Allah yardımcınız olsun.Sular seller gibi geçsin bitsin herşey.

Valla canım haftan gayet ideal doğumların % 88'i 38. Haftadan sonra başlıyormuş bende doğumumun 38' den sonra olmasını istiyorum , senin bebişin de kilosu falan iyi hiçbir sıkıntı olmaz inşaallah

bakalım inş. çok bekletmez. sancın azken uyu istersen dinlen.

Ayy canim benim cok heyecankandim okuyunca Allah kolaylik versin iyi ki gitmissin hastaneyye en azindan icin rahat bekleyeceksin ayyy darisi tum bekkeyenlere olsun o sinek isiriklarindan bende de var insaallah benimde baslar artik sancilarim sanciliyken bize de dua etmeyi unutma olur mu

Arkadaşlar bende de bir tuhaflık var bu gece.aşağı.doğru bir baskı tuvaletim geliyor gibi.hafif hafif karnjmsa ağrılar var bebeğim çok hareketli anlayamıyorum kendim mi kuruntu yapıyorum.

Ayy canimmm hadi bakalim hayirlisiyla kavus bebegine insallah tek nefeste doguruverirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…