- Konu Sahibi SirriEyvan
- #47.281
İnşallah canım benim...nişan da gelmiş hadi hayırlısı.yarına kadar inşallah kavuşursun prensesine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim...nişan da gelmiş hadi hayırlısı.yarına kadar inşallah kavuşursun prensesine![]()
Amiin canim insallahh. 1 hafta ondeymis kafasi9 cm açılmaya rağmen 18 dikiş miiiiiiyeğeninin kafası büyükmüymüş canım? Allah hepimize kolay doğumlar versin de deyim :/
onlinehelal die bi site var canım, burda söylemişti arkadaşlar, küçüğü 15, büyüğü 25 tl idi, ben küçüğünü aldım kargo da 5 tl
yok canım belim çok yorulduğumda ağrıyo, bi ara sırt ağrım çoktu ama bebek aşağı indikte azaldı. 2 gündür de vajinamda iğne batması gibi ani sancılar oluyo ama saniyelik yani
3036 gr. Görünüyo canım 1 saat kaldı çok heyecanliymAllah yardimcin olsun canim saglikla kavus bebegine kac kilo bebegin 38 haftadasin haftan da iyi
da3036 gr. Görünüyo canım 1 saat kaldı çok heyecanliym
Kızlar nst de kalp atışları yine aynı çıktı sancı araliklarim çok siklastigi için riske atmak istemedik bu akşam alicaz dedi doktor yatisimi yapıyoruz simdi dualarinizi eksik etmeyin
Yemek yiyorum canım serviste yatıyorum doğumhanede değil rahatım yani gezip dolaşabiliyorum :)
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum herkese.
Geçmişi hafif bir göz attım herkes herkes iyi ve heyecanla bebeğini bekliyor, sağlıkla gelsin inş. bütün melekler.
Bebek o kadar zamanımı alıyor ki tek tek mesajlara cevap ta veremiyorum.
Biz bugün tam 10 gün olduk çok şükür.
3. Banyomuzu da yaptık sabah. Şimdi mışıl mışıl uyuyor gece 5 ten sonra ayaklanıyor minik maymunum.
Büyük kızım da okulda haftaya okullarda kapanınca daha fazla koşturmaca beni bekleyecek.
Sabah 8,30 da kalktım daha şimdi oturdum dersem inanır mısınız?
Ne iş bitiyor, ne çamaşır, ne ütü, ne yemek.
Olsun kızlarım sağlıklı olsunlar da ben filim bitine kadar çalışmaya rağzıyım.
Hepiniz Allaha emanet olun.
Bilmiyorum ki canım açılmam az diye herhalde ya da suyum gelmedi diye...Neden suni sancı vs. vermiyorlar.
ben yalnızlıktan sıkıldım sen yalnızlık istiyosun :) maşallah yürüyüşü iyi yapıyosun, ben 15 dk dan fazla yürüyemedim hiç, ama artıksancılansam da en az yarım saat yürüyeceğimmerhaba kızlar,
annemi dün dr dan kendi evine yolladım. bugün oh sakin sakin geçiyor.
sbh kahvaltımı yapıp dinlenip 40-45 dk tempolu yürüdüm koşu bandında dizi izleyerek. sonra duş biraz çamaşırlarla uğraştım. dinlendim akşam yürüyüşümü yapacağım biraz sonra. kalmış bir hafta ağrım olsa da normla doğum yapmamı sağlayacaksa çekilir
Canım hani toplu dua okuma sayfasında sen de varsın ya, geçen seni soruyorlardı nerelerde okumuyo ama hamile die çıkartmayalım nasiplensin die, bi uğra istersen
hadi artık bi avazda açılır da doğurursun inş, kontrolün olmasaydı zaten farketmezdin bgn nişanın gelene kadar gitmezdin, vardır bunda da bi hayır
bende aldım hazır ettim bekliyorum bakalım :)
canımm ya valla sürekli okuyorum mesajlarını ama bi türlü cevap yazamadım umarım açılman hızlanır artık da nazlı kızına kavuşursun benimki inatçı seninki nazlı valla çekeceğimiz var bizimBilmiyorum ki canım açılmam az diye herhalde ya da suyum gelmedi diye...