2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm kızlar sabah 11 de gittik hastaneye doppler çekildi kordonda herhangi biş sorun yok sadece suyum azalmış 1 defa da kordon dolanmış yaramaz oğlumun boynuna 36 haftalık dedi dün de 35 çıktı nasıl iş anlamadım kilosuna da normal dedi gayet iyi durumda şuan dedi bebişim dönmüş bu arada böyle işte bizden haberler bu bol su iç dedi doktor haftaya salı günü tekrar gidecem çok şükür kötü bişe çıkmadı

Sevindim canım. Maşallah size her şey daha güzel olur.insallah

Canım kötü birsey çıkmamış şükür gözün aydın doppler da daha net çıkmış demekki , bu haftalarda suyun az seviyede azalması da normal sanırım , dogumla ilgili konuştunuz mu peki çatı muayenende vardı

sağol cnm çok şükür kötü bişe çıkmadı doğumu konuşmadık salı günü gidecem o zaman inşallah neyseki yırttım bu defa :):) doppler çeken doktor normal sıkıntılı olur sezeryan da risk olmaz dedi kordon dolandı diye aslında her bebekte görülen bişeymiş ama inşallah sezeryana gerek kalmaz oğlum dönmüş te yani

Canım yine en doğru kararı doktorun vericek tabi , tam bilgim yok ama bebiste sıkıntı olacaksa riske atmaz sezeryan da olabilir hayırlısı olsun artık tatlım

Canım yine en doğru kararı doktorun vericek tabi , tam bilgim yok ama bebiste sıkıntı olacaksa riske atmaz sezeryan da olabilir hayırlısı olsun artık tatlım

tabiki hayırlısı bakalım inşallah ona gerek kalmaz kendiliğinden açılır kordonu şimdiden yaramazlığa başladı sıpa

tabiki hayırlısı bakalım inşallah ona gerek kalmaz kendiliğinden açılır kordonu şimdiden yaramazlığa başladı sıpa
Çok sevindim sevilay cım.bebişin sağlıklı olmasına.kordon dolanması normal tek kordon dolandığında normal doğum bile olabiliyor.sezeyanda çok kötü birşey değil sonuçta.bak benim ilk normal doğumdu buseferki günüm doldu doktorum 1 hafta verdi olmazsa sezeryan olma olasılığım var.kendimi alıştırmaya çalışıyorum ger türlüsüne.sağlıklı olsunlarda şu zamandan sonra nasıl doğacakları sorun değil napalım.

aynen cnm sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil napalım

boşuna üzdüler yani seni, hadi gözün aydıncanım çok şükür iyiymiş herşey, inş kordon da açılır bidahaki gittiğinde

Kızlar göğüslerim çok sızlıyor. Durmadan sızı gelıyor uçlara doğru. Acaba dığum belırtısı falan mı bu durum. İlk defa bugun başladı öğlenden beri. Kasılmam yok sadece karnjmın altında ağrı var degısık.

Son düzenleme:
boşuna üzdüler yani seni, hadi gözün aydıncanım çok şükür iyiymiş herşey, inş kordon da açılır bidahaki gittiğinde

her gitmeme korkuyla gidiyorum valla doktora :)çok sağol cnm şükür iyi inşallah açılır cnm ya normal doğum yapmayı çok istiyorum bakalım kısmet artık

Ben de de oluyor aynisi...değil bence doğum belirtisi.bir haftadır var bende yaklaşık.bebis daha kanala bile inmemis oysaki.beklemiyorum bende artik 17sine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…