2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım bebişe maşaAllah kilosu güzel dönmemiş demek hala senin kuzu hayırlısı olsun artık canım üzülme

Ben bugun kontrole gittim, çok şükür hersey yolundaymış:) bebek hemşiresiyle görüştüm... Doğum çantasını fekan sordum. Sütüm gelmezse nolcsk dedim bebek aç kalacak değil merak etme dedi:) hem sen suan beynini buna programlıyosun yapma böyle dedi. orda kaldığımız sürece bizim pedimizi, bebişin bezini felan veriyolarmış ondan kağıtta bi kaç tane yazıyomuş. Doğum fotoğrafçısıyla da görüştüm ama hangi paketi alacağıma karar vermedim.. Haa bu arada yarında gebeler için bi eğitim varmış ama ben katılamıycam.. İşte böyle..:)

Yok canım belli olmaz dedi ebe. Nstye bağlıyorlar sık sık artık. Az önce yine bağladılar sancım çıktı sanırım biraz ama yeterli değil heralde. Bekliyoruz bakalım :) inşallah canım :)

Kızlar Nasılsıniz tüm geçmişe bakıyorum doğum haberlerinizi bekliyorum hastane de olan arkadaşlar takibimde. Dualrim sizinle ve hepinizle. 23 haziran gözüken arkideslerim nerde bzim bebeisler Bizz. Herhalde son.gune kadar doğurmayacaz. benimde pazartesi nst ve ultrason ikili.kontrolum var meraktaym.

Canım bebişe maşaAllah kilosu güzel dönmemiş demek hala senin kuzu hayırlısı olsun artık canım üzülme
evet canım dönmemiş sanırım dönmeyi de düşünmüyor rahatı iyi sıpanın bende hayırlısı neyse o olsun diyorum artık bi umut belki cumaya kadar dönerçünkü başından beri normal doğum yapmak istiyorum

Yok canım belli olmaz dedi ebe. Nstye bağlıyorlar sık sık artık. Az önce yine bağladılar sancım çıktı sanırım biraz ama yeterli değil heralde. Bekliyoruz bakalım :) inşallah canım :)
seninki gününü doldurmaya çalışıyor galiba takviminde 1 gün görünüyor ya belki bu gece doğar ne kadar kalsam kar diyordur minik sıpa

Canimm bende yarin gidiyorum doktora cati muayenesi olcam, nst yede her gitmemde giriyorum yarinda girecem. Biraz heyecan war doguma karar werilecekhakkimda hayirlisi. Sende durumlar nasiil bana tam gunumu dolduramicakmisim gibi geliyo niyeyse bide geciyomussafak 18

Yine yalancı sanciymiss off yatın randevum var doktrun verdiği zaman doluyor zaten yandım ben ya suni sancı ya seEryan

Benim bebis de geçen hafta döndü canım , bende normal doğum çok istiyordum Allah'tan döndü benim minik belki senin ki de döner canım belli olmaz yinede

Masallah tatlim on gundenis yapacak kadar ayaklandin demek:) ay ins bizde kavusuruz bebislere en kisa zamanda

Kız öyle şartlama kendini 38 ' den sonra gelsin de ben hep öyle diyorum 38. Haftadan sonra gel yavrum diye seviyorum çok kalmasınlar içimiz de

Canim 16hazirana gün aldim sezeryan:)

Ne. Bilim iyiyim ama. Her gittigimde. Her şey normal . Diyor. .bir.gunde açılman var desin sancın var desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…