- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.301
selam kızlar biz kontrolden geldik bebişim 2800 gr olmuşkilosu ile ilgili bişey demedi sanırım iyidir doğuma kadar 3200-3300 gr olur çok daha rahat doğurursun dedi ama malesef benim kızım hala ters duruyor inatla dönmüyor bugün iki eliyle de yüzünü kapatmıştı göremedim inatçı kuzumu çekeceğim var bu kızdan benim yaa haftaya cuma kontrole çağırdı yine dönmemiş olursa diğer haftaya bi gün seçersin doğum için dedi valla iyice korkmaya başladım şurda belkide 2 haftadan az zamanım kaldı sezeryandan da korkuyorum ne yapcam hiç bilmiyorumm
Ben bugun kontrole gittim, çok şükür hersey yolundaymış:) bebek hemşiresiyle görüştüm... Doğum çantasını fekan sordum. Sütüm gelmezse nolcsk dedim bebek aç kalacak değil merak etme dedi:) hem sen suan beynini buna programlıyosun yapma böyle dedi. orda kaldığımız sürece bizim pedimizi, bebişin bezini felan veriyolarmış ondan kağıtta bi kaç tane yazıyomuş. Doğum fotoğrafçısıyla da görüştüm ama hangi paketi alacağıma karar vermedim.. Haa bu arada yarında gebeler için bi eğitim varmış ama ben katılamıycam.. İşte böyle..:)Bebeği temizleyip yanına getiriyorlarmış sadece testler için götürüyorlar ama yanında kalıyor. Mama işini bende anlamadım hatta dalga geçtim sütü gelen birine emzirtcekler galiba süt anne buluyorlar diye :) ama şimdiden sütüm geliyo benim o yüzden sorun etmedim
Oyy canım maşaAllah prenseslere ikisi de iyimiş şükürbizde Miniklerimizi kucağımıza alıp onlarla vakit geçirmek istiyoruz hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebişler
Bilmiyorum ki canım açılmam az diye herhalde ya da suyum gelmedi diye...
Ay canım Rabbim yar ve yardımcn olsun.Kızlar nst de kalp atışları yine aynı çıktı sancı araliklarim çok siklastigi için riske atmak istemedik bu akşam alicaz dedi doktor yatisimi yapıyoruz simdi dualarinizi eksik etmeyin
Yok canım belli olmaz dedi ebe. Nstye bağlıyorlar sık sık artık. Az önce yine bağladılar sancım çıktı sanırım biraz ama yeterli değil heralde. Bekliyoruz bakalım :) inşallah canım :)canımm ya valla sürekli okuyorum mesajlarını ama bi türlü cevap yazamadım umarım açılman hızlanır artık da nazlı kızına kavuşursun benimki inatçı seninki nazlı valla çekeceğimiz var bizimdoktorlar doğumun ne zaman olacağı ile ilgili bişey söylemiyor mu?
İşte benim iki parmak, 3cmdeydi canım nişan da bu sabah geldi. Umarım hızlanır.Benim suyum da bu kızımda gelmedi canım, açılmam 9 cm. olunca suyumu patlatıp direk doğumhaneye aldılar.
ne güzel bitmis sizinki son günler hiç geçmek bilmiyorİşte benim iki parmak, 3cmdeydi canım nişan da bu sabah geldi. Umarım hızlanır.
Hakkında hayırlısı olsun.al kucağına hayırlı zamanda inşallah. Bizde sizin için. Meraktayzİşte benim iki parmak, 3cmdeydi canım nişan da bu sabah geldi. Umarım hızlanır.
evet canım dönmemiş sanırım dönmeyi de düşünmüyor rahatı iyi sıpanın bende hayırlısı neyse o olsun diyorum artık bi umut belki cumaya kadar dönerCanım bebişe maşaAllah kilosu güzeldönmemiş demek hala senin kuzu hayırlısı olsun artık canım üzülme
seninki gününü doldurmaya çalışıyor galiba takviminde 1 gün görünüyor ya belki bu gece doğar ne kadar kalsam kar diyordur minik sıpaYok canım belli olmaz dedi ebe. Nstye bağlıyorlar sık sık artık. Az önce yine bağladılar sancım çıktı sanırım biraz ama yeterli değil heralde. Bekliyoruz bakalım :) inşallah canım :)
Canimm bende yarin gidiyorum doktora cati muayenesi olcam, nst yede her gitmemde giriyorum yarinda girecem. Biraz heyecan war doguma karar werilecekKızlar Nasılsıniz tüm geçmişe bakıyorum doğum haberlerinizi bekliyorum hastane de olan arkadaşlar takibimde. Dualrim sizinle ve hepinizle. 23 haziran gözüken arkideslerim nerde bzim bebeisler Bizz. Herhalde son.gune kadar doğurmayacaz.benimde pazartesi nst ve ultrason ikili.kontrolum var meraktaym.
evet canım dönmemiş sanırım dönmeyi de düşünmüyor rahatı iyi sıpanın bende hayırlısı neyse o olsun diyorum artık bi umut belki cumaya kadar dönerçünkü başından beri normal doğum yapmak istiyorum
Masallah tatlim on gundenis yapacak kadar ayaklandin demek:) ay ins bizde kavusuruz bebislere en kisa zamandaMerhaba arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum herkese.
Geçmişi hafif bir göz attım herkes herkes iyi ve heyecanla bebeğini bekliyor, sağlıkla gelsin inş. bütün melekler.
Bebek o kadar zamanımı alıyor ki tek tek mesajlara cevap ta veremiyorum.
Biz bugün tam 10 gün olduk çok şükür.
3. Banyomuzu da yaptık sabah. Şimdi mışıl mışıl uyuyor gece 5 ten sonra ayaklanıyor minik maymunum.
Büyük kızım da okulda haftaya okullarda kapanınca daha fazla koşturmaca beni bekleyecek.
Sabah 8,30 da kalktım daha şimdi oturdum dersem inanır mısınız?
Ne iş bitiyor, ne çamaşır, ne ütü, ne yemek.
Olsun kızlarım sağlıklı olsunlar da ben filim bitine kadar çalışmaya rağzıyım.
Hepiniz Allaha emanet olun.
Canimm bende yarin gidiyorum doktora cati muayenesi olcam, nst yede her gitmemde giriyorum yarinda girecem. Biraz heyecan war doguma karar werilecekhakkimda hayirlisi. Sende durumlar nasiil bana tam gunumu dolduramicakmisim gibi geliyo niyeyse bide geciyomus safak 18
Şekerinmi vardıki cnm yemiyodun
Canim 16hazirana gün aldim sezeryan:)Kızlar Nasılsıniz tüm geçmişe bakıyorum doğum haberlerinizi bekliyorum hastane de olan arkadaşlar takibimde. Dualrim sizinle ve hepinizle. 23 haziran gözüken arkideslerim nerde bzim bebeisler Bizz. Herhalde son.gune kadar doğurmayacaz.benimde pazartesi nst ve ultrason ikili.kontrolum var meraktaym.
Ne. Bilim iyiyim ama. Her gittigimde. Her şey normal . Diyor. .bir.gunde açılman var desin sancın var desinCanimm bende yarin gidiyorum doktora cati muayenesi olcam, nst yede her gitmemde giriyorum yarinda girecem. Biraz heyecan war doguma karar werilecekhakkimda hayirlisi. Sende durumlar nasiil bana tam gunumu dolduramicakmisim gibi geliyo niyeyse bide geciyomus safak 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?