2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Amiin canim insallahh. 1 hafta ondeymis kafasi

Kızlar sanciniz gelirken bebeginiz bi oraya bi buraya hareket ediyormuydu acayip hareketli aaltına vuruyor kasiklarimi çektiriyor. Anlayamadım ben

Kızlar nst de kalp atışları yine aynı çıktı sancı araliklarim çok siklastigi için riske atmak istemedik bu akşam alicaz dedi doktor yatisimi yapıyoruz simdi dualarinizi eksik etmeyin

Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum herkese.

Geçmişi hafif bir göz attım herkes herkes iyi ve heyecanla bebeğini bekliyor, sağlıkla gelsin inş. bütün melekler.

Bebek o kadar zamanımı alıyor ki tek tek mesajlara cevap ta veremiyorum.

Biz bugün tam 10 gün olduk çok şükür.

3. Banyomuzu da yaptık sabah. Şimdi mışıl mışıl uyuyor gece 5 ten sonra ayaklanıyor minik maymunum.

Büyük kızım da okulda haftaya okullarda kapanınca daha fazla koşturmaca beni bekleyecek.

Sabah 8,30 da kalktım daha şimdi oturdum dersem inanır mısınız?

Ne iş bitiyor, ne çamaşır, ne ütü, ne yemek.

Olsun kızlarım sağlıklı olsunlar da ben filim bitine kadar çalışmaya rağzıyım.

Hepiniz Allaha emanet olun.

Oyy canım maşaAllah prenseslere ikisi de iyimiş şükür bizde Miniklerimizi kucağımıza alıp onlarla vakit geçirmek istiyoruz hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebişler

merhaba kızlar,
annemi dün dr dan kendi evine yolladım. bugün oh sakin sakin geçiyor.
sbh kahvaltımı yapıp dinlenip 40-45 dk tempolu yürüdüm koşu bandında dizi izleyerek. sonra duş biraz çamaşırlarla uğraştım. dinlendim akşam yürüyüşümü yapacağım biraz sonra. kalmış bir hafta ağrım olsa da normla doğum yapmamı sağlayacaksa çekilir

ben yalnızlıktan sıkıldım sen yalnızlık istiyosun :) maşallah yürüyüşü iyi yapıyosun, ben 15 dk dan fazla yürüyemedim hiç, ama artıksancılansam da en az yarım saat yürüyeceğim

selam kızlar biz kontrolden geldik bebişim 2800 gr olmuşkilosu ile ilgili bişey demedi sanırım iyidir doğuma kadar 3200-3300 gr olur çok daha rahat doğurursun dedi ama malesef benim kızım hala ters duruyor inatla dönmüyor bugün iki eliyle de yüzünü kapatmıştı göremedim inatçı kuzumu çekeceğim var bu kızdan benim yaahaftaya cuma kontrole çağırdı yine dönmemiş olursa diğer haftaya bi gün seçersin doğum için dedivalla iyice korkmaya başladım şurda belkide 2 haftadan az zamanım kaldı sezeryandan da korkuyorum ne yapcam hiç bilmiyorumm

Kiz devam ediyolarmi hala du bakim bi

Bilmiyorum ki canım açılmam az diye herhalde ya da suyum gelmedi diye...
canımm ya valla sürekli okuyorum mesajlarını ama bi türlü cevap yazamadım umarım açılman hızlanır artık da nazlı kızına kavuşursun benimki inatçı seninki nazlı valla çekeceğimiz var bizim doktorlar doğumun ne zaman olacağı ile ilgili bişey söylemiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…