2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim bebis de geçen hafta döndü canım , bende normal doğum çok istiyordum Allah'tan döndü benim minik belki senin ki de döner canım belli olmaz yinede
benimki 2 hafta önce nasıl duruyorsa hala aynı hiç değiştirmemiş bile pozisyonunu çok rahat geldi galiba orasıbakalım cumaya kadar beklicez dönmesini yoksa diğer haftaya sezeryan olcam gibi görünüyor

sevindim canım sonucun iyi çıkmasına bakan doktor veya cihazı farklı ise sonuçlar farklı çıkabiliyor canım çok takılma artık kilosuna bak seninki dönmüş ne güzel kordondan da kurtulur normal doğum yaparsın inşallah benimki hala ters duruyorrhavuç suyu da bebeğin suyunu arttırıyor diye duymuştum belki faydası olur

Bu arada nişan gibi akıntım hala devam ediyor sarımsı kahverengimsi uzayan bir akıntı. Hemşire de düzenli sancın var dedi. Bekliyoruz sıklaşmasını :)

Tam gününde doğacak anlaşılan.

Gece 12 den sonra doğarsa günü gününe.

:)

İlk gününde doğan bebek senin bebeğini göreceğim ben.

Spinal sezeryan nasıl memnun kaldınmı canım.kesiği dikerkende bayıltmıyolarmı hiç.gözün aydın bu arada allahım sizlere bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah.

Canim nasil oldu cidden anlamadim. Buyul bir ameliyata gore hicbir sey hissetmedim. Bebegim cidden iriydi normal dogum cok riskliymis benim icin. Cocuk 3 aylik gibi dogdu masallah :)

Girerken belden igne oldum hic acimadi. Aninda uyustum karnini olcuyoruz daha baslamadik dediklerinden 3 dk sonra bebegimi gordum yumuk yumuk saskin. Dikerken de kendimdeydim. Hicbir sey hissetmedim. Yavas yavas agri hissettim 6 saat icinde. Ilac yaptilar. Yurumek ilk anda zordu sonra alistim. Sadece sutum cok az damla seklinde geldi oglum ac yikti tum hastaneyi mama verdiler. Yine merak ettiklwriniz olursa yanitlarim kizlar

Ben de de oluyor aynisi...değil bence doğum belirtisi.bir haftadır var bende yaklaşık.bebis daha kanala bile inmemis oysaki.beklemiyorum bende artik 17sine kadar

Süt kanalları ile alakalı o zaman.. Sütümüz oluşuyor yavaştan sanırım

kız ben dr uma kanala girmiş mi diyince benle dalga geçti. kanala girse durmaz doğar dedi. doğum pozisyonuna girmiş. seninki de doğum pozisyonundadır
Yok şekerim kanalda. Dr kendi söylüyor ve ultrasonda kafasını görüntüleyemiyo tam olarak. O kadar aşağıda yani. Drumda şaşkın, şimdiye kadar doğması gerekti diyo her kontrolde.

Kızlar yha belime bir ağrı girdi çok Feneaaa ... Karnım O kadar asagida ki bugün annem çok şaşırdı. Bacakların da.uyusuyor. çok. Saskinim ama bir şey yoktur. Dünden önceki gece gittik gene. Panik hiç bir şey çıkmadı.

Kızlar şuan hastanedeyim.
Eşimin kardeşimin düğününe giderken yolda sancılandım ama ağladım o derece.. Yolda doğurucam sandım. Bide yağmurdan yollar kapanmış, trafik felç. 1 saatte hastaneye ulaştık. Nstde düzenli sancım 90a çıktı. Açılmam 2cm. Serum taktılar, yemek yasakmış. Şimdi hafifledi sancılarım 15dk ara ile. Nolcak bilmiyorum. Hemen doğurcam sanmıştım yolda iken aşırıydı sancı şimdi iyiyim.

Suan normal dogumu beklıyor Tolga bey pazartesı tekrar konusacagız,yalnız catı muayınesı o kadar canımı acıttı kı epıdurel yapalım dedı .Centralda anestezı doktoru nasıl bılmıyorum,Memorıala arasında1500 tl fark var.Centrda epıdurel yaptıran kımseyı de duymadım

Merhaba kızlar. Elimde 2 paket Prima Premium Care 2 Beden Mini Bebek Bezi 54 Adet kaldı. Kullanamadım. Ilgilenen olursa uygun fiyata beylikdüzü civarı elden verebilirim.

ayy hadi hayırlısıyla bi avazda kurtul inş canım .. Eşin de gidemedi yani kardeşinin düğününe, her işte vardır bi hayır

Cnm arda bey de centrale hasta yonlendırıyor doğum için. Ben iyi oldugunu dusunuyorum anestezı dr unun. Guvenmeseler hastalarını oraya tasımazlardı hiç aklın karısmasın cnmm.. Ben 11 hazırana gun aldım pers gunu bebısıme kavusuyorum. Ptrsı sana da gun verırler sanırım haberlerını beklıyorum..

Açılmaya bakmadılar canım tek nst çekti
Sancı var ama sıklığı az sanırım bekliyoruz. Hemşire sıklaşınca inicez doğum katına dedi.

Suni sancı vermedikleri için bu kadar yavaş oluyo ama boşver kendi sancın daha iyi inşallah bian önce açılman hızlanırda doğurursun ay ne kadar nazlî ćıktı bu yaren hanım da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…