2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Hadi gözün aydın, bi avazda doğurursun inşallah canım.

Iyi geceler...nasılsıniz hanımlar ben iyim oğlum iyi ćok şükür bu gün maşşallah çok hareketliydi hareket ettikçe şeyime aniden bıçak saplanıyo ya çok acıtıyor.bugün temizliğim de yapıldı camlar kapılar her yer silindi halılar kalktı oğlumun beşiği hazır çok şükür üstümden büyük bi yük kalktı şimdi rahat rahat yaramaz oģlumu bekleyebilirim.

Canim cok sewindim guzel oglusunun iyi oldugunda. Doktorlar bazen uzebiliyo bizi az kaldi insallah sag salim aliriz yawrucaklarimizi kucagimiza. Benimde ew temizlgim bitti, bi geceliklerimi utuleyip koycam bitecek. Ayy şaka gibi bu ay dogurucaz kiizz Allah izin werirse , inanamiyorumm halaa

pofuduk18 hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.bizim doktorda tahmini perşembeye gelir demişti tutmadı.bakalım yarın kontrol.var ne diyecek.zaten çantalar arabada hazır durumda bekliyoruz.

Gözünaydın canım,iyi olun hep. O bıçak saplanması gibi çoğumuzda oluyo, özellikle yürürken.

Hakkında hayırlısı canım. Tes zamanda hayırlısı güzel kolay bir.digumun olur inşallah

Eşimi zorla yolladım babamla gittiler düğündeler şuan. Annem yanımda.
ayy canıımm, anne fedakarlığı şimdiden başlıyor demi :) iyi yapmışsın, yazık onun da aklı sende kalmıştır ama hayırlısı, bebiş az daha beklesin ki babası da yetişsin

benimki 2 hafta önce nasıl duruyorsa hala aynı hiç değiştirmemiş bile pozisyonunu çok rahat geldi galiba orasıbakalım cumaya kadar beklicez dönmesini yoksa diğer haftaya sezeryan olcam gibi görünüyor

Evet canım yeri rahat heralde Senin bebişin , öyle durmayı benimsedi heralde artık hakkımızda hayırlısı ..

Canım allah yardımcın olsun inşaAllah , tek avazda kurtulursun

Kızlar ben kavustum melegime darısı tüm bekleyenlerin başına Allah sağ salim kavustursun hepinizi. Çok şükür iklim zde iyiyiz

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşaAllah normal doğum mu yaptın detaylari bekliyoruz senden günlerimiz aynı sayılır merakla bekliyorum doğum hikayeni

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşaAllah normal doğum mu yaptın detaylari bekliyoruz senden günlerimiz aynı sayılır merakla bekliyorum doğum hikayeni
Sezeryan oldu canım bugün kontrolümüz vardı nst de sancım çıktı bebegin kalp atışları da yavaslayinca alicaz dedi doktorum. Rüya gibi hala inanmıyorum şuan yanımda uyuyo cennet kokulum darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…