- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.361
Kızlar şuan hastanedeyim.
Eşimin kardeşimin düğününe giderken yolda sancılandım ama ağladım o derece.. Yolda doğurucam sandım. Bide yağmurdan yollar kapanmış, trafik felç. 1 saatte hastaneye ulaştık. Nstde düzenli sancım 90a çıktı. Açılmam 2cm. Serum taktılar, yemek yasakmış. Şimdi hafifledi sancılarım 15dk ara ile. Nolcak bilmiyorum. Hemen doğurcam sanmıştım yolda iken aşırıydı sancı şimdi iyiyim.
Canim cok sewindim guzel oglusunun iyi oldugunda. Doktorlar bazen uzebiliyo biziIyi geceler...nasılsıniz hanımlar ben iyim oğlum iyi ćok şükür bu gün maşşallah çok hareketliydi hareket ettikçe şeyime aniden bıçak saplanıyo ya çok acıtıyor.bugün temizliğim de yapıldı camlar kapılar her yer silindi halılar kalktı oğlumun beşiği hazır çok şükür üstümden büyük bi yük kalktı şimdi rahat rahat yaramaz oģlumu bekleyebilirim.
Azcik daha dursun istiyorum ben ablamin dogumu yakinda olabilir, ikiz oldugu icin erken alicaz demis dr. Annem ona giderse naparim benKız öyle şartlama kendini38 ' den sonra gelsin de ben hep öyle diyorum 38. Haftadan sonra gel yavrum diye seviyorum çok kalmasınlar içimiz de
Artik bizde sali gunu baslariz comelmeye, asansorde kullanmayiiizz acariikk yawas yawasNe. Bilim iyiyim ama. Her gittigimde. Her şey normal . Diyor. .bir.gunde açılman var desin sancın var desin
Iyi geceler...nasılsıniz hanımlar ben iyim oğlum iyi ćok şükür bu gün maşşallah çok hareketliydi hareket ettikçe şeyime aniden bıçak saplanıyo ya çok acıtıyor.bugün temizliğim de yapıldı camlar kapılar her yer silindi halılar kalktı oğlumun beşiği hazır çok şükür üstümden büyük bi yük kalktı şimdi rahat rahat yaramaz oģlumu bekleyebilirim.
Şarjım az geçmişe biraz baktımSirriEyvan dan haber var mı mesajlarına da baktım ama.
Artik bizde sali gunu baslariz comelmeye, asansorde kullanmayiiizz acariikk yawas yawas
Hakkında hayırlısı canım. Tes zamanda hayırlısı güzel kolay bir.digumun olur inşallahKızlar şuan hastanedeyim.
Eşimin kardeşimin düğününe giderken yolda sancılandım ama ağladım o derece.. Yolda doğurucam sandım. Bide yağmurdan yollar kapanmış, trafik felç. 1 saatte hastaneye ulaştık. Nstde düzenli sancım 90a çıktı. Açılmam 2cm. Serum taktılar, yemek yasakmış. Şimdi hafifledi sancılarım 15dk ara ile. Nolcak bilmiyorum. Hemen doğurcam sanmıştım yolda iken aşırıydı sancı şimdi iyiyim.
ayy canıımm, anne fedakarlığı şimdiden başlıyor demi :) iyi yapmışsın, yazık onun da aklı sende kalmıştır ama hayırlısı, bebiş az daha beklesin ki babası da yetişsinEşimi zorla yolladım babamla gittiler düğündeler şuan. Annem yanımda.
benimki 2 hafta önce nasıl duruyorsa hala aynı hiç değiştirmemiş bile pozisyonunu çok rahat geldi galiba orasıbakalım cumaya kadar beklicez dönmesini yoksa diğer haftaya sezeryan olcam gibi görünüyor
Kızlar şuan hastanedeyim.
Azcik daha dursun istiyorum ben ablamin dogumu yakinda olabilir, ikiz oldugu icin erken alicaz demis dr. Annem ona giderse naparim ben
Kızlar ben kavustum melegime darısı tüm bekleyenlerin başına Allah sağ salim kavustursun hepinizi. Çok şükür iklim zde iyiyiz
Sezeryan oldu canım bugün kontrolümüz vardı nst de sancım çıktı bebegin kalp atışları da yavaslayinca alicaz dedi doktorum. Rüya gibi hala inanmıyorum şuan yanımda uyuyo cennet kokulum darısı başına inşallahCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsündarısı bizlere inşaAllah normal doğum mu yaptın detaylari bekliyoruz senden günlerimiz aynı sayılır merakla bekliyorum doğum hikayeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?