2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın canlarım.
Hastanede her sabah böyle erken kalkmak çok sıkıcı.
Hala çok fazla artmış değil sancım. Yatmadan önce epey artmış gibiydi hafifledi.
Sarı uzayan akıntı devam ediyor.
Ay bana dua edin de artık bugün doğsun kızım hastanede beklemek çok sıkıcı

Hayırlı sabahlar pofudkcum artık seni bekliyorum ben zaten sırrıeyvan da doğrms almış yavrusunu kucağına maşallah artık. Sıra sendedoğum hikayeni merakla bekliyorum. Inşallah kolay olur senin için bu ka hastanede beklemene değer her şey canim

İnşallah canım Allah razı olsun bi gelsin kızım çimdik atıcam ona anneyi bekletmek neymiş görsün

İnşallah canım Allah razı olsun bi gelsin kızım çimdik atıcam ona anneyi bekletmek neymiş görsün
az kaldı annesi onu görünce tüm beklemeleri unutursun mis kokusuyla böyle de yazınca özendim ah hayırlısı ile bir.dogursak o.kadar merak. Ediyorum ki

az kaldı annesi onu görünce tüm beklemeleri unutursun mis kokusuyla böyle de yazınca özendim ah hayırlısı ile bir.dogursak o.kadar merak. Ediyorum ki
Heheh inşallah canım hayırlısı ile doğurursun sen de. :) tabii ben de

Yine nst saati. Bi değişiklik yok sanırım ama, goruciiz

ben de senin gibiyim canım benimki 37+1 bugün ve hala ters. ege üniversitesinde perinatolog baktı ve haftaya cuma sezaryenle alalım dedi. bebiş 2700 civarı doğar dedi. yaklaşık 20 gün gerilik varmış ve plasenta yaşlanmaya başlamış. Özeldeki doktorum dedi inanmadım da üniversitede söyleyince inandım.
Normal doğumu çok ama çok istedim, biliyosunuz zaten. Başka yol kalmadı bize sezaryenden başka. Kısmet dedim hep, böyle doğmak istiyomuş demek ki Ece hanım
12 haziran cuma günü bal dudak ailesine, teyzoşlarına ve tabi ki abi ve ablalarına kavuşacak inşallah
Bizden haberler böyle canlarım. öpüyorum sizi tek tek.

canım plasenta yaşlanması bende de var. 39+2 de sezeryan oluyorum haftaya perşembe. bebek kilo alıyor çünkü az da olsa. dünkü kontrolde 3120 olmuştu ve iyiki doktorum bekliyor dedim. istersen sende biraz daha bekle. tabi sürekli kontrol altındfayım perinatologa gidiyorum bende. bu arada izmirdeyim bende:)

Gunaydin her kese
Bol kasilmali bi geceden sonra hala doguramadim
Kasilmalar uyutmuyor ya

pofuduk18 canim sen de insallah dogurursun bu gun hayirlisiyla,dogur da sira bana gelsin
Insallah hepimiz saglikla,hayirlisiyla kavusalim bebeklerimize
Artik sabirsizlaniyorum bir an once kucagima almak istiyorum oglumu

doktoruma 15 16 sı gibi olmaz mı dedim beklemez riske atmayalım dedi. bebişim küçük çünkü, dün 2500 civarında 2700 doğar dedi. strese girermiş küçük bebekler çok pazarlık ettim ama illa 38. haftada almamız lazım dedi doktor

Canim insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu
Kucuk olmasi onemli degil yeter ki iyi olsun kizin
Dogduktan sonra toparlar hemen
Hakkimizda ne hayirliysa o olsun

Günaydın kızlar. Uykusuzlar kervanına ben de katıldım 2 gündür.

günaydın kızlar

Yok şekerim kanalda. Dr kendi söylüyor ve ultrasonda kafasını görüntüleyemiyo tam olarak. O kadar aşağıda yani. Drumda şaşkın, şimdiye kadar doğması gerekti diyo her kontrolde.

çok enteresan ya. bnm de kafa aşağıda ama yanlardan itekliyor ultrason aletini yüzünü görüyoruz.

senden de haber bekliyoruz artık yani Serum herşeye iyi geliyor benim anladığım. inşallah çok beklemeden sıkıntısız bir doğum yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…