- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.381
Maşallah size darısı bize inşallah sağ salim hayirlisiyla doğsa diyorum çok. Merak ediyorum ömer asafimiKızlar ben kavustum melegime darısı tüm bekleyenlerin başına Allah sağ salim kavustursun hepinizi. Çok şükür iklim zde iyiyiz
Hayırlı sabahlar pofudkcum artık seni bekliyorum ben zaten sırrıeyvan da doğrms almış yavrusunu kucağına maşallah artık. Sıra sendeGünaydın canlarım.
Hastanede her sabah böyle erken kalkmak çok sıkıcı.
Hala çok fazla artmış değil sancım. Yatmadan önce epey artmış gibiydi hafifledi.
Sarı uzayan akıntı devam ediyor.
Ay bana dua edin de artık bugün doğsun kızım hastanede beklemek çok sıkıcı
İnşallah canım Allah razı olsun bi gelsin kızım çimdik atıcam onaHayırlı sabahlar pofudkcum artık seni bekliyorum ben zaten sırrıeyvan da doğrms almış yavrusunu kucağına maşallah artık. Sıra sendedoğum hikayeni merakla bekliyorum. Inşallah kolay olur senin için bu ka hastanede beklemene değer her şey canim
İnşallah canım Allah razı olsun bi gelsin kızım çimdik atıcam onaanneyi bekletmek neymiş görsün
Heheh inşallah canım hayırlısı ile doğurursun sen de. :) tabii ben deaz kaldı annesi onu görünce tüm beklemeleri unutursun mis kokusuyla böyle de yazınca özendim ah hayırlısı ile bir.dogursak o.kadar merak. Ediyorum ki
ben de senin gibiyim canım benimki 37+1 bugün ve hala ters. ege üniversitesinde perinatolog baktı ve haftaya cuma sezaryenle alalım dedi. bebiş 2700 civarı doğar dedi. yaklaşık 20 gün gerilik varmış ve plasenta yaşlanmaya başlamış. Özeldeki doktorum dedi inanmadım da üniversitede söyleyince inandım.selam kızlar biz kontrolden geldik bebişim 2800 gr olmuşkilosu ile ilgili bişey demedi sanırım iyidir doğuma kadar 3200-3300 gr olur çok daha rahat doğurursun dedi ama malesef benim kızım hala ters duruyor inatla dönmüyor bugün iki eliyle de yüzünü kapatmıştı göremedim inatçı kuzumu çekeceğim var bu kızdan benim yaa haftaya cuma kontrole çağırdı yine dönmemiş olursa diğer haftaya bi gün seçersin doğum için dedi valla iyice korkmaya başladım şurda belkide 2 haftadan az zamanım kaldı sezeryandan da korkuyorum ne yapcam hiç bilmiyorumm
canım plasenta yaşlanması bende de var. 39+2 de sezeryan oluyorum haftaya perşembe. bebek kilo alıyor çünkü az da olsa. dünkü kontrolde 3120 olmuştu ve iyiki doktorum bekliyor dedim. istersen sende biraz daha bekle. tabi sürekli kontrol altındfayım perinatologa gidiyorum bende. bu arada izmirdeyim bende:)ben de senin gibiyim canım benimki 37+1 bugün ve hala ters. ege üniversitesinde perinatolog baktı ve haftaya cuma sezaryenle alalım dedi. bebiş 2700 civarı doğar dedi. yaklaşık 20 gün gerilik varmış ve plasenta yaşlanmaya başlamış. Özeldeki doktorum dedi inanmadım da üniversitede söyleyince inandım.
Normal doğumu çok ama çok istedim, biliyosunuz zaten. Başka yol kalmadı bize sezaryenden başka. Kısmet dedim hep, böyle doğmak istiyomuş demek ki Ece hanım
12 haziran cuma günü bal dudak ailesine, teyzoşlarına ve tabi ki abi ve ablalarına kavuşacak inşallah
Bizden haberler böyle canlarım. öpüyorum sizi tek tek.
doktoruma 15 16 sı gibi olmaz mı dedim beklemez riske atmayalım dedi. bebişim küçük çünkü, dün 2500 civarında 2700 doğar dedi. strese girermiş küçük bebeklercanım plasenta yaşlanması bende de var. 39+2 de sezeryan oluyorum haftaya perşembe. bebek kilo alıyor çünkü az da olsa. dünkü kontrolde 3120 olmuştu ve iyiki doktorum bekliyor dedim. istersen sende biraz daha bekle. tabi sürekli kontrol altındfayım perinatologa gidiyorum bende. bu arada izmirdeyim bende:)
Canim insallah saglikla kucagina alirsin yavrunudoktoruma 15 16 sı gibi olmaz mı dedim beklemez riske atmayalım dedi. bebişim küçük çünkü, dün 2500 civarında 2700 doğar dedi. strese girermiş küçük bebeklerçok pazarlık ettim ama illa 38. haftada almamız lazım dedi doktor
inşallah canımm senin oğlan ne alemde? yerinden memnun galibaCanim insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu
Kucuk olmasi onemli degil yeter ki iyi olsun kizin
Dogduktan sonra toparlar hemen
Hakkimizda ne hayirliysa o olsun
Yaramaz oglum gayet memnun yerindeninşallah canımm senin oğlan ne alemde? yerinden memnun galiba
Yok şekerim kanalda. Dr kendi söylüyor ve ultrasonda kafasını görüntüleyemiyo tam olarak. O kadar aşağıda yani. Drumda şaşkın, şimdiye kadar doğması gerekti diyo her kontrolde.
Heheh inşallah canım bekliyoruz. :)
Çok aşırı sancım yok hala
Kızlar şuan hastanedeyim.
Eşimin kardeşimin düğününe giderken yolda sancılandım ama ağladım o derece.. Yolda doğurucam sandım. Bide yağmurdan yollar kapanmış, trafik felç. 1 saatte hastaneye ulaştık. Nstde düzenli sancım 90a çıktı. Açılmam 2cm. Serum taktılar, yemek yasakmış. Şimdi hafifledi sancılarım 15dk ara ile. Nolcak bilmiyorum. Hemen doğurcam sanmıştım yolda iken aşırıydı sancı şimdi iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?