- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.401
ne yalan söyleyeyim ben yollamazdımEşimi zorla yolladım babamla gittiler düğündeler şuan. Annem yanımda.
Doğurmadım maleseff canımbak kalkım geçmişi okuyorum heyecanla doğurdun mu diye
inşallah tez vakitte doğur canım ya. acaba doğuma konsantre olsan daha mı çabuk doyurursun. korkma bir de korkunca da olmuyormuş. doğuma odaklan hareket et sonra bize gzl haberler var.Günaydın canlarım.
Hastanede her sabah böyle erken kalkmak çok sıkıcı.
Hala çok fazla artmış değil sancım. Yatmadan önce epey artmış gibiydi hafifledi.
Sarı uzayan akıntı devam ediyor.
Ay bana dua edin de artık bugün doğsun kızım hastanede beklemek çok sıkıcı
Insallah canim benimAyy canım yaa doğru ablana da gidecekti annen , o zaman senin oğluşun biraz daha dursunhayırlı bi zamanda gelir inşaAllah annesini Üzmez
Pofudukum çıkacak bir sekilde yaren hannim merak etme canim Allah yardimcin olsunDoğurmadım maleseff canım
Canim senin bebis biraz daha minik belkide o yuzden demistir doktorun. Benimki kan akimlari normal oldugu surece bebegin keyfi yerindedir almam demisti. Tabi siki takip gerektiriyor canim 3 gunde bir kontrole gidiyorum son zamanlarda. Risk var yani. Bende daha erken dogum yapayim istemistim bu yuzden.Hem bebegin kilosunun cokta onemi yok cokta zayıf degil bebeklerimiz dogumdan sonra hemen toparlarlardoktoruma 15 16 sı gibi olmaz mı dedim beklemez riske atmayalım dedi. bebişim küçük çünkü, dün 2500 civarında 2700 doğar dedi. strese girermiş küçük bebeklerçok pazarlık ettim ama illa 38. haftada almamız lazım dedi doktor
amin canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinEvet canım yeri rahat heralde Senin bebişin , öyle durmayı benimsedi heralde artıkhakkımızda hayırlısı ..
hayırlı olsun maşallah ikisinee de canım geçen günlerde aklıma geldin hiç uğramıyorsun merak ettim doğum ne zaman yaz sende aradaKızlar sirrieyvan yani esmacim doğurdu bu sabah bebis de annemiz de çok iyi maşallahbiz whatshappdan konuşuyoruz buraya da girmeyeli cçok oldu takip edemiyorum onu merak ettiğinizi gordum tek haber verim dedim :)
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün amin darısı başımıza normal mi oldu bu aradaKızlar ben kavustum melegime darısı tüm bekleyenlerin başına Allah sağ salim kavustursun hepinizi. Çok şükür iklim zde iyiyiz
canımm hayırlısı olsun biliyorum seninde ne kadar normal doğum istediğini ama nasip iste olmayınca olmuyor sağlıkla gelsin ece hanım bu arada bizde ece ismini koymayı düşünüyoruz bu eceler hep böyle inatçı mı oluyor acababen de senin gibiyim canım benimki 37+1 bugün ve hala ters. ege üniversitesinde perinatolog baktı ve haftaya cuma sezaryenle alalım dedi. bebiş 2700 civarı doğar dedi. yaklaşık 20 gün gerilik varmış ve plasenta yaşlanmaya başlamış. Özeldeki doktorum dedi inanmadım da üniversitede söyleyince inandım.
Normal doğumu çok ama çok istedim, biliyosunuz zaten. Başka yol kalmadı bize sezaryenden başka. Kısmet dedim hep, böyle doğmak istiyomuş demek ki Ece hanım
12 haziran cuma günü bal dudak ailesine, teyzoşlarına ve tabi ki abi ve ablalarına kavuşacak inşallah
Bizden haberler böyle canlarım. öpüyorum sizi tek tek.
günaydın canım bebeğin aşağı inmesi doğumun yaklaştığını gösterir diye biliyorum bende umarım güzel haberlerle dönersiniz ağrın sancın yoksa da korkma hemen belki de kanala giriyordurGunaydin kizlaarrben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksa benim gibi olan war mi
Aynısı bende de başladı 1 haftadır ama doğumla alakalı olduğunu sanmıyorum cnm yaaKızlar göğüslerim çok sızlıyor. Durmadan sızı gelıyor uçlara doğru. Acaba dığum belırtısı falan mı bu durum. İlk defa bugun başladı öğlenden beri. Kasılmam yok sadece karnjmın altında ağrı var degısık.
Oyyy hadi Allah yardımcın olsunKızlar şuan hastanedeyim.
Eşimin kardeşimin düğününe giderken yolda sancılandım ama ağladım o derece.. Yolda doğurucam sandım. Bide yağmurdan yollar kapanmış, trafik felç. 1 saatte hastaneye ulaştık. Nstde düzenli sancım 90a çıktı. Açılmam 2cm. Serum taktılar, yemek yasakmış. Şimdi hafifledi sancılarım 15dk ara ile. Nolcak bilmiyorum. Hemen doğurcam sanmıştım yolda iken aşırıydı sancı şimdi iyiyim.
Gözün aydın cnm Rabbim bize de nasip etsin inş. zamanındaKızlar ben kavustum melegime darısı tüm bekleyenlerin başına Allah sağ salim kavustursun hepinizi. Çok şükür iklim zde iyiyiz
Kontrol dönüşü mutlaka yaz cnm merak ettimGunaydin kizlaarrben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksa benim gibi olan war mi
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah en hayırlı zamanda kavuş bebeğine.Merhaba kızlar ben 3 cm açılmayla bel Ağrısı düzensiz kasılmalarla 1 haftadır geziyorum. Hep erken doğurmak isterdim yerimde oturmadım. Ama şu 2 haftadır yatıyorum. mümkün olduğunca geç istiyorum. Biliyorum gelirse durduramam. Ama yapamayacağımı hissediyorum. Çünkü yurtdışındayım. Buranın dilini yeterli seviyede bilmiyorum. Eşim iş için başka bir ülkeye gitti. Ailem Yanımda değil. Planımız bu hafta ailemin yanına gitmekti ama eşim 2 haftadır gelemedi. Çok mutsuzum. Her sabah Ağlayarak uyanıyorum. Bi gün daha yaklaştı diye. 19 yaşındayım çok bilgisizim ve korkuyorum. Bir şey olsa Kayınvalidem var ama onun dilini bilmiyorum..
Günaydın cnm benımde artık bayağ aşağıda hayırlı haberlerle gel inşGunaydin kizlaarrben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksa benim gibi olan war mi
Benim ćok uzun zamandır öyle aşağıda bebişin başı aşağıya geçince göbekte aşağı iniyo böyle olunca çok daha rahat oluyo insan nefes daralması falan kalmıyo.Gunaydin kizlaarrben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksa benim gibi olan war mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?