2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
inşallah tez vakitte doğur canım ya. acaba doğuma konsantre olsan daha mı çabuk doyurursun. korkma bir de korkunca da olmuyormuş. doğuma odaklan hareket et sonra bize gzl haberler var.

Canim senin bebis biraz daha minik belkide o yuzden demistir doktorun. Benimki kan akimlari normal oldugu surece bebegin keyfi yerindedir almam demisti. Tabi siki takip gerektiriyor canim 3 gunde bir kontrole gidiyorum son zamanlarda. Risk var yani. Bende daha erken dogum yapayim istemistim bu yuzden.Hem bebegin kilosunun cokta onemi yok cokta zayıf degil bebeklerimiz dogumdan sonra hemen toparlarlar

Kızlar sirrieyvan yani esmacim doğurdu bu sabah bebis de annemiz de çok iyi maşallah biz whatshappdan konuşuyoruz buraya da girmeyeli cçok oldu takip edemiyorum onu merak ettiğinizi gordum tek haber verim dedim :)
hayırlı olsun maşallah ikisinee de canım geçen günlerde aklıma geldin hiç uğramıyorsun merak ettim doğum ne zaman yaz sende arada

Gunaydin hala benim gibi hamiş olanlaaaar, bebegini kucagina almis taze annişleer, ve minnak minnak kuzular

@bebikkk ve SirriEyvan gozunuz aydin canim rabbim saglik sihhat versin size ve bebeklerinizee, darisi da bizim basimiza
pofuduk18 kizma kuzum ama senin kizin bizi bekliyo eheheh saka bi yana ya kac gundur hastanedesin cok sıkıcı olmali. Rabbim bi an once kucagina almayi nasib etsin canim benim..
Biz de dun gittik nst de sanci cikmadi, vajinal muayene yapmadi, ultrasona girdik suyumuz normalmis, ebe teyzecik bi kac gun daha durabilir olmadi pazartesi suni sanci veririz, acilma olmazsa acilma ignesi yapilir yine olmadi sezeryana aliriz dedi.. Ben her gittigimde ben yine doguramadim diyorum guluyollaaa bana ayol benim cocugum cikisi bulamiyo bunnar da dalga geciyo

canımm hayırlısı olsun biliyorum seninde ne kadar normal doğum istediğini ama nasip iste olmayınca olmuyor sağlıkla gelsin ece hanım bu arada bizde ece ismini koymayı düşünüyoruz bu eceler hep böyle inatçı mı oluyor acabaşu anda kilosu ne kadardı peki canım günlerimiz de yakın seninlegüzel haberlerini bekliyorum bizi merakta bırakma fırsat buldukça yaz canım bizde seni ve minik kızını öpüyoruz

Günaydın evdekileri yüzmeye gönderdim saati değişmiş kursun sabahın körüne almışlar canım sıkıldı. Bide bademciğim yok ama faranjit olmuşum sezeryanı etkiler mi acaba

günaydın kızlarrr benimde doğum yaklaştıkça uykularım kaçıyor gece kaç defa kalktım bide dün sezeryan falan deyince kendime stres yaptım sanırım zar zor uyudumm çünkü ben dönmüştür diye bekliyordumm Allah yardımcımız olsun zormuş gerçekten anne olmak herşeyi yüz sefer düşünüyorsun çünkü@pofuduk18 canım seninde Allah yardımcın olsun hastanede beklemek daha zor 1 gece yattım ama sanki 10 gün kalmış gibiydim umarım geceleri biraz da olsa uyuyabiliyorsundur suni sancı neden vermediklerini de hala anlamış değilim umarım sancın sıklaşır artık da bi an önce kavuşursun güzel kızına

Gunaydin kizlaarr ben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksabenim gibi olan war mi
günaydın canım bebeğin aşağı inmesi doğumun yaklaştığını gösterir diye biliyorum bende umarım güzel haberlerle dönersiniz ağrın sancın yoksa da korkma hemen belki de kanala giriyordur

Merhaba kızlar ben 3 cm açılmayla bel Ağrısı düzensiz kasılmalarla 1 haftadır geziyorum. Hep erken doğurmak isterdim yerimde oturmadım. Ama şu 2 haftadır yatıyorum. mümkün olduğunca geç istiyorum. Biliyorum gelirse durduramam. Ama yapamayacağımı hissediyorum. Çünkü yurtdışındayım. Buranın dilini yeterli seviyede bilmiyorum. Eşim iş için başka bir ülkeye gitti. Ailem Yanımda değil. Planımız bu hafta ailemin yanına gitmekti ama eşim 2 haftadır gelemedi. Çok mutsuzum. Her sabah Ağlayarak uyanıyorum. Bi gün daha yaklaştı diye. 19 yaşındayım çok bilgisizim ve korkuyorum. Bir şey olsa Kayınvalidem var ama onun dilini bilmiyorum..

Aynısı bende de başladı 1 haftadır ama doğumla alakalı olduğunu sanmıyorum cnm yaa

Oyyy hadi Allah yardımcın olsun

Kızlar ben kavustum melegime darısı tüm bekleyenlerin başına Allah sağ salim kavustursun hepinizi. Çok şükür iklim zde iyiyiz
Gözün aydın cnm Rabbim bize de nasip etsin inş. zamanında

Gunaydin kizlaarr ben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksabenim gibi olan war mi
Kontrol dönüşü mutlaka yaz cnm merak ettim

Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah en hayırlı zamanda kavuş bebeğine.

Benim ćok uzun zamandır öyle aşağıda bebişin başı aşağıya geçince göbekte aşağı iniyo böyle olunca çok daha rahat oluyo insan nefes daralması falan kalmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…