- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.421
Bana hiç bişey yapmıyolar burda canım. Doğurtmaya yönelik. Açılma için yapsınlar iğne falan varsa ama yok. Neyi bekliyorlar bilmiyorum. Doğumdan vs korkmuyorum ama artık sıkıldım beklemekten.Gunaydin hala benim gibi hamiş olanlaaaar, bebegini kucagina almis taze annişleer, ve minnak minnak kuzular
@bebikkk veSirriEyvan gozunuz aydin canim rabbim saglik sihhat versin size ve bebeklerinizee, darisi da bizim basimiza
pofuduk18 kizma kuzum ama senin kizin bizi bekliyo eheheh saka bi yana ya kac gundur hastanedesin cok sıkıcı olmali. Rabbim bi an once kucagina almayi nasib etsin canim benim..
Biz de dun gittik nst de sanci cikmadi, vajinal muayene yapmadi, ultrasona girdik suyumuz normalmis, ebe teyzecik bi kac gun daha durabilir olmadi pazartesi suni sanci veririz, acilma olmazsa acilma ignesi yapilir yine olmadi sezeryana aliriz dedi.. Ben her gittigimde ben yine doguramadim diyorum guluyollaaa banaayol benim cocugum cikisi bulamiyo bunnar da dalga geciyo
Yapmıyorlar bişey canım öyle bekliyorum. Bilmiyorum nolcak böylepofuduk18 cnm allah yardımcın olsun artık suni sancı verseler sana ya
Merhaba kızlar ben 3 cm açılmayla bel Ağrısı düzensiz kasılmalarla 1 haftadır geziyorum. Hep erken doğurmak isterdim yerimde oturmadım. Ama şu 2 haftadır yatıyorum. mümkün olduğunca geç istiyorum. Biliyorum gelirse durduramam. Ama yapamayacağımı hissediyorum. Çünkü yurtdışındayım. Buranın dilini yeterli seviyede bilmiyorum. Eşim iş için başka bir ülkeye gitti. Ailem Yanımda değil. Planımız bu hafta ailemin yanına gitmekti ama eşim 2 haftadır gelemedi. Çok mutsuzum. Her sabah Ağlayarak uyanıyorum. Bi gün daha yaklaştı diye. 19 yaşındayım çok bilgisizim ve korkuyorum. Bir şey olsa Kayınvalidem var ama onun dilini bilmiyorum..
hayırlı olsun canım darısı başımıza güzel günlerde büyüt bebeğini genel mi epidural mi oldun peki?Günaydın güzel anneler ben Ayşe Hafsa ma 4 Haziran 3:30. Da sağ salim kavuştum herşey yolunda bugün taburcu oluyoruz normal doğumu çok istememe rağmen çatı datlığı ve suyumın azalmasından dolayı srzeryan oldu doğumum akşama kendi başıma yürümeye başlamıştım bile çok rahat ve kolay nir doğum oldu kIzımın da keyfi yerinde bir insan başka ne ister ki darısı bütün bekleyen annelerimizin başına inşallah şimdilik bizden bu kadar
Ay heralde kuzum ya insan sıkılmaz mi yaa bekle bekle yat yat.. Bisey de demiyolarmis.. Suni verseler bari en azindan acilman devamli mi diye bakilirdi. Peki acilmanda degisiklik var mi hala 3 cm mi? Sen de devlet hastanesindeydin dimi kuzum?Bana hiç bişey yapmıyolar burda canım. Doğurtmaya yönelik. Açılma için yapsınlar iğne falan varsa ama yok. Neyi bekliyorlar bilmiyorum. Doğumdan vs korkmuyorum ama artık sıkıldım beklemekten.
Saol canım. Inşallah dua et biz deHeheh inşallah canım hayırlısı ile doğurursun sen de. :) tabii ben de
Yine nst saati. Bi değişiklik yok sanırım ama, goruciiz
Ben varım o Kadar asagida ki canım. Bacaklarima değiyor nerdeyse ve küçücük kaldı benim de pazartesi kontrolün hadi haberlerini bekliyorum sabirsizliklaGunaydin kizlaarrben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksa benim gibi olan war mi
canım benimki de indi birazcık ve tortop oldu, daha doğurmıcam hissediyorum ama gününü de beklemicek gibiGunaydin kizlaarrben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksa benim gibi olan war mi
bol bol yat canım, erken doğumu önler inş, kayınvaliden ile aynı dili konışmasanızsa doğuruyo olduğunu görür ve seni hastaneye yetiştirirler merak etme, stres yaparsan doğumu erkene çekersin bakMerhaba kızlar ben 3 cm açılmayla bel Ağrısı düzensiz kasılmalarla 1 haftadır geziyorum. Hep erken doğurmak isterdim yerimde oturmadım. Ama şu 2 haftadır yatıyorum. mümkün olduğunca geç istiyorum. Biliyorum gelirse durduramam. Ama yapamayacağımı hissediyorum. Çünkü yurtdışındayım. Buranın dilini yeterli seviyede bilmiyorum. Eşim iş için başka bir ülkeye gitti. Ailem Yanımda değil. Planımız bu hafta ailemin yanına gitmekti ama eşim 2 haftadır gelemedi. Çok mutsuzum. Her sabah Ağlayarak uyanıyorum. Bi gün daha yaklaştı diye. 19 yaşındayım çok bilgisizim ve korkuyorum. Bir şey olsa Kayınvalidem var ama onun dilini bilmiyorum..
Canım bakacaklar bugün yine sancı yoksa açılma da artmadıysa eve gidiyorum inşallah.Zelihabuse
Hayirli olsuuuunn rabbim size bagislasin bebisinizi
Ay heralde kuzum ya insan sıkılmaz mi yaa bekle bekle yat yat.. Bisey de demiyolarmis.. Suni verseler bari en azindan acilman devamli mi diye bakilirdi. Peki acilmanda degisiklik var mi hala 3 cm mi? Sen de devlet hastanesindeydin dimi kuzum?
Ben de dogumumu gunduz gelirse eger pendik devlet hastanesinde istiyorum cok temiz ilgililer gayet..
Bi de kizlar mesela ben de dun aksam fenaydim oyle bi agri vardi ki belimde sag kalcama yakin yerde aha bu kez belim kemiklerim ortadan ikiye ayriliyo dedim tum gece agriliydim gelgit seklinde, ama uyuyunca gecti sabah da vardi biraz simdi yok, zaten hastaneye hemen gitmiycem sanci ve acilma suresini evde geciricem diye planliyorum.. Yani tabi bu hafta sonu ya da pazartesi de dogum gerceklesmezse..
Sancı çıkmadı canım bi daha giricem nstye bi de muayene yapacaklar. Bişey yoksa çıkıcam :)Saol canım. Inşallah dua et biz de
Ama günün geçti deme canım senin neden suni vermiyorlar sordun muSancı çıkmadı canım bi daha giricem nstye bi de muayene yapacaklar. Bişey yoksa çıkıcam :)
Bugün doldu günüm canım. Bugünkü doktor gidersin pazartesi gelirsin dedi kontrol için heralde.Ama günün geçti deme canım senin neden suni vermiyorlar sordun mu
Bugün doldu günüm canım. Bugünkü doktor gidersin pazartesi gelirsin dedi kontrol için heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?