2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın canlarımm nasılsınız kahvaltı hazırlıyodum yumurta kaynarken bide kızlara bakayım dedim SirriEyvan da doğurmuş ćok sevindim darısı bana ve benim gibi bekleyenlere olsun inşallah zaman geçtikçe heycanım daha beter artıyor oğluşumun gelmesine az kaldı sağ sağlim kucağıma almak için sabırsızlanıyorum inşallah kolay bi doğum nasip etsin rabbim hepimize

Günaydın güzel anneler ben Ayşe Hafsa ma 4 Haziran 3:30. Da sağ salim kavuştum herşey yolunda bugün taburcu oluyoruz normal doğumu çok istememe rağmen çatı datlığı ve suyumın azalmasından dolayı srzeryan oldu doğumum akşama kendi başıma yürümeye başlamıştım bile çok rahat ve kolay nir doğum oldu kIzımın da keyfi yerinde bir insan başka ne ister ki darısı bütün bekleyen annelerimizin başına inşallah şimdilik bizden bu kadar

Bana hiç bişey yapmıyolar burda canım. Doğurtmaya yönelik. Açılma için yapsınlar iğne falan varsa ama yok. Neyi bekliyorlar bilmiyorum. Doğumdan vs korkmuyorum ama artık sıkıldım beklemekten.

Günaydın kızlar zor.bir.gecenin ardından 7 kez falan lavaboya kalkmaktan çok.şükür uyandık :) doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun rabbim sizikurtarsın bebisllerinize kavusun mis.kokulu tenlerini koklamaya doyamayin.bizde dün kontrole gittik bebeğim 3600 kilosu 49 cm olmuş normal doğum için bekliyoruz hakkımızda hayirlisi olsun sizleri opuyoruz kızımla şimdi de kahvalti zamanı

doğum tüm dünyada aynı sonuçta. hem durduğun yerin hem de eşinin ailesinin lisanını bilmeden nasış cesaret oralarda yaşıyorsun :) ama stres olma çocuğu etkiler. bişi olsa eşini ararsın arada tercümanlık yapar.

hayırlı olsun canım darısı başımıza güzel günlerde büyüt bebeğini genel mi epidural mi oldun peki?

Zelihabuse
Hayirli olsuuuunn rabbim size bagislasin bebisinizi

Bana hiç bişey yapmıyolar burda canım. Doğurtmaya yönelik. Açılma için yapsınlar iğne falan varsa ama yok. Neyi bekliyorlar bilmiyorum. Doğumdan vs korkmuyorum ama artık sıkıldım beklemekten.
Ay heralde kuzum ya insan sıkılmaz mi yaa bekle bekle yat yat.. Bisey de demiyolarmis.. Suni verseler bari en azindan acilman devamli mi diye bakilirdi. Peki acilmanda degisiklik var mi hala 3 cm mi? Sen de devlet hastanesindeydin dimi kuzum?
Ben de dogumumu gunduz gelirse eger pendik devlet hastanesinde istiyorum cok temiz ilgililer gayet..
Bi de kizlar mesela ben de dun aksam fenaydim oyle bi agri vardi ki belimde sag kalcama yakin yerde aha bu kez belim kemiklerim ortadan ikiye ayriliyo dedim tum gece agriliydim gelgit seklinde, ama uyuyunca gecti sabah da vardi biraz simdi yok, zaten hastaneye hemen gitmiycem sanci ve acilma suresini evde geciricem diye planliyorum.. Yani tabi bu hafta sonu ya da pazartesi de dogum gerceklesmezse..

Gunaydin kizlaarr ben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksabenim gibi olan war mi
Ben varım o Kadar asagida ki canım. Bacaklarima değiyor nerdeyse ve küçücük kaldı benim de pazartesi kontrolün hadi haberlerini bekliyorum sabirsizlikla

Gunaydin kizlaarr ben yeni uyandim hastaneye gidicez muayenem war ama karnimda degisiklik war kuculdu ve asagiya indi dogumun habercisiymis sanirimm ayy iyiki doktora gidiyoruz catlardim yoksabenim gibi olan war mi
canım benimki de indi birazcık ve tortop oldu, daha doğurmıcam hissediyorum ama gününü de beklemicek gibi

bol bol yat canım, erken doğumu önler inş, kayınvaliden ile aynı dili konışmasanızsa doğuruyo olduğunu görür ve seni hastaneye yetiştirirler merak etme, stres yaparsan doğumu erkene çekersin bak

Canım bakacaklar bugün yine sancı yoksa açılma da artmadıysa eve gidiyorum inşallah.

Ben hastaneden çıktım kızlar. Açılmam sabaha 3cm oldu ama sancılarım dün akşam 90 iken yavaş yavaş azaldı 50-40-30 oldu en son. Dr suni sancıyla destekleyelim yarına doğurmuş olursun dedi ama kabul etmedim. Evde kendi sancımı beklicem. Yan odada suyu gelmiş bi hamile vardı. Suni verdiler ama açılması olmayınca sezeryana aldılar. Ben de sunide açılmam olmazsa sezeryandan korktum açıkçası. Normali çok istiom, beklicem bakalım.
Hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler. Allah hepimizin gönlüne göre bi doğum nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…