2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Cnm kuvoz durumu bıttığınde bebısın senle olduunda sutun baya artacak hıç merak etme. Sımdı bıraz streslısın dıye boyledır. Mınık yavrun inş en kısa zamnda cıkacak hıç dert etme hatta sagma makınası yoksa yanında hastaneden istesen onunla sagsan sutun artabılır.

Peki uyandiktan ne kadar sonra kendine geldin agrilarin cok oldu mu sutun hemen geldimi bide kacinci hafta oldun
Hemen kendine gelemiyosun sersem gibi oluosun bi aygın bi baygın bir saat öyle olıyosun ağrı oluyo ama ağrı kesici vuruyolar dayanılmıycak gibi değil sütüm hemen geldi benim

Canım senide tebrik edemedim şimdiye kadar, gözün aydın. Hayırla sağlıkla büyüt inşallah meleğini...

Merhaba kizlar perşembe günü 40 hafta olacaz ama ama hala dogmayacakmis gibi hic sancı ve ağrı yok .....
Bekliyoruz sabırsızlıkla ama yok ortada bir şey ....
Doktor 41 e kadar bekleyeceğiz dedi 41 den sonra beklememiz risk mis
Doğum yapan arkadaşlar hayirli olsun...

İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)
Gözün aydın cnm sağlıkla hayırla büyüt inş.

Rabbim acılarını bir an önce dindirsin inş. senin de gözün aydın darısı bizim başımıza inş.

evet sabretmek zor artık ama 15 gün var yine bide bekletirlerse biraz,çok da acele etmemek lazım.tabii erken gelme ihtimalleri de var :)) Allah herşeyin hayırlısını versin,olaylar biraz da bizim dısımızda gelişiyor dua edicez artık :)benim oğlumun da adı Uras inşallah..bizimde hersey hazır cantamız falan.acılma için erken heralde ya bende de yok bişey :)

Kuzlar moralım çok bozuk yarım saat once içtiim süt bozuk olabılır. Dınınde pelteler vardı. bı kaşık nesguık atmıştım içine tadı çok normaldı. Ama çok az ısıttım sutu acaba tam kaynatsaydım her yerı pelte olurmuydu. Cmtesı gunu açtığımı hatırlıyorum sın kullanma tarıhı geçmemiş. Doktorumda amelıyatta ulasamadım. Kusmak istedım kusamadım off yaa doğuma ıkı gun kala yaşadığım su strese bakın

Hemen kendine gelemiyosun sersem gibi oluosun bi aygın bi baygın bir saat öyle olıyosun ağrı oluyo ama ağrı kesici vuruyolar dayanılmıycak gibi değil sütüm hemen geldi benim

O kadarida nornaldir herhalde ya bende hep normal normal detken birden sezeryani dusunmek tedirgin ediyor korkuyorum bebisim saglikli ve iyi olsun yeterki hayirlisi bakalim

kızlar dr dan çıktım. aktif doğum başlamamış. 1cm açılma varmış. yürümem işe yaramış kafa sıkışmış 103 ten 97 ye düşmüş. hastanede açılma duruyor dedi kendi evin dışında farklı ortamda da. eve yolladı. eşin işe gitsin o evdeyken de normal düzenin değişmiş oluyor strese girersin açılman olmaz dedi. şiddetli sancın olunca bile 6 saat vaktin olur dedi. bu hafta gelir diye bekliyorum dedi. olmazsa cmt gene gel kontrol ederiz dedi. suni sancı kullanmıyormuş normal süreç gb olmuyor dedi. kendi sancısı açılmasında çok daha kaygan oluyormuş sıvılar doğum çok daha kolay oluyormuş.

boy kg aynı, 3900 küsür kg su. eve gidim adamı işe yollayayım da relaks takılayım tek

maşallah. hastane cok uzak değilse evde beklemen çok daha iyi evet canım stres olmamak önemli çünkü..kilosu hakkında bişey dedi mi doktor maşallah normale uygun mu ?benmde 15 günm var kilo 3.3oo ay çok mu acaba normal yapamıcak mıyım diye kuskuya düştüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…