2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende kontrolden ciktim 40+2 gunluguz ama sancim yok suyum iyi acilmam 1cm acilmama bakarkende zarini biraz siyirdim belki daha rahat asagi iner dedi. Cumartesiye kadar gelmezse suni sanciyla baslatcaklar insallah gerek kalmaz kendi sancim gelirde. Suni sancidan cok korkuyorum cunku.

Biz de öyleyiz cumartesi 40+4 olacağım ki gelmez ise pazartesi salı yatış hastahaneye.
Bugün raporumun bir ayı geçti yenilemek için doktora gideceğim 13:30 da.

Slm bayanlar eski bi üyeyimm ama bayadır girmiyodumm sayfayı farkettimm bende katılaym sohbete dedimm..
İkinci gebeliğim 39.haftamdaym dr 15 ine kadar doğar dedii bekliyorum heycanlaa pazartesiye kadar doğum başlamazsaa pazartesi kontrole tekrar gidicem bakalım hayırlısı olsundaaa..

bende dün gece hastanedeydim bebeğin hareketleri azaldı ve sırtımda agrı var diye gitmiştim nst ye takılmadan ultrasona soktu doktor suyun iyi kalp atışı var dedi bende dedimki kilosu nasıl 2900 kusur 3 e yakın ölçtüm dedi sasa kaldım nasıl olur dedim ya daha 15 gün önce zaten 2870 di hiç mi kilo almamış bu cocuk dedim cevap yok klasik devlet doktoru işteneyse bacak zunlugu 38 cm dedi boyunu sölemedi sonra nstye taktılar nstde sancım cıktı eve gidip soluna yat agrın sıklaşınca gel şimdilik yatışını yapmıyorum dedi ki iyikide yapmadı moralim iyice bozuldu

Hadi bakalım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn... kac haftandasın

Gözün aydın canım ağrıların biran önce geçer inşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatle buyutmeyi nasip etsin . Sıra da bize gelsin bizde doğuralım yavrularımızı.

Bence sıkıntı yapma hic çünkü ultrasondakinden farklı doğuyor hayırlısı olsun en önemliside sağlıklı olması kiii 2750 bile normal sayılıyoo

Bence sıkıntı yapma hic çünkü ultrasondakinden farklı doğuyor hayırlısı olsun en önemliside sağlıklı olması kiii 2750 bile normal sayılıyoo
canım sıkıldı ama çok daha 15 gün önce 2870 di zaten 33 haftalıkkende 2270 di iki haftada 6oo gram almıştı şimdi dahada fazla alması lazımken neden bu kadar az bi sorunmu var anlamadım boyunu sölemiyo bacagının uzunluğunu sölüyo sancım cıkmıs git eve sola yat iki gün sonra gel diyo eger sancın sıklasırsa hemen gel diyo kafam allak bullak

ilk gebeliğin sanırım canm ama gerçekten canını sıkma benim 35haftada 2717 dedi doktr. 37+2de 2950 yani iki haftada 250 gr civarı almıs.. bu haftalardan sonra az alması normal yani düşünsene önceden haftada iki katı alıyoduu hep öyle olsa bi 10 kg doğar ozaman bebişlerimizz..

Katılıyorummm..

Az kalmis annesi heran sanada bi surpriz gelebilirrrr

Insallah cnm bnm cok tsk iyi dileklerin icinnn. Doktor pompaya gerek yokk emmeyi ogrenince sutun gelecek merak etme dedi. Ins oyle de olur. Sana da hayrli dogumlar diliyorum cnm bnm:)

ben kozyatağında central a gidiyorum muayene 70, normal 2000,zorunlu sezeryan 2500, isteğe bağlı da 3000 civarı canım küsüratları varda tam hatırlamıyorum.

Canım ben de centrale gidiyorum doğum günlerimiz de aynı seninle bakalım kim önce doğuracak :) hangi doktor seninki? Benim doktorum dışardan gelicek ama acil bir durumda oradaki doktorlardan biri de bakabilir.. Hakkımızda Hayırlısı..

Ay dikkat et canım . Allah korur merak etme

az kalmıs sizinde inşallah hayırlısıyla kurtulurz.bizimde15 gün var bakalım bekliyoruz bazen az kalmış bazense daha cok varmıs gibi geliyor insana :) kilosu nasıl bebeğin normal doğummu olacak?

Bende de yok tatlım aynen herseyin hayırlısı ama çok merak. Ediyor insan sürekli. Dua ediyorum Biraz korku da var ama Rabbim inşaallah hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Çok. Heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…