- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.081
Hayirlisi canım. Herşeyin bende yürüyüş yapıcam artık. Hergün çok. Dua ediyorum Sizde edin bize hayırlı sağlıklı olsun ohlusum m zaman o.kadar.kotu ki bir.d3 vicdanli olsun aminnnnAz kalmis annesi heran sanada bi surpriz gelebilirrrr
Erken doğum mu yaptınız merak ettim..Insallah cnm bnm cok tsk iyi dileklerin icinnn. Doktor pompaya gerek yokk emmeyi ogrenince sutun gelecek merak etme dedi. Ins oyle de olur. Sana da hayrli dogumlar diliyorum cnm bnm:)
Aynen onlar sağlıklı olsunda biz nasıl olsa iyileşiriz allahın izniyleO kadarida nornaldir herhalde ya bende hep normal normal detken birden sezeryani dusunmek tedirgin ediyor korkuyorum bebisim saglikli ve iyi olsun yeterki hayirlisi bakalim
kafama taktığım benim hep ultrasonla gebelik haftamdaki kilo aynı gidiyodu şimdi bakıyorum hamilelik takvimine 3.200 grm yazıyo bide su milletin karnıma bakıp kilo tahminleri yokmuilk gebeliğin sanırım canm ama gerçekten canını sıkma benim 35haftada 2717 dedi doktr. 37+2de 2950 yani iki haftada 250 gr civarı almıs.. bu haftalardan sonra az alması normal yani düşünsene önceden haftada iki katı alıyoduu hep öyle olsa bi 10 kg doğar ozaman bebişlerimizz..
Amin inşallah.evet dr normal doğum pozisyonunu almış dedi kilosunada iyi 2950 dedi.. kızım 39.haftasnda 3150 gr dogmuştu muhtemelen buda öyle dogacak dedii.. bekliyorum bakalımm hayırlısıyla alalamm bebişlerimizi kucağımızaa senin bebişin kilosu nasll dedi draz kalmıs sizinde inşallah hayırlısıyla kurtulurz.bizimde15 gün var bakalım bekliyoruz bazen az kalmış bazense daha cok varmıs gibi geliyor insana :) kilosu nasıl bebeğin normal doğummu olacak?
Şu çok bilenler dimii...boşver takma sen onları bende son aym diyince millet banada bakıyoo şöyle bii iç karnınn geniş demekki diyolarr gerçi kendmde enime boyuma birazz genişim amaakafama taktığım benim hep ultrasonla gebelik haftamdaki kilo aynı gidiyodu şimdi bakıyorum hamilelik takvimine 3.200 grm yazıyo bide su milletin karnıma bakıp kilo tahminleri yokmudeliriyorum
Canim boyu 50-51cme denk geliyo yanilmiyosam. Kendinde bakabilirsin fl yi 7ile carpip. Benimde kilo problemin war insallah guzel guzel aliriz kucagimizada hasta etmeden besleriz guzeklyawrularimizi. Dua edelimde sutumuz yarasin. Artik dogum ruyama girmeye basladi.canım sıkıldı ama çok daha 15 gün önce 2870 di zaten 33 haftalıkkende 2270 di iki haftada 6oo gram almıştı şimdi dahada fazla alması lazımken neden bu kadar az bi sorunmu var anlamadım boyunu sölemiyo bacagının uzunluğunu sölüyo sancım cıkmıs git eve sola yat iki gün sonra gel diyo eger sancın sıklasırsa hemen gel diyo kafam allak bullak
Annesi canım sağlıklı olsun da benim ki de zayıf ne.yapalim inşallah sütü muz çok oluır.Doğumdan sonra bol.bol emzirir. Aradaki farkları kapatiriz.canım sıkıldı ama çok daha 15 gün önce 2870 di zaten 33 haftalıkkende 2270 di iki haftada 6oo gram almıştı şimdi dahada fazla alması lazımken neden bu kadar az bi sorunmu var anlamadım boyunu sölemiyo bacagının uzunluğunu sölüyo sancım cıkmıs git eve sola yat iki gün sonra gel diyo eger sancın sıklasırsa hemen gel diyo kafam allak bullak
Kizlar sizin yine iyi. Gecen gun balkona ciktim. Karsi balkondaki kadin komsuu dogum yaptin mi dedi. Ya gormuyomu karnimiŞu çok bilenler dimii...boşver takma sen onları bende son aym diyince millet banada bakıyoo şöyle bii iç karnınn geniş demekki diyolarr gerçi kendmde enime boyuma birazz genişim amaakarnım benimde pek yok yanii diğerlerine göree benim bi yakınım 6 aylık hamile maşaallah benimkinden büyük karnı... hee bu arada takvimdekiler tahmini yazıyoo takma bukadar derim benn bebişinide sitrese sokmaa
39+1 im bugün geçen hafta prş ile aynı çıktı. bir önceki kontolde 7 günde 500 gr almıştı bu sefer almamış. 3900 doğuyorsa 3300 de doğar. tabili kafa çapı ve çatı muayeneside önemli. hastane uzak ama ona rağmen dr evde geçir dedi. ortam değişikliği nedense ilerlemeyi durduruyor dedi. eşin bile durmasın dedi işine gitsin normal düzeninde yaşa süreci dedi. yani sakinlik mühim. şiddetlenene kdr umursamayacağım. aksilik terslik olmazsa normal doğum olacak inş. ama dr um diyor son anda işler değişir belki sezeryan olursa da gerilme dedi ona da hazırla kendini dedi. risk olur omuz sıkışma riski bişi olur öle bi sıkıntı görürsek sezeryan dedi. hayırlısı bakalımmaşallah. hastane cok uzak değilse evde beklemen çok daha iyi evet canım stres olmamak önemli çünkü..kilosu hakkında bişey dedi mi doktor maşallah normale uygun mu ?benmde 15 günm var kilo 3.3oo ay çok mu acaba normal yapamıcak mıyım diye kuskuya düştüm :))
ALLAH razı olsun canım iyi dileklerin için cümlemizizn inşaALLAHCanim boyu 50-51cme denk geliyo yanilmiyosam. Kendinde bakabilirsin fl yi 7ile carpip. Benimde kilo problemin war insallah guzel guzel aliriz kucagimizada hasta etmeden besleriz guzeklyawrularimizi. Dua edelimde sutumuz yarasin. Artik dogum ruyama girmeye basladi.
Aman takma Canım yha insanları ağzı olan konusuyor önemli olan bebeğinin sağlıklı olması Allahın izniylekafama taktığım benim hep ultrasonla gebelik haftamdaki kilo aynı gidiyodu şimdi bakıyorum hamilelik takvimine 3.200 grm yazıyo bide su milletin karnıma bakıp kilo tahminleri yokmudeliriyorum
inşaALLAH canım benim karnım biraz sivri gidiyo ve dik duruyo bayada büyüdü her gören erkek bu diyo hayır diyorum kız öle deme kızım ALLAH bilir kapalı sandık o sen öle dediklerine bakma falanAnnesi canım sağlıklı olsun da benim ki de zayıf ne.yapalim inşallah sütü muz çok oluır.Doğumdan sonra bol.bol emzirir. Aradaki farkları kapatiriz.
Bu akşam saat 17:55 de oğlumu kucağıma aldım.
Gece 3:30 da nişan geldi, 12:00 de hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 16:30 da epidural yapıldı. 17:55 de bebişim kucağımdaydı. Epizyotomi de yapıldı ama kaç dikiş atıldı bilmiyorum.
Bebeğim odaya geçtikten itibaren durmadan emdi, taaa gece 2 ye kadar meme ağzındaydı, kendi yatağına koyduğum an ağladı, memeyi görünce sustu. Sonunda hemşireler yıkamayı önerdiler, aslında 12 saat bebek yıkanmaz, bizimki 8. Saatte yıkanmış oldu.oldu mecburen. Yıkadıktan sonra hemen uyudu gerçekten. Şimdi hala uyuyor.
Bu arada 3400 gr ve 53 cm. Ultrason ölçümü ile birebir tuttu sayılır.
Off deme yha sanki.kafandan mi.uyduyorsun. ultrason diye. Bir.seu.var bu insanların haberi.yok bundan herhalde. Ay.annmler de.benim şimdiden herseye karışıyor şimdiden kiskaniyorum yavrumu onlardan sonra çok. Utanıyorum kiskanilacak bir.sey yok.sonuctainşaALLAH canım benim karnım biraz sivri gidiyo ve dik duruyo bayada büyüdü her gören erkek bu diyo hayır diyorum kız öle deme kızım ALLAH bilir kapalı sandık o sen öle dediklerine bakma falanay daha doğmadan herkes nane limon oluyo doğunca düşünemiyorum çok bimişlik yapıyolar ya gıcık oluyorum herkes anasının karnında öğreniyo sanki
Bana da acıyarak bakıyorlar doğumun yakın galiba diyeinşaALLAH canım benim karnım biraz sivri gidiyo ve dik duruyo bayada büyüdü her gören erkek bu diyo hayır diyorum kız öle deme kızım ALLAH bilir kapalı sandık o sen öle dediklerine bakma falanay daha doğmadan herkes nane limon oluyo doğunca düşünemiyorum çok bimişlik yapıyolar ya gıcık oluyorum herkes anasının karnında öğreniyo sanki
ALLAH yardımcımız olsun valla işimiz baya bi zor bu bilmiş insanlarla benim komşu doğum yaptı yazık kız iyi katlanıyo valla gelen giden ayrı bişey diyo yok gazını çıkamadan uyutma yok sırt üstü yatırma yok camasırlarını aksama ipe bırakma iyi değil falan benim sinirim bozuldu yazık yaaOff deme yha sanki.kafandan mi.uyduyorsun. ultrason diye. Bir.seu.var bu insanların haberi.yok bundan herhalde. Ay.annmler de.benim şimdiden herseye karışıyor şimdiden kiskaniyorum yavrumu onlardan sonra çok. Utanıyorum kiskanilacak bir.sey yok.sonucta
Ya.bu.insanlar hiç. Psikolojiden anlamiyorlar zaten. Hamilelik. Hormonlar hat safa da azıcık. Anlayışlı olsalar. Ne olur.acaba insanı. Sınır. Ederler. Hiç. Lafım da esigeyemiyirm. Bu aralar daha. Temin telde hiç anlamadan tersledim esimin amcasının ohlunun karısını bu zamana kadar ne aradı ne.sordu nerdeyse doğurcam. Yeni aklina geldim hanfendinin. Akil veriyor üüstüne llBir.anda icimi döktüm anlamadan ah bu hormonlar Ohhh iyi yaptimKizlar sizin yine iyi. Gecen gun balkona ciktim. Karsi balkondaki kadin komsuu dogum yaptin mi dedi. Ya gormuyomu karnimiKucuk diyolar hep. Dicektim ewet dogdu buyudude askere yolladim. insani sinir ediyolar.bide cocugumz dogduktan sonra ne yorumlarbyapicaklar. Uzuunnca bi sure balkonada disarida cikmayi dusunmuyorm. Bu defada ewe gelirler. Rahat yok
bugün 39+1 canımHadi bakalım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn... kac haftandasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?