2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kafama taktığım benim hep ultrasonla gebelik haftamdaki kilo aynı gidiyodu şimdi bakıyorum hamilelik takvimine 3.200 grm yazıyo bide su milletin karnıma bakıp kilo tahminleri yokmu deliriyorum

az kalmıs sizinde inşallah hayırlısıyla kurtulurz.bizimde15 gün var bakalım bekliyoruz bazen az kalmış bazense daha cok varmıs gibi geliyor insana :) kilosu nasıl bebeğin normal doğummu olacak?
Amin inşallah.evet dr normal doğum pozisyonunu almış dedi kilosunada iyi 2950 dedi.. kızım 39.haftasnda 3150 gr dogmuştu muhtemelen buda öyle dogacak dedii.. bekliyorum bakalımm hayırlısıyla alalamm bebişlerimizi kucağımızaa senin bebişin kilosu nasll dedi dr

kafama taktığım benim hep ultrasonla gebelik haftamdaki kilo aynı gidiyodu şimdi bakıyorum hamilelik takvimine 3.200 grm yazıyo bide su milletin karnıma bakıp kilo tahminleri yokmu deliriyorum
Şu çok bilenler dimii...boşver takma sen onları bende son aym diyince millet banada bakıyoo şöyle bii iç karnınn geniş demekki diyolarr gerçi kendmde enime boyuma birazz genişim amaa karnım benimde pek yok yanii diğerlerine göree benim bi yakınım 6 aylık hamile maşaallah benimkinden büyük karnı... hee bu arada takvimdekiler tahmini yazıyoo takma bukadar derim benn bebişinide sitrese sokmaa

Canim boyu 50-51cme denk geliyo yanilmiyosam. Kendinde bakabilirsin fl yi 7ile carpip. Benimde kilo problemin war insallah guzel guzel aliriz kucagimizada hasta etmeden besleriz guzeklyawrularimizi. Dua edelimde sutumuz yarasin. Artik dogum ruyama girmeye basladi.

Annesi canım sağlıklı olsun da benim ki de zayıf ne.yapalim inşallah sütü muz çok oluır.Doğumdan sonra bol.bol emzirir. Aradaki farkları kapatiriz.

Kizlar sizin yine iyi. Gecen gun balkona ciktim. Karsi balkondaki kadin komsuu dogum yaptin mi dedi. Ya gormuyomu karnimiKucuk diyolar hep. Dicektim ewet dogdu buyudude askere yolladim.insani sinir ediyolar.bide cocugumz dogduktan sonra ne yorumlarbyapicaklar. Uzuunnca bi sure balkonada disarida cikmayi dusunmuyorm. Bu defada ewe gelirler. Rahat yok

39+1 im bugün geçen hafta prş ile aynı çıktı. bir önceki kontolde 7 günde 500 gr almıştı bu sefer almamış. 3900 doğuyorsa 3300 de doğar. tabili kafa çapı ve çatı muayeneside önemli. hastane uzak ama ona rağmen dr evde geçir dedi. ortam değişikliği nedense ilerlemeyi durduruyor dedi. eşin bile durmasın dedi işine gitsin normal düzeninde yaşa süreci dedi. yani sakinlik mühim. şiddetlenene kdr umursamayacağım. aksilik terslik olmazsa normal doğum olacak inş. ama dr um diyor son anda işler değişir belki sezeryan olursa da gerilme dedi ona da hazırla kendini dedi. risk olur omuz sıkışma riski bişi olur öle bi sıkıntı görürsek sezeryan dedi. hayırlısı bakalım

ALLAH razı olsun canım iyi dileklerin için cümlemizizn inşaALLAH

Aman takma Canım yha insanları ağzı olan konusuyor önemli olan bebeğinin sağlıklı olması Allahın izniyle

Annesi canım sağlıklı olsun da benim ki de zayıf ne.yapalim inşallah sütü muz çok oluır.Doğumdan sonra bol.bol emzirir. Aradaki farkları kapatiriz.
inşaALLAH canım benim karnım biraz sivri gidiyo ve dik duruyo bayada büyüdü her gören erkek bu diyo hayır diyorum kız öle deme kızım ALLAH bilir kapalı sandık o sen öle dediklerine bakma falan ay daha doğmadan herkes nane limon oluyo doğunca düşünemiyorum çok bimişlik yapıyolar ya gıcık oluyorum herkes anasının karnında öğreniyo sanki

Canım gözün aydın, güle güle büyüt yavrunu...

Off deme yha sanki.kafandan mi.uyduyorsun. ultrason diye. Bir.seu.var bu insanların haberi.yok bundan herhalde. Ay.annmler de.benim şimdiden herseye karışıyor şimdiden kiskaniyorum yavrumu onlardan sonra çok. Utanıyorum kiskanilacak bir.sey yok.sonucta

Bana da acıyarak bakıyorlar doğumun yakın galiba diye Canımı sıkıyorlar

ALLAH yardımcımız olsun valla işimiz baya bi zor bu bilmiş insanlarla benim komşu doğum yaptı yazık kız iyi katlanıyo valla gelen giden ayrı bişey diyo yok gazını çıkamadan uyutma yok sırt üstü yatırma yok camasırlarını aksama ipe bırakma iyi değil falan benim sinirim bozuldu yazık yaa

Ya.bu.insanlar hiç. Psikolojiden anlamiyorlar zaten. Hamilelik. Hormonlar hat safa da azıcık. Anlayışlı olsalar. Ne olur.acaba insanı. Sınır. Ederler. Hiç. Lafım da esigeyemiyirm. Bu aralar daha. Temin telde hiç anlamadan tersledim esimin amcasının ohlunun karısını bu zamana kadar ne aradı ne.sordu nerdeyse doğurcam. Yeni aklina geldim hanfendinin. Akil veriyor üüstüne llBir.anda icimi döktüm anlamadan ah bu hormonlar Ohhh iyi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…