2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)
maşallah cnm sbh sbh snn haberini okudum sevindim. gözün aydın darısı başımıza.
bnmde pazar nişan gelmişti bugün kontrol var bakalım dr ne diyecek

uyandır destek olur beraber bekleyin. hastanede tek sancı çekeceğine evde geçir bnce süreci. ağrı vurunca bel boşluğuna masaj yapsın iyi gelir

süt hiç gelmiyorsa mama verilmeli sanırım. açlıktan oluyormuş sarılık. tabi insan çıldırır lafının dinlenmemesine. bakalım bn be yapacağım. pazar nişanım geldi anneme söylemedim arayıp durmasın diye

maşallah gözün aydın darısı bizim başımıza artık. beklemedeyim bnde :)

Sezeryanlarin zorunlumuydu canim benimde bobrek buyumesi nedeniyle ile sezeryan yoku gozukuyo gibi ama korkuyorum genel nasildi bilgilendirirmisin
evt malesef zorunluydu genelde h bişey hissetmiyosun ama ağrılı uyanıyosun ve saçma sapan narkozun etkisiyle konuşuyosun oyüzden spinal olucak busefer bakalım hakkımzda hayırlısı olsun

evt malesef zorunluydu genelde h bişey hissetmiyosun ama ağrılı uyanıyosun ve saçma sapan narkozun etkisiyle konuşuyosun oyüzden spinal olucak busefer bakalım hakkımzda hayırlısı olsun

Peki uyandiktan ne kadar sonra kendine geldin agrilarin cok oldu mu sutun hemen geldimi bide kacinci hafta oldun

ha maşşalah, yarenin bi bildiği varmış baksana, içerde az daha büyüyeyim demiş :) ultrasonla aynı mı canım veriler?

Allah analı babalı bğyütsün canım, benim arkadaşım da mama vermedi illa emsin die, uzun süre aç kaldı die doktoru çok kızdı sarılık olabilirmiş, tabi sen Biyandan emzirmeye çalış ki sütün insin

maşallah canım, sabrettin ve sonunda normal doğum yaptın darısı başımıza :)

epidural normal doğum mu oldu? Hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım

maşallah cnm sbh sbh snn haberini okudum sevindim. gözün aydın darısı başımıza.
bnmde pazar nişan gelmişti bugün kontrol var bakalım dr ne diyecek
. Sanki bgn sen de doğuracaksın gibi hissediyorum :) bizi habersiz bırakma

ben de bundan yanayım, doktorlarımdan azar bile yedim bu yüzden çünkü benim bebeğim ters. ters olduğu için bebek ters şekilde kanala girmeden alınması gerekiyormuş bu yüzden cuma günü 38+0 da sezaryen olucam. özel hastane değil, üniversite hastanesinde olacak.

10:30 randevum için çıkacağım hazırlanıyorum. nst de ne çıkacak merak ediyorum. tabi ufak çantamı yanıma hazırladım sancı odası için gecelik çamaşır havlu fln. çocuğun ilk hastane çıkışı.

gece deliksiz uyumuşum bu bebiş ben uyurken uyuyor inş. doğduktan sonra da uyku saatlerimiz tutar

Nazli yarenimiz sonunda geldi demek Allah anali babali buyutsun canim helal olsun sana da valla yerinde baskasi olsa sezeryan olurdu iri bebek diye masallah canim

canım senin de izin almak için günün dolmadı mı dolması lazım benden 1 gün önce görünüyor çünkü bende yarın gidip çalışamaz raporumu alcam inşallah

Canımcım yarın tam 37+0 oluyorum ama arkadaş eksik burada mecbur perşembeye kadar çalışıcam üzülüyorum burdakilere de, cuma günü evimdeyim inşallah..

Merhaba arkadaşlar nasip olursa bende haziran annesi olucam. Ancak benimki de Sezeryen ile olmak durumunda. Erken doğum riskinden dolayı bu haftaya kadar ilaç kullandım. Aylardır yatıyorum.son gününe kadar doldurmayı bende isterdim ancak buna imkan yok. Yaklaşık bi 10 gün kadar erken olacak tabi sabırsızlık yapıp erken gelmesse. Inanin bu satırları dahi ellerim titreyerek yazıyorum. Çünkü bu Haftalara zorluklarla geldik. Inşallah drmizin dediği güne kadar ulaşabiliriz. Sezeyenden sonra fiziki olarak hareket kabiliyetim nasıl olur bilmiyorum. Biraz korkuyorum ama 10 günde toparlarsin diyorlar. Epidural düşünüyorum umarım bel ağrısı yaşamam. Aylardır yatıyorum ve Allah izin verirse yaklaşık 15 günüm kaldı yeni yeni doğumumun nasıl olacagini düşünüyorum. Bu bile çok güzel bi duyguymus. Allah isteyen herkese yaşatsin. Birde sezeryenden sonra hemen süt gelmesse hastanede bebeğe hangi mama verilmeli va kaç cclik biberon almalıyım bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.

Ayyyyy maşallah canım. Bak.sonunda istediğin gibi oldu normal. Hayırlı ugurlu olsun maşallah kilosu da çok iyiymiş. ALLAH nazrdan saklisi sizi. Bol bol sütun olsun

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun. Epiduralden memnun kaldinmi nasil gecti dogum surecin ikinmada falan sorun yasamadin insalllah

Maşallah yha sevindim pofuduk dan.sonra dan senin de haberini aldık kilosu herseyi iyi maşallah çok. Mama vermeyin de emsin annesi haklısın tabi beni de dinlemiyorlar şimdiden onlar büyük daha çok bilirlermis . Daha doğmadan karışıyor lar ne yapalim. Allah nazardan saklasin sizi

Ay aAllahım ne güzel bu sabah bir.cok kisinin doğum haberiyle uyandım. Hepsi de normal ve maşallah sikintisinz Allah bize de nasip etsin.maşallah Size yha bol bol da.sutun olsun annesi. Bir an önce De evinize ulaşın inşallah

Annesini özlüyor kuzu canım. Yha Kıyamam ona Rabbim tez zamanda evinize kavustursun hastanedn çıkın. Bol bol da sütun olsun annesi .az kaldı inşallah sabret hersey gönlünce olur inşallah. O güzel duyguyu bir announce tatmak istiyorum bende çok. Sabirsizim hayırlı olsun umarım.

Gozun aydın cnmm bnımde ıkı gun kaldı annelığın tadını cıkar inş kolay olmuştur doğumun. KıZına kocaman maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…