- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.021
maşallah cnm sbh sbh snn haberini okudum sevindim. gözün aydın darısı başımıza.İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
4kg , 52 cm :) normal doğum oldu :) darısı başınıza :)
Kızlar 15 dkda bir çok şiddetli sancım oluyor 2 saattir. Ama şimdiye dek hissetmediğin kadar çok şiddetli vuruyor belime ve kasığıma aynı anda. Hareket edemiyorum o an kasılıp kalıyorum. 5 dkya düşmesini mi beklesem, yoksa eşimi uyandırsam mı??
Ben yazdım mı hatırlamıyorum kızlar doğum yaptım saat 10.49 da 50 cm 3430 kızım oldu daha uyumadı sütüm gelmiyo annem zorla mama veriyo ben bu ağrıyla emzirmeye çalışıyorum yanınıza gelecek insan sizi dinlemeli bence ben deliriyorum.
Bu akşam saat 17:55 de oğlumu kucağıma aldım.
Gece 3:30 da nişan geldi, 12:00 de hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 16:30 da epidural yapıldı. 17:55 de bebişim kucağımdaydı. Epizyotomi de yapıldı ama kaç dikiş atıldı bilmiyorum.
Bebeğim odaya geçtikten itibaren durmadan emdi, taaa gece 2 ye kadar meme ağzındaydı, kendi yatağına koyduğum an ağladı, memeyi görünce sustu. Sonunda hemşireler yıkamayı önerdiler, aslında 12 saat bebek yıkanmaz, bizimki 8. Saatte yıkanmış oldu.oldu mecburen. Yıkadıktan sonra hemen uyudu gerçekten. Şimdi hala uyuyor.
Bu arada 3400 gr ve 53 cm. Ultrason ölçümü ile birebir tuttu sayılır.
Ohhh çok şükür yaaaİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
evt malesef zorunluydu genelde h bişey hissetmiyosun ama ağrılı uyanıyosun ve saçma sapan narkozun etkisiyle konuşuyosun oyüzden spinal olucak busefer bakalım hakkımzda hayırlısı olsunSezeryanlarin zorunlumuydu canim benimde bobrek buyumesi nedeniyle ile sezeryan yoku gozukuyo gibi ama korkuyorum genel nasildi bilgilendirirmisin
evt malesef zorunluydu genelde h bişey hissetmiyosun ama ağrılı uyanıyosun ve saçma sapan narkozun etkisiyle konuşuyosun oyüzden spinal olucak busefer bakalım hakkımzda hayırlısı olsun
ha maşşalah, yarenin bi bildiği varmış baksana, içerde az daha büyüyeyim demiş :) ultrasonla aynı mı canım veriler?İyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
Allah analı babalı bğyütsün canım, benim arkadaşım da mama vermedi illa emsin die, uzun süre aç kaldı die doktoru çok kızdı sarılık olabilirmiş, tabi sen Biyandan emzirmeye çalış ki sütün insinBen yazdım mı hatırlamıyorum kızlar doğum yaptım saat 10.49 da 50 cm 3430 kızım oldu daha uyumadı sütüm gelmiyo annem zorla mama veriyo ben bu ağrıyla emzirmeye çalışıyorum yanınıza gelecek insan sizi dinlemeli bence ben deliriyorum.
maşallah canım, sabrettin ve sonunda normal doğum yaptın darısı başımıza :)Vee gelelim bizim doğuma. Geldiğimde yine 2-3 cm açıklığım vardı. Doktorum suni sancı başlamayı uygun gördü.ve başladık. İlk başta çok sancı hissetmedim ama sancım vardı. Şöyle de bir salaklık farkettik meğerse benim sancılarım nstde çıkmıyormuş. Ben sancıdan kıvranırken bile 20lerde çıkıyordu.
Benim doğumum biraz zorlu geçti. Suni sancı olduğundan mıdır bilmiyorum ama sancılarım çok şiddetliydi. Ve yanlış nefes aldığımdan dolayı kendime eziyet ettim biraz. Az daha fenalık geçiriyordum ellerim yuzum ayaklarım uyuşmaya başlamıştı. Ebeler kendine gel dedi durttu durdu beni fakat epey oksijensiz kaldım. Ondan sonra daha dikkat etttim nefesime ve kısa sure sonra kızım geldi...
Az kala yatakta doğuruyordum. Bağırıyorum bağırıyorum kimse gelmiyor ıkınmam geliyor... Annem fenalık geçirecekti az kala. Doğuma gittik 2-3 ıkınmasa hemen geldi kızım. Büyük bebek olduğundan yırtık oldu epizyo yapmadılar ama epey dikişim var kaç tane bilmiyorum da. Şu an sadece dikişlerim biraz sızlıyor o kadar başka Bi derdim yok şukur.
Benim tavsiyem kendi sancınızı bekleyebilirseniz bekleyin. Herşeyin doğalı iyidir.
Sancılarınız sıklaşınca kendinize hakim olmaya çalışın. Ben malesef olamadım ve tüm enerjimi boşa harcadım.
Sancı dönemi biraz zor geçiyor ama doğum çok kolay canlarım. Ve çok güzel bir duygu bu.henüz tam farkına varamasam da... :)
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin :)
epidural normal doğum mu oldu? Hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canımBu akşam saat 17:55 de oğlumu kucağıma aldım.
Gece 3:30 da nişan geldi, 12:00 de hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 16:30 da epidural yapıldı. 17:55 de bebişim kucağımdaydı. Epizyotomi de yapıldı ama kaç dikiş atıldı bilmiyorum.
Bebeğim odaya geçtikten itibaren durmadan emdi, taaa gece 2 ye kadar meme ağzındaydı, kendi yatağına koyduğum an ağladı, memeyi görünce sustu. Sonunda hemşireler yıkamayı önerdiler, aslında 12 saat bebek yıkanmaz, bizimki 8. Saatte yıkanmış oldu.oldu mecburen. Yıkadıktan sonra hemen uyudu gerçekten. Şimdi hala uyuyor.
. Sanki bgn sen de doğuracaksın gibi hissediyorum :) bizi habersiz bırakmamaşallah cnm sbh sbh snn haberini okudum sevindim. gözün aydın darısı başımıza.
bnmde pazar nişan gelmişti bugün kontrol var bakalım dr ne diyecek
ben de bundan yanayım, doktorlarımdan azar bile yedim bu yüzden çünkü benim bebeğim ters. ters olduğu için bebek ters şekilde kanala girmeden alınması gerekiyormuşArkadaşlar sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olduğu müddetçe sezeryan bile olacak olsanız doğumun kendiliğinden başlamasını bekleyin mutlaka.yapılan bir araştırmada bebeğin akciğer gelişiminden tutun bağırsak florasına anemiye kadar arada ciddi fark olabiliyormuş.annenin sütünün gelmesini psikolojik faktörleri saymıyorum bile...şunu da unutmayın doğum 38-42haftalar arasında normal kabul ediliyor.lütfen sabırsızlıklarımız yüzünden planlı sezeryan yapmayalım.bu kadar bekledik varsın 1 2hafta daha bekleyelim.Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah :)
10:30 randevum için çıkacağım hazırlanıyorum. nst de ne çıkacak merak ediyorum. tabi ufak çantamı yanıma hazırladım sancı odası için gecelik çamaşır havlu fln. çocuğun ilk hastane çıkışı.ha maşşalah, yarenin bi bildiği varmış baksana, içerde az daha büyüyeyim demiş :) ultrasonla aynı mı canım veriler?
Allah analı babalı bğyütsün canım, benim arkadaşım da mama vermedi illa emsin die, uzun süre aç kaldı die doktoru çok kızdı sarılık olabilirmiş, tabi sen Biyandan emzirmeye çalış ki sütün insin
maşallah canım, sabrettin ve sonunda normal doğum yaptın darısı başımıza :)
epidural normal doğum mu oldu? Hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım
. Sanki bgn sen de doğuracaksın gibi hissediyorum :) bizi habersiz bırakma
Nazli yarenimiz sonunda geldi demekİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
canım senin de izin almak için günün dolmadı mı dolması lazım benden 1 gün önce görünüyor çünkü bende yarın gidip çalışamaz raporumu alcam inşallah
Ayyyyy maşallah canım. Bak.sonunda istediğin gibi oldu normal. Hayırlı ugurlu olsun maşallah kilosu da çok iyiymiş. ALLAH nazrdan saklisi sizi. Bol bol sütun olsunİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun. Epiduralden memnun kaldinmi nasil gecti dogum surecin ikinmada falan sorun yasamadin insalllahBu akşam saat 17:55 de oğlumu kucağıma aldım.
Maşallah yha sevindim pofuduk dan.sonra dan senin de haberini aldık kilosu herseyi iyi maşallah çok. Mama vermeyin de emsin annesi haklısın tabi beni de dinlemiyorlar şimdiden onlar büyük daha çok bilirlermis . Daha doğmadan karışıyor lar ne yapalim. Allah nazardan saklasin siziBen yazdım mı hatırlamıyorum kızlar doğum yaptım saat 10.49 da 50 cm 3430 kızım oldu daha uyumadı sütüm gelmiyo annem zorla mama veriyo ben bu ağrıyla emzirmeye çalışıyorum yanınıza gelecek insan sizi dinlemeli bence ben deliriyorum.
Ay aAllahım ne güzel bu sabah bir.cok kisinin doğum haberiyle uyandım. Hepsi de normal ve maşallah sikintisinz Allah bize de nasip etsin.maşallah Size yha bol bol da.sutun olsun annesi. Bir an önce De evinize ulaşın inşallahBu akşam saat 17:55 de oğlumu kucağıma aldım.
Annesini özlüyor kuzu canım. Yha Kıyamam ona Rabbim tez zamanda evinize kavustursun hastanedn çıkın. Bol bol da sütun olsun annesi .az kaldı inşallah sabret hersey gönlünce olur inşallah. O güzel duyguyu bir announce tatmak istiyorum bende çok. Sabirsizim hayırlı olsun umarım.Kizlarrrr gunaydin.
Annelik.insani.çıldırtan bk duyguymus su an baska sey aklin ucundan gecmiyorrr gunde 4 defa yarimsar saat goruygörügörüyorum ama doyamiyorum minigimeeeee. O yukarda ben asagdaki odada cok özlüyorum. .insalllaahh bu küvöz olayi biter bugun yoksa bnde hastanede kalmaya devam edeceğim onun icin.
Hep agliyormus ben yokken, ben zkucagma aldigimda hemen uyuyakaliyor anlamadim bu isiiii. Ememiyor bi iki hareket yapip uyuyakaliyor...... sütüm de daha yok cok uzuyor bu beni....
Gozun aydın cnmm bnımde ıkı gun kaldıİyi geceler canlarım. Bu akşam saat 19.50de doğum yaptım :) Yaren'imiz geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?