2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sanki.biz yavrumuzu. Düşünmzmiyiz elimizdn gelenin en.iyisini yapacağız Allahin izniyle oyy yerim ben ohlumu

Bazilarida ondan anliyo gercekten, iyi yapmissin. Bende esirgemicem hos akrabalardan arayan soranda yok ama gereksiz yorum yapanlara bende cewabimi wericem. En tedirgin oldugum sey cocuga bakip soyle yap boyle yap ay niye zayif sutun mu yaramiyo gibi seyler derlerse artik birinin ustune atlarim sanirim

Canım nst normal dedi, bi hafta sonra kontrole çağırdı.kilosu içinde ultrason kesin sonuç vermiyor yanıltıcı olabilir, dedi. Belki geçen hafta fazla söylemişimdir, 2.700 dür asıl kilosu dedi.bilmiyorum işte şimdi düşünüyorum ne yapayım diye...

ağzına sağlık valla iyi yapmışşın hakediyolar ben eşimin yanındayım aksama kadar japon pazarımız var ay lafları bir gör sen niye hala burdasın git evine yat dinlen kızım diyo bende dedimki ben hamileyim teyze hasta değilim çok şükür yatarız adımız cıkar biz tarlada capa yaptık hamileyken siz yatarak geciriyonuz dersinz yatmam laf bıktım artık ya dedim en son şimdi her gören sanki günüm geçmiş gibi sen doğurmadın mı daha diyo bende yok içimde büyütcem diym

Biz de öyleyiz cumartesi 40+4 olacağım ki gelmez ise pazartesi salı yatış hastahaneye.
Bugün raporumun bir ayı geçti yenilemek için doktora gideceğim 13:30 da.
işte suni sancı biraz benimi gözümu korkutuyor doğum başlasın diye bir şeyler Yapiyor musun yürüyüş çömelme hareketi gibi?

Sabah kontrolum vardi.. 40 haftam yarin bitiyyor.. Doktorum herseyin normal oldugunu,bekleyebilecegimizi soyledi... Cuma gunu tekrar çağırdı nst'ye girecegm.. En fazla 1 hafta beklerim dedi ama cok beklemez gelir dedi... Ben yarin sezeryana alir beni ikna eder diyordum, yaniltti doktorum.. Bekliyoruz.. Boyu 52 cm, kilosu 3360...

Dun gece sancidan agridan dogurcam zannttim don saga dön sola sabaha kadar kivrandm durdum ama sonuc suan sapasaglamim isin garibi dogm sancisindanda haberm yok evde dogurmam ins afedersnz bide o bölgemde aci ve agri var dun kendmi temzlkte cok yordum ondanmdrki acaba

Canım tebrik ederim sonunda geldi yaren bebek.

Sağlıkla büyüt yavrunu.

Doğunca zaman beklemek kadar uzun geçmiyor birde bakmışsın bizim gibi 14 günlük olmuşsunuz.

Tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Tebrik ederim canım sağlıkla büyüt yavrunu.

Kızlar hepinizi takip ediyorum ama fazla yazamıyorum Ela hanım tüm zamanımı alıyor.

Birde büyük kızım var ev işleri yemek vs. derken yazmaya vakit bulamıyorum.

Ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.

Sizlerinde doğum haberlerini takip ediyorum ve sizlere dua ediyorum.

Bende senin yazini okudugm halde bile bile lades diyerek az once tarihi gecms dondurrma yedim yediktn snra bakmak aklima geldi

Çok mu geçmiş tarıhı.. Benımkının tarıhı geçmemişti ama açıldıı için bozulmuş sut bişi olmaz cnm merak etme drum miden bulanırsa kotu olursan gelırsın dedı ama bebişimin keyfı yerınde bana da bişi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…