2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
1 ay falan gecms canim yaa tadindada bir problem yoktu aslnda sen aklima gelnce bakaym dedim

bu tarihi geçmiş şeyler neden bugunu buluyo ya banada karsı komsum fındık getirmiş tarihi 2 ay önce bitmiş bende acılsın iki gün beklesin hemen cıkarıyorum bayata tahammülüm yok inşaALLAH bişey olmaz

pofuduk18 S Survive kizlar gozunuz aydin rabbim anali babali buyutsun darisi bizlerin basina
ECD75 demek ela hanim 14 gunluk oldu bile MasaAllah size cnm rabbim nice guzel gunlerede ulastirsin

@Arifa cnm sen ne yaptin suni sanci vericeklerdi sanirim InsaAllah hayirlisiyla yawruna kavusmusundur

010712 nazperver kizlar siz nasilsiniz en son nisaniniz gelmisti allah yardimciniz olsun InsaAllah en kisa zamanda hayirlisiyla yawrularinizi alirsiniz kucaginiza

meral26 cnm pasa nasil ciktimi hastaneden insaAllah hayirlisiyla eger cikmadiysa biran ewwel ewine anasinin koynunana doner M mehtapmhtp88 cnm senin kuzun icinde ayni dileklerim gecerli InsaAllah senin kuzunda biran ewwel yuvasina gelir

Bayanlar siler ne guzel her hafta hastanedesiniz biz neredeyse 2 aydir ne hastaneye nede dr ye gittik burdaki saglik prosedürleri neseniyle hastane 33 haftalik dr de en son 36 haftalik kontrol ediyo ve doguma kadar acillik bir durum yoksa allaha emanet ne gelisim gerili nede baska bisiden kimsenin haberi olmuyo ne zaman sancin 5 dkk ya yadanisan veya suyun gelirse o zaman hastaneye gel deniliyo :-( insan ister istemez burda okuyunca sitres oluyo ama elimden biside gelmiyo neyse allaha emanet kuzum

k
iş yaptın diyedir cnm. sbh bn kontrole gittim dr aktif doğum başlasa böyle ultrasona bile baktırmaya duramazdın dedi. yani anlamayacağımız bi sancı değilmiş. olabildiğince evde geçirmek lazımmış. 5 dk da 1 dk sancı sürerken en az 6 saatin var dedi. hastane ortamına girince veya evde doğdu doğacak telaşı stresi açılmayı durduruyormuş. relaks ol canım yani. benim adamı evde tutmamamı söyledi strese girmemem için. zorla işe yolladım. kovdum gb bişi sabahki yol yorgunluğum gitsin dizi açıp 40-45 dk tempolu yürüyüşümü yapacağım inş.

aslında keske burdada öyle olsa hiç değilse boş laflarla insanın morali bozulmaz

Bizde beklemekteyiz daha hic bir belirtimizde yok 31 .haftadan beri erken dogum riski olan kuzum simdide gelmemeye karar verdi sanirim bugun turkiyeden anacimda gelicek nasipse yanima hic olmazsa iki muhappet ederim psikolojikmen rahatlarim iyiki analarimiz var allah basimizdan eksik etmesin

Hrkez anlarsin diyor ama iste ne bileeyim ne yasiycaz bilmyrz yaa ondan korkuyorum bnim yengem evde temzlgni yapti yemegini yapti dusunu aldi ogunde kontrolu vardi kontrole gitti doktor dmezmi sen doguruyorsn yengemde dems ne dogrmasi kontrole geldm ben hic sancim yok kontrole diye gtmese ne olcsk kim bilir

aslında keske burdada öyle olsa hiç değilse boş laflarla insanın morali bozulmaz

Ya aslinda tabi orasindam bakarsan dogru adamlar ters cocugu bile son sanciya kadar donme ihtimali var diye bekletiyolar sezaryani dile bile getirmiyolar 13 14 yasindaki kizlari bile normal dogumla dogurtuyolar hemde sewerek okşayarak sizin cocuklariniza avrupanin ihtiyaci var diyip

hadi inş canım, benimde uykularım düzenli, inş bu düzende devam eder

bence de en güzeli, bende bi süre evde takılmak istiyorum, ama annem beni 2-3 saat içinde doğurmuş, sancı mancı hepsi içinde :) sonra da korkuyorum ya evde olursa die

canım kilo almadı diye düşünme, belki geçen sefer daha azdı, ölçümde problem oldu yada şimdi daha fazla.. Sen düzenli beslen gerisine takılma

Off sorma aynı durumdayım.strese sokmayayım kendimi diyorum ama ne mümkün.günüm geçiyor ve bendr hala tık yok.suni sancı yada sezeryana mecbur kalcaz heralde.hayırlısı olsun napalım.

sokma canım kendini strese. en büyük sorun stres. sanki on gün sonra günün doluyormuş gb düşün

Benimki ise gitse ne olcak saat basi ariyor agrin varmi sancim varmi

mecik bnm dr ilk doğum yavaş ilerler stres olma dedi. stres olursan açılma duruyor dedi. bir cm açılmam var, aktif doğum başlamamış. eve geldim geri. adamı da işe yolladım. normal günlük yürüyüşüme devam edip sakince düzenli sancı bekleyeceğim. duramayacağın sancıda bile rahat 6 saat vaktin olur dedi.

13 14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…