- 25 Mart 2015
- 109
- 65
- 13
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.121
PoFuduk dgrdu rahatladi. Bn kafayi ycm bklmktenn suyum gelsin istyommmSenin iste pofuduk'un işine benzedi .
1 ay falan gecms canim yaaÇok mu geçmiş tarıhı.. Benımkının tarıhı geçmemişti ama açıldıı için bozulmuş sut bişi olmaz cnm merak etme drum miden bulanırsa kotu olursan gelırsın dedı ama bebişimin keyfı yerınde bana da bişi olmadı
Ins gelir canm yaa ..PoFuduk dgrdu rahatladi. Bn kafayi ycm bklmktenn suyum gelsin istyommm
Inşallahhhbu tarihi geçmiş şeyler neden bugunu buluyo ya banada karsı komsum fındık getirmiş tarihi 2 ay önce bitmiş bende acılsın iki gün beklesin hemen cıkarıyorum bayata tahammülüm yok inşaALLAH bişey olmaz
Off sorma aynı durumdayım.strese sokmayayım kendimi diyorum ama ne mümkün.günüm geçiyor ve bendr hala tık yok.suni sancı yada sezeryana mecbur kalcaz heralde.hayırlısı olsun napalım.PoFuduk dgrdu rahatladi. Bn kafayi ycm bklmktenn suyum gelsin istyommm
Hayrlisi bklm ama gunu gcnce tehlikeli diolar persmbe yne gtcm dktraaOff sorma aynı durumdayım.strese sokmayayım kendimi diyorum ama ne mümkün.günüm geçiyor ve bendr hala tık yok.suni sancı yada sezeryana mecbur kalcaz heralde.hayırlısı olsun napalım.
kDun gece sancidan agridan dogurcam zannttim don saga dön sola sabaha kadar kivrandm durdum ama sonuc suan sapasaglamim isin garibi dogm sancisindanda haberm yok evde dogurmam insafedersnz bide o bölgemde aci ve agri var dun kendmi temzlkte cok yordum ondanmdrki acaba
aslında keske burdada öyle olsa hiç değilse boş laflarla insanın morali bozulmazBayanlar siler ne guzel her hafta hastanedesiniz biz neredeyse 2 aydir ne hastaneye nede dr ye gittik burdaki saglik prosedürleri neseniyle hastane 33 haftalik dr de en son 36 haftalik kontrol ediyo ve doguma kadar acillik bir durum yoksa allaha emanet ne gelisim gerili nede baska bisiden kimsenin haberi olmuyo ne zaman sancin 5 dkk ya yadanisan veya suyun gelirse o zaman hastaneye gel deniliyo :-( insan ister istemez burda okuyunca sitres oluyo ama elimden biside gelmiyo neyse allaha emanet kuzum
dr un dediklerini yazdım. stres telaş olmayacaksın. normal düzen bozulunca vucud doğum ilerlemesini durduruyormuş. relaks takıl stres olma. adam sancın varmı noldu diyo beni strese sokuyor diye dr kararıyla işe kovdumBn npcam yha yuruym hurma yiym sicak suyla duş alym yokk
Hrkez anlarsin diyor ama iste ne bileeyim ne yasiycaz bilmyrz yaa ondan korkuyorum bnim yengem evde temzlgni yapti yemegini yapti dusunu aldi ogunde kontrolu vardi kontrole gitti doktor dmezmi sen doguruyorsnk
iş yaptın diyedir cnm. sbh bn kontrole gittim dr aktif doğum başlasa böyle ultrasona bile baktırmaya duramazdın dedi. yani anlamayacağımız bi sancı değilmiş. olabildiğince evde geçirmek lazımmış. 5 dk da 1 dk sancı sürerken en az 6 saatin var dedi. hastane ortamına girince veya evde doğdu doğacak telaşı stresi açılmayı durduruyormuş. relaks ol canım yani. benim adamı evde tutmamamı söyledi strese girmemem için. zorla işe yolladım. kovdum gb bişisabahki yol yorgunluğum gitsin dizi açıp 40-45 dk tempolu yürüyüşümü yapacağım inş.
aslında keske burdada öyle olsa hiç değilse boş laflarla insanın morali bozulmaz
hadi inş canım, benimde uykularım düzenli, inş bu düzende devam eder10:30 randevum için çıkacağım hazırlanıyorum. nst de ne çıkacak merak ediyorum. tabi ufak çantamı yanıma hazırladım sancı odası için gecelik çamaşır havlu fln. çocuğun ilk hastane çıkışı.
gece deliksiz uyumuşum bu bebiş ben uyurken uyuyor inş. doğduktan sonra da uyku saatlerimiz tutar
bence de en güzeli, bende bi süre evde takılmak istiyorum, ama annem beni 2-3 saat içinde doğurmuş, sancı mancı hepsi içinde :) sonra da korkuyorum ya evde olursa diekızlar dr dan çıktım. aktif doğum başlamamış. 1cm açılma varmış. yürümem işe yaramış kafa sıkışmış 103 ten 97 ye düşmüş. hastanede açılma duruyor dedi kendi evin dışında farklı ortamda da. eve yolladı. eşin işe gitsin o evdeyken de normal düzenin değişmiş oluyor strese girersin açılman olmaz dedi. şiddetli sancın olunca bile 6 saat vaktin olur dedi. bu hafta gelir diye bekliyorum dedi. olmazsa cmt gene gel kontrol ederiz dedi. suni sancı kullanmıyormuş normal süreç gb olmuyor dedi. kendi sancısı açılmasında çok daha kaygan oluyormuş sıvılar doğum çok daha kolay oluyormuş.
boy kg aynı, 3900 küsür kg su. eve gidim adamı işe yollayayım da relaks takılayım tek
canım kilo almadı diye düşünme, belki geçen sefer daha azdı, ölçümde problem oldu yada şimdi daha fazla.. Sen düzenli beslen gerisine takılmabende dün gece hastanedeydim bebeğin hareketleri azaldı ve sırtımda agrı var diye gitmiştim nst ye takılmadan ultrasona soktu doktor suyun iyi kalp atışı var dedi bende dedimki kilosu nasıl 2900 kusur 3 e yakın ölçtüm dedi sasa kaldımnasıl olur dedim ya daha 15 gün önce zaten 2870 di hiç mi kilo almamış bu cocuk dedim cevap yok klasik devlet doktoru işte neyse bacak zunlugu 38 cm dedi boyunu sölemedi sonra nstye taktılar nstde sancım cıktı eve gidip soluna yat agrın sıklaşınca gel şimdilik yatışını yapmıyorum dedi ki iyikide yapmadı moralim iyice bozuldu
Off sorma aynı durumdayım.strese sokmayayım kendimi diyorum ama ne mümkün.günüm geçiyor ve bendr hala tık yok.suni sancı yada sezeryana mecbur kalcaz heralde.hayırlısı olsun napalım.
Benimki ise gitse ne olcak saat basi ariyor agrin varmi sancim varmidr un dediklerini yazdım. stres telaş olmayacaksın. normal düzen bozulunca vucud doğum ilerlemesini durduruyormuş. relaks takıl stres olma. adam sancın varmı noldu diyo beni strese sokuyor diye dr kararıyla işe kovdum
pofuduk18 S Survive kizlar gozunuz aydin rabbim anali babali buyutsun darisi bizlerin basina
ECD75 demek ela hanim 14 gunluk oldu bile MasaAllah size cnm rabbim nice guzel gunlerede ulastirsin
@Arifa cnm sen ne yaptin suni sanci vericeklerdi sanirim InsaAllah hayirlisiyla yawruna kavusmusundur
010712 nazperver kizlar siz nasilsiniz en son nisaniniz gelmisti allah yardimciniz olsun InsaAllah en kisa zamanda hayirlisiyla yawrularinizi alirsiniz kucaginiza
meral26 cnm pasa nasil ciktimi hastaneden insaAllah hayirlisiyla eger cikmadiysa biran ewwel ewine anasinin koynunana doner M mehtapmhtp88 cnm senin kuzun icinde ayni dileklerim gecerli InsaAllah senin kuzunda biran ewwel yuvasina gelir
13 14Ya aslinda tabi orasindam bakarsan dogru adamlar ters cocugu bile son sanciya kadar donme ihtimali var diye bekletiyolar sezaryani dile bile getirmiyolar 13 14 yasindaki kizlari bile normal dogumla dogurtuyolar hemde sewerek okşayarak sizin cocuklariniza avrupanin ihtiyaci var diyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?