- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.141
Başlar diye okudum hergun yapiyorum açılmayi kolay lastiroyor başlatıyor muş ama bende yok daha bir şey bakalim hayirlisiO hareketler işe yararmı kii kızzz
bunların dışında ben çömelme hareketi yapiyorum 10 defa yapıp ara verip başka zan tekrar yapiyorum toplam 40 defa dun yerleri comelrrk sildim oda başlatıyor muş 80 dakika yürüyorum her gün gine yok bir şeyiBn npcam yha yuruym hurma yiym sicak suyla duş alym yokk
37haftalik cnmErken doğum mu yaptınız merak ettim..
hey masaALLAH ya bizim burda sezeryan olmamamk için devlette rezil oluyoz özele gidiyom para için insan kesip biçiyolar coğunluğu öle yapıyo ama devlet catır catır dogurtuyo ama senide senden alıyo ne tuhaf iş bunlarYa aslinda tabi orasindam bakarsan dogru adamlar ters cocugu bile son sanciya kadar donme ihtimali var diye bekletiyolar sezaryani dile bile getirmiyolar 13 14 yasindaki kizlari bile normal dogumla dogurtuyolar hemde sewerek okşayarak sizin cocuklariniza avrupanin ihtiyaci var diyip
Doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi ama o kadar ağırlaştım ki sadece evde yürüyorum başka hareket yaptığım yok aslında.işte suni sancı biraz benimi gözümu korkutuyor doğum başlasın diye bir şeyler Yapiyor musun yürüyüş çömelme hareketi gibi?
epidural anesteziydi yapisiklik vardı canım Rabbim iki evladımi da sağlıklı yetiştirmeyi nasip etsin bir daha gebelik düşünmüyorum.Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin ne demişler damdan dusenin halini yine damdan düşen anlar.Ayy cnmya.... bn neden hic hissetmedim hatta cok rahat diorum....igne acisi yasamadim. Spinaldi bnmki senin epiduralmi
Stres yapma cnm bısı olmaz ama yıne de druna soyle ondan duy1 ay falan gecms canim yaatadindada bir problem yoktu aslnda sen aklima gelnce bakaym dedim
Düşündürmüyolarki gören sen hala doğurmadınmı dediği için unutmak mümkün değil:))yaa işte önünde sonunda gelcek bi şekilde bebeğim inşallahta önemli olan sağlıklı olması napalım.sokma canım kendini strese. en büyük sorun stres. sanki on gün sonra günün doluyormuş gb düşün
Enteresanmış:)benim ilk doğumum sancı başlaması ve doğum toplam 3 saat sürmüştü:))herkes bir olmuyor tabi.ortalama bir süre söylemiş doktorun.@mecik bnm dr ilk doğum yavaş ilerler stres olma dedi. stres olursan açılma duruyor dedi. bir cm açılmam var, aktif doğum başlamamış. eve geldim geri. adamı da işe yolladım. normal günlük yürüyüşüme devam edip sakince düzenli sancı bekleyeceğim. duramayacağın sancıda bile rahat 6 saat vaktin olur dedi.
yap ama canim yararı var ben daha agirlasmadim allaha şükür ama bakalim bekliyoruz eşim iki ikinsan cikar aslinda diye dalga geçiyorDoktorum yürüyüş yapabilirsin dedi ama o kadar ağırlaştım ki sadece evde yürüyorum başka hareket yaptığım yok aslında.
Evet ben normal akışına devam etsem de annemi arasam kardeşim le konussam varmi bir şey doğum başladı da aradığımi sanoiyr lar komşu lar zaten aynı sürekli ayni soru ben ne kadar hayirlisi diye telkinde bulunsam da elimde değil strese girmemmekDüşündürmüyolarki gören sen hala doğurmadınmı dediği için unutmak mümkün değil:))yaa işte önünde sonunda gelcek bi şekilde bebeğim inşallahta önemli olan sağlıklı olması napalım.
Ah Kıyamam canım yha keşke yarasa. keşke bol.bol olsa.sutumz biz istemezMiyiz canımız onlar bizim daha karnimizda.bile.neler yiyor karnimizda.bile.nkarnimizda.bBazilarida ondan anliyo gercekten, iyi yapmissin. Bende esirgemicem hos akrabalardan arayan soranda yok ama gereksiz yorum yapanlara bende cewabimi wericem. En tedirgin oldugum sey cocuga bakip soyle yap boyle yap ay niye zayif sutun mu yaramiyo gibi seyler derlerse artik birinin ustune atlarim sanirim
Şanki biz istemzmiyiz sutumuz bol.olsun. nbu insanların o yüzden anlamıyorum. Biz hamileyken. Bile sevmedigimiz yiyecekleri bile Yiyoruz. Ben.kendi adıma ohlum için yeşil. Mercimek yedim hiç sevmem. Sanki.booll sutumuz olsa emzirmiyecwz. Bu insanlar çok alem gülüyorum sadeceBazilarida ondan anliyo gercekten, iyi yapmissin. Bende esirgemicem hos akrabalardan arayan soranda yok ama gereksiz yorum yapanlara bende cewabimi wericem. En tedirgin oldugum sey cocuga bakip soyle yap boyle yap ay niye zayif sutun mu yaramiyo gibi seyler derlerse artik birinin ustune atlarim sanirim
Ay bu teyzeler bıktık gariiağzına sağlık valla iyi yapmışşın hakediyolar ben eşimin yanındayım aksama kadar japon pazarımız var ay lafları bir gör sen niye hala burdasın git evine yat dinlen kızım diyo bende dedimki ben hamileyim teyze hasta değilim çok şükür yatarız adımız cıkar biz tarlada capa yaptık hamileyken siz yatarak geciriyonuz dersinz yatmam laf bıktım artık ya dedim en son şimdi her gören sanki günüm geçmiş gibi sen doğurmadın mı daha diyo bende yok içimde büyütcem diym
Ay sevindim Allah korur bebeklerimizi onlar melek bir şey olmaz Allah'ın izniyle. ....Saol cnm drum bısı olmaz en kotu bağırsakların bozulur hıç merak etme dedı bende rahatladım
Maşallah vallahi ilk doğumda 3 saat çekmişsinn.Enteresanmış:)benim ilk doğumum sancı başlaması ve doğum toplam 3 saat sürmüştü:))herkes bir olmuyor tabi.ortalama bir süre söylemiş doktorun.
amann bee yaa suçu hep kendimizdw aradığımızdan zatenn özel günleri önemsemiyolarr.. benimkide beni nasl ağlatmşdı evlilik yıldönümümzdeOfff moralim çok bozuk canım. Çok sıkılıyor kocam kalbimi kırdıevlilik yıldönümünde bir şey yapmamışd bende azıcık. Dir dir edince kavga ettik ne. Yapsam hata mi ettik öf bilemedim
k
iş yaptın diyedir cnm. sbh bn kontrole gittim dr aktif doğum başlasa böyle ultrasona bile baktırmaya duramazdın dedi. yani anlamayacağımız bi sancı değilmiş. olabildiğince evde geçirmek lazımmış. 5 dk da 1 dk sancı sürerken en az 6 saatin var dedi. hastane ortamına girince veya evde doğdu doğacak telaşı stresi açılmayı durduruyormuş. relaks ol canım yani. benim adamı evde tutmamamı söyledi strese girmemem için. zorla işe yolladım. kovdum gb bişisabahki yol yorgunluğum gitsin dizi açıp 40-45 dk tempolu yürüyüşümü yapacağım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?