2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Sorma teyzesi bugün tam 14 günlük olduk Allahın izni ile.

ben medicalpark'a gidiyordum rutin kontroller için, aynı zamanda ege üniversitesi hastanesine de gidiyodum. ikisi de bebiş ters olduğu için sezaryen dedi. bi sorun görüyolarsa illaki riske atmıyolar. özeldekilerin %70i en ufak bişeyde sezaryen diye yırtınıyolar. en azından devlette öyle bi durum yok. en güzeli yine devlet hastanesi.

Gecce nasılsın canım bebek nasıl doğumla ilgili bir haber var mı?

kontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum

Gözün aydın caniimm...:)
Sağlıkla buyut İnsaAllaah: )

ohhh seninde az kalmis ne guzel bende topigin en son dogurani olcakmisim gibi hissediyorum :-D

evet orası olede ben buca kadın doğuma gidiyorum ama sordugumun cevabını alamıyorum malesef

Benim de rüyalarıma girer oldu yaa , gün geçtikçe heyecanım daha da artıyor

Anladım canım doktorun dediği gibi de olabilir , ultrason tahminleri de bire bir tutmuyor zaten .. Sen beslenmene çok dikkat et yine de bebiş kilo alır inş.

Canım dün çok yormuştun kendini o yüzden çok sancın olmuştur

Sendemi benden once doguruyon kizzzz

kendi sancınla mı doğum yaptın bir de kesi oldu mu? dr um doğal akışında ilerlesin müdahale etmek zorunda kalmayalım dedi. suni zrn kullanmıyormuş. kesi de olmasın istiyor. iri bebek olduğu için öyle hemen çıkamaz dedi. ztn yatağa bağlı kalmamı istemiyor. yakın olsam nst yapıp evine yolluyormuş hastalarını. düzenli nst ye sokuyormuş ama hastanede veya yatarken açılma ilerlemiyormuş. evde çok daha hızlı açılma gerçekleşiyormuş. 2. ıkınmada 4400 çocuğu doğurmuş hastası. öyle olur inş. bnmkide

Doğumdan sonra kaç kilo gitti senin canım?

dr una güveniyorsan strese girme dediğini uygula.bazıları risk yoksa sezeryan için de sancı gelmesini bekliyor. ama dr un dediği mühim. çok kafana takılıyorsa başka dr a gözükebilirsin.

Maşallah vallahi ilk doğumda 3 saat çekmişsinn.
10 saat sancı çekdim benn yaaa ilk doğumda .
Ewet canım 3 saat sürmüştü ve hiçte dayanılmıcak gibi değildi.o yüzden bu seferde normal olsun çok istiyorum ama benim kız gelmiyoseryan yada suni sancı bakalım kısmet son 3 günüm.doktor daha ek süre vermez sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…