- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.161
@pofuduk18 @Survive kizlar gozunuz aydin rabbim anali babali buyutsun darisi bizlerin basina
ECD75 demek ela hanim 14 gunluk oldu bile MasaAllah size cnm rabbim nice guzel gunlerede ulastirsin
@Arifa cnm sen ne yaptin suni sanci vericeklerdi sanirim InsaAllah hayirlisiyla yawruna kavusmusundur
@010712nazperver kizlar siz nasilsiniz en son nisaniniz gelmisti allah yardimciniz olsun InsaAllah en kisa zamanda hayirlisiyla yawrularinizi alirsiniz kucaginiza
@meral26 cnm pasa nasil ciktimi hastaneden insaAllah hayirlisiyla eger cikmadiysa biran ewwel ewine anasinin koynunana doner @mehtapmhtp88 cnm senin kuzun icinde ayni dileklerim gecerli InsaAllah senin kuzunda biran ewwel yuvasina gelir
ben medicalpark'a gidiyordum rutin kontroller için, aynı zamanda ege üniversitesi hastanesine de gidiyodum. ikisi de bebiş ters olduğu için sezaryen dedi. bi sorun görüyolarsa illaki riske atmıyolar. özeldekilerin %70i en ufak bişeyde sezaryen diye yırtınıyolar. en azından devlette öyle bi durum yok. en güzeli yine devlet hastanesi.hey masaALLAH ya bizim burda sezeryan olmamamk için devlette rezil oluyoz özele gidiyom para için insan kesip biçiyolar coğunluğu öle yapıyo ama devlet catır catır dogurtuyo ama senide senden alıyo ne tuhaf iş bunlar
nerde yaptırdınız bunları cok begendım ben deKızlar kapı süslerimiz:)
Gözün aydın canım. Allah analı bablı büyütsün minik kuzunu. Dikişlerin alındı mı?37haftalik cnm
Gözün aydın caniimm...:)Bu akşam saat 17:55 de oğlumu kucağıma aldım.
Gece 3:30 da nişan geldi, 12:00 de hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 16:30 da epidural yapıldı. 17:55 de bebişim kucağımdaydı. Epizyotomi de yapıldı ama kaç dikiş atıldı bilmiyorum.
Bebeğim odaya geçtikten itibaren durmadan emdi, taaa gece 2 ye kadar meme ağzındaydı, kendi yatağına koyduğum an ağladı, memeyi görünce sustu. Sonunda hemşireler yıkamayı önerdiler, aslında 12 saat bebek yıkanmaz, bizimki 8. Saatte yıkanmış oldu.oldu mecburen. Yıkadıktan sonra hemen uyudu gerçekten. Şimdi hala uyuyor.
Bu arada 3400 gr ve 53 cm. Ultrason ölçümü ile birebir tuttu sayılır.
ohhh seninde az kalmis ne guzelbiz de saatimizi aldık. hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. :) Umarım perşembe günü bu saatlerde bebişimizin haberini size vermiş oluruz. :) 9 da yatış 11:30 da ameliyat dedi doktor. o iki buçuk saatte neler yapılacak acaba?
evet orası olede ben buca kadın doğuma gidiyorum ama sordugumun cevabını alamıyorum malesefben medicalpark'a gidiyordum rutin kontroller için, aynı zamanda ege üniversitesi hastanesine de gidiyodum. ikisi de bebiş ters olduğu için sezaryen dedi. bi sorun görüyolarsa illaki riske atmıyolar. özeldekilerin %70i en ufak bişeyde sezaryen diye yırtınıyolar. en azından devlette öyle bi durum yok. en güzeli yine devlet hastanesi.
Canim boyu 50-51cme denk geliyo yanilmiyosam. Kendinde bakabilirsin fl yi 7ile carpip. Benimde kilo problemin war insallah guzel guzel aliriz kucagimizada hasta etmeden besleriz guzeklyawrularimizi. Dua edelimde sutumuz yarasin. Artik dogum ruyama girmeye basladi.
Özelden msj yazdım sizenerde yaptırdınız bunları cok begendım ben de
Canım nst normal dedi, bi hafta sonra kontrole çağırdı.kilosu içinde ultrason kesin sonuç vermiyor yanıltıcı olabilir, dedi. Belki geçen hafta fazla söylemişimdir, 2.700 dür asıl kilosu dedi.bilmiyorum işte şimdi düşünüyorum ne yapayım diye...
deme öyle kız evde doğurmayayımEnteresanmış:)benim ilk doğumum sancı başlaması ve doğum toplam 3 saat sürmüştü:))herkes bir olmuyor tabi.ortalama bir süre söylemiş doktorun.
Dun gece sancidan agridan dogurcam zannttim don saga dön sola sabaha kadar kivrandm durdum ama sonuc suan sapasaglamim isin garibi dogm sancisindanda haberm yok evde dogurmam insafedersnz bide o bölgemde aci ve agri var dun kendmi temzlkte cok yordum ondanmdrki acaba
Ne yapsam ki.simdi konusmayacam ama.kustum işte oh olsunamann bee yaa suçu hep kendimizdw aradığımızdan zatenn özel günleri önemsemiyolarr.. benimkide beni nasl ağlatmşdı evlilik yıldönümümzde
Sendemi benden once doguruyon kizzzzkontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum
Sancı anlamayacağın bir sancı değil doğru canım ama hastanede yapılacak işlemler de oluyor.
Mesela ben sancısız nişanım geldi gittim, lavman yaptılar, serum taktılar, sürekli kalkmadan nst ye bağlı kaldım vs. vs. vs.
6 saat vakti bırak 4-5 gibi yatışım yapıldı 7:45 te kızım doğdu.
Üstelik nöbetçi doktor kendisi de söyledi suyunu patlatsam hemen doğar ama son ana kadar patlatmayacağım dedi.
Doktorum 7,30 da hazırlayın talimatı verdi (malum benim doğumdan sonra servis vizitesi sonrada poliklinik hizmetine geçecekti)
Doktorum gelmeden 15 dk. önce suyumu patlattılar, doğumhaneye aldılar, orada rahim yumuşatıcı iğneme kadar vurudular doktorum geldiğinde herşey hazırdı sadece ıkınmalarım kalmıştı.
Kızlar hepinizi takip ediyorum ama fazla yazamıyorum Ela hanım tüm zamanımı alıyor.
Birde büyük kızım var ev işleri yemek vs. derken yazmaya vakit bulamıyorum.
Ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.
Sizlerinde doğum haberlerini takip ediyorum ve sizlere dua ediyorum.
kontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum
Ewet canım 3 saat sürmüştü ve hiçte dayanılmıcak gibi değildi.o yüzden bu seferde normal olsun çok istiyorum ama benim kız gelmiyoMaşallah vallahi ilk doğumda 3 saat çekmişsinn.
10 saat sancı çekdim benn yaaa ilk doğumda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?