- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.181
:))canım herkes bir değil tabi.hastaneye gidecek kadar vaktin oluyor zaten merak etme.6 7 saat normalde iyide sıklaştığında okadar sürmez gibi geldi:)deme öyle kız evde doğurmayayımbeni kontrol ettiğine göre bana göre yorum yapıyordur belki.
her türlü yetişirim diye düşüneyim dr stres olmayayım. ztn sancı odasına eşim alınmıyor başkasıyla da daralırım. vde ne kdr kalsam o kdr iyi. en kötü yolda doğurur göbek bağını kendim keserim:))canım herkes bir değil tabi.hastaneye gidecek kadar vaktin oluyor zaten merak etme.6 7 saat normalde iyide sıklaştığında okadar sürmez gibi geldi:)
mecik bnm dr ilk doğum yavaş ilerler stres olma dedi. stres olursan açılma duruyor dedi. bir cm açılmam var, aktif doğum başlamamış. eve geldim geri. adamı da işe yolladım. normal günlük yürüyüşüme devam edip sakince düzenli sancı bekleyeceğim. duramayacağın sancıda bile rahat 6 saat vaktin olur dedi.
hey masaALLAH ya bizim burda sezeryan olmamamk için devlette rezil oluyoz özele gidiyom para için insan kesip biçiyolar coğunluğu öle yapıyo ama devlet catır catır dogurtuyo ama senide senden alıyo ne tuhaf iş bunlar
biz de saatimizi aldık. hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. :) Umarım perşembe günü bu saatlerde bebişimizin haberini size vermiş oluruz. :) 9 da yatış 11:30 da ameliyat dedi doktor. o iki buçuk saatte neler yapılacak acaba?
canim hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah hersey iyi olur. Haftaya 38+3 olmuyomu canim? suanki kilosu mu 2900kontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum
Günün en önemli sorusuDoğumdan sonra kaç kilo gitti senin canım?
kontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum
Sendemi benden once doguruyon kizzzz
Sorma yaaa kesin sende benden once dogurursun topigin en son dogurani olcam ben oyle hissediyorumCanım yaa hakkında hayırlısı olsun , benden önce doğuruyorsun desene sona kalıyoruz biz
Ca
canim hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah hersey iyi olur. Haftaya 38+3 olmuyomu canim? suanki kilosu mu 2900
cimcimesevilay hakinda hayırlısı olsun cnm InsaAllah hayirlisiyla sorunsuz bir sekilde yawrunu alorsin kucagina
Hicte erken degil bu haftalar gelisimi tamamlanmis sayilir bebekler dogmasinda hic bir problem yok suan benimki gelmek istese hicte kafama takmma hayierda demem ki bnimkininde karin capi 1 hafta geride ama doktor bana 1 hafta geride olmasi onemli degl 2 haftaya duserse aliriz demsti ama dusmedi cok sukur. Korkma icini ferah tut vardir bundada bir hayir.Öyle görünüyo ama ne bileyim sanki çok erkenmiş gibi geliyo korkmama rağmen normal doğum istiyodum iki arada bi derede kaldım
Hayırlısı olsun canim..sağlıkla büyüsün melegin..:)Günaydın herkese cumartesi sezaryenle doğum yaptım bende kızım bitürlü inmedi aşşağıya hayırlısı böyleymiş demekki ama çok ağrım var oturup kalkamıyorum annelik çok zor ve çok güzel bi duyguymuş
Sorma yaaa kesin sende benden once dogurursun topigin en son dogurani olcam ben oyle hissediyorum
Öyle görünüyo ama ne bileyim sanki çok erkenmiş gibi geliyo korkmama rağmen normal doğum istiyodum iki arada bi derede kaldım
Hakkında hayırlı olsun canım. Allah ya ve yardimcin ve hep de yanında olsunAmin cnm inşallah
Niye alınmıyo kimse doğum odasına benim doktor normal doğumada sezeryanada alabilirsin yanında eşini veya bi başkasını dedi.tek başına olmazki yaa.yetişirsin hastaneye merak etmeher türlü yetişirim diye düşüneyim dr stres olmayayım. ztn sancı odasına eşim alınmıyor başkasıyla da daralırım. vde ne kdr kalsam o kdr iyi. en kötü yolda doğurur göbek bağını kendim keserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?