2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
deme öyle kız evde doğurmayayım beni kontrol ettiğine göre bana göre yorum yapıyordur belki.
:))canım herkes bir değil tabi.hastaneye gidecek kadar vaktin oluyor zaten merak etme.6 7 saat normalde iyide sıklaştığında okadar sürmez gibi geldi:)

:))canım herkes bir değil tabi.hastaneye gidecek kadar vaktin oluyor zaten merak etme.6 7 saat normalde iyide sıklaştığında okadar sürmez gibi geldi:)
her türlü yetişirim diye düşüneyim dr stres olmayayım. ztn sancı odasına eşim alınmıyor başkasıyla da daralırım. vde ne kdr kalsam o kdr iyi. en kötü yolda doğurur göbek bağını kendim keserim

Hakkinda hayırlısı olsun cnm InsaAllah hayirlisiyla biran ewwel alirsin kuzunu kucagina bende ilk dogumumda gece 12 de nisanim gelmisti sabaha karsi 6 da 5 dkk ya inmisti sancidan duramiyodum ama 4 cm mis acilmam anca öğlen 11:54 de dogmustu oğlum ama kizimda suni sanci verecekleri zaman baktilar 4 cm acilmam var ama sancim yoktu sasirmislardi 4 saat sinrada kizim dogmustu simdide bunu daha cabuk dogurursun diyolar ya bilmem bakalim daha bir hareketlenme yok nasibimizde ne var ama dr nin dedigi gibi herseyin basi stres stres olayi olmadimi hersey cok guzel ve rahat ilerliyo rabbim bir nefeste hayırlısiyla kurtarsin hepimizi

Yok canim burdada ebesine rastladinmi o sewip oksama isi kendi milletine yapiyolar yoksa yabancilara heleki muslumanlara yagdirip duruyolar hani o tr de yaparken iyidi cikartitken niye bagiriyosun paflari burdada var ama bir guzel yani var esinoe girebiliyosun esinoe girdinmi sesleri cikmiyo turk erkeklerinden tirsiyolar sinirliler diye yoksa o rezillik ilgilenmeme heryerde mevcut onemli olan insafli merhametli birine rastlamak

Hayırlı olsun InsaAllah hayirlisiyla yawrunu kucagina alirsin hayirlisiyla

Ca
canim hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah hersey iyi olur. Haftaya 38+3 olmuyomu canim? suanki kilosu mu 2900

Canım yaa hakkında hayırlısı olsun , benden önce doğuruyorsun desene sona kalıyoruz biz

Öyle görünüyo ama ne bileyim sanki çok erkenmiş gibi geliyo korkmama rağmen normal doğum istiyodum iki arada bi derede kaldım
Hicte erken degil bu haftalar gelisimi tamamlanmis sayilir bebekler dogmasinda hic bir problem yok suan benimki gelmek istese hicte kafama takmma hayierda demem ki bnimkininde karin capi 1 hafta geride ama doktor bana 1 hafta geride olmasi onemli degl 2 haftaya duserse aliriz demsti ama dusmedi cok sukur. Korkma icini ferah tut vardir bundada bir hayir.

Hayırlısı olsun canim..sağlıkla büyüsün melegin..:)
Oyle öyle zor ama çok guzel bir duygu annelik..

Sorma yaaa kesin sende benden once dogurursun topigin en son dogurani olcam ben oyle hissediyorum

Öyle deme kız belli olmaz , ben normal doğum çok istiyorum şuan içinde öyle gözüküyor epidural normal doğum olucak ama sezeryan falan derse çok büyük bi hayal kırıklığı olur bende

Niye alınmıyo kimse doğum odasına benim doktor normal doğumada sezeryanada alabilirsin yanında eşini veya bi başkasını dedi.tek başına olmazki yaa.yetişirsin hastaneye merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…