- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.201
Evet cnm sezeryan esnasinda ondanda kurtuldum. Sukurler olsun bugunleereGözün aydın canım. Allah analı bablı büyütsün minik kuzunu. Dikişlerin alındı mı?
Aynen oyle bende sezeryana cok karsiyim bnimkide normal olcak allah izin verirseÖyle deme kız belli olmaz , ben normal doğum çok istiyorum şuan içinde öyle gözüküyor epidural normal doğum olucak ama sezeryan falan derse çok büyük bi hayal kırıklığı olur bende
Aynen oyle bende sezeryana cok karsiyim bnimkide normal olcak allah izin verirseÖyle deme kız belli olmaz , ben normal doğum çok istiyorum şuan içinde öyle gözüküyor epidural normal doğum olucak ama sezeryan falan derse çok büyük bi hayal kırıklığı olur bende
sade bayan alınıyor doğumhanenin girişinde sancı odaları. koridorda yürüyor doğum bekleyenler. bnm gb tesettürlü başkalarıda var. erkek personelde yok. belki o sırada başka doğum bekleyen olmazsa alırlar. veya odadan çıkmazsa. o sırada duruma göre konuşacağım gene dr la. gece doğururum başka doğum veya sezeryan olmaz inş. ta alırlar inş. başkasına çemkiremem ona çemkireyim öyle kapıda bekleyerek bu işten kurtulamazNiye alınmıyo kimse doğum odasına benim doktor normal doğumada sezeryanada alabilirsin yanında eşini veya bi başkasını dedi.tek başına olmazki yaa.yetişirsin hastaneye merak etme
Hakkında hayırlı olsun canım. Allah ya ve yardimcin ve hep de yanında olsun
Aynen oyle bende sezeryana cok karsiyim bnimkide normal olcak allah izin verirse
HayirEpidural istemiyor musun
Benimki az degl ama surekli ic camasrmda islaklk gorsem aklimj kacryrm o korku bendede varMerhaba herkese.. Benim suyum azalmış bugüne kadar hiçbi sorunumuz yoktu.. Hatta bebeğim haftasından bikaç hafta da önden gidiyordu hala biraz önde ama neden suyum azaldı hiçbişey anlamadım doktor da bi sebep soylemedi sadece takip edicez yakından dedi normalde 5in üstünde olmalıymış benim ki 5,5.. Eğer o 0,5 olmasaydı doğuma alıcaktı.. Moralim çok bozuk napıcağımı bilemiyorum çeşmeye ağzımı dayayıp su içesim var faydası olacakmış gibi sanki yerimde duramıyorum ya bişey olursa bebeğime diye.. Bikaç gündür de ishalim zaten alakası var mı onu da bilmiyorum.. Benim yaşadığımı yaşayan var mı başka acil doğum falan yapan ? Ya suyu biterse de farketmezsem diye deli olucam(
Olsunnnn herseyiyle normal olsun istiyorummNiye kızzzo kadar sancıyı çekmek zor amaaaaa
Çok şükür kuzuna kavuştun canım. Bakalım biz ne yapacağız cuma gün kontrolde belli olacakEvet cnm sezeryan esnasinda ondanda kurtuldum. Sukurler olsun bugunleere
Çamaşırım ara ara ıslanıyodu ama ayırt edemiyorum ki.. Doktoroda söyledim bianda boşalır gibi oldu mu dedi hayır dedim ama az az da gelebilirmiş azalmış işte hiç farketmedim sınırdayım şuan.. Doktor kontrollerine düzenli gitmeni tavsiye ederim canım.. Berbat bi hiss heran bişey olcakta anlamıcakmışım gibi şuan..Benimki az degl ama surekli ic camasrmda islaklk gorsem aklimj kacryrm o korku bendede var
Valla her kontrole duzenli gidiyorum ama doktor surekli 15 gunde bir cagiriyor bende kontrol zamanim gelene kadar ya bisey olursa korkusundaym bi dogursakta rahatlasak artikkÇamaşırım ara ara ıslanıyodu ama ayırt edemiyorum ki.. Doktoroda söyledim bianda boşalır gibi oldu mu dedi hayır dedim ama az az da gelebilirmiş azalmış işte hiç farketmedim sınırdayım şuan.. Doktor kontrollerine düzenli gitmeni tavsiye ederim canım.. Berbat bi hiss heran bişey olcakta anlamıcakmışım gibi şuan..
elini bile zor soktu derken??? Çatı muayenesinde parmak sokmuyorlar mı yaa?kontrolden geldik suyum birazcık artmış ama yine az kordon hala boynundaymış alttan muayene oldu elini bile zor soktu çatın çok dar bide kordon boynunda normal çok sıkıntılı olur oksijensiz kalır dedi haftaya çarşamba sezeryan olacam kafam allak bullak bi yandan sezeryan istemiyorum bi yandan doktoruma güveniyorum öyle deyince oğlumun sağlığını riske atamam diyorum sanırım 37+3 falan olacak haftaya boyu 49 cm 2900 3000 kiloya yakın dedi heyecan var ama daha çok korku var hadi sütüm gelmezse diyorum ne bileyim daha küçük bi sıkıntısı olurmu küvöze girer mi diye düşünüyorum daha erken değilmi sezeryan için dedim gerilik var bundan sonra kilo almaz daha çok sıkıntı yaratır doğması daha iyi dedi inşallah herşey iyi olur hiç beklemiyodum bi anda söyleyince çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum
Cahilliğimi mazur gör :) sancı odası ne? Normal odamızda çeksek sancıyı olmuyo mu? Mesela ben 10 saat sancı çeksem o sancı odasında yalnız mı kalcam okadar zaman?her türlü yetişirim diye düşüneyim dr stres olmayayım. ztn sancı odasına eşim alınmıyor başkasıyla da daralırım. vde ne kdr kalsam o kdr iyi. en kötü yolda doğurur göbek bağını kendim keserim
iyi mi
Aynen aynen.. Cumartesi tekrar çağırdı beni de zorunlu olarak sezaryana girmeden kendi sancım gelir umarım o güne kadar, hayırlı doğumlarımız olsun inş..Valla her kontrole duzenli gidiyorum ama doktor surekli 15 gunde bir cagiriyor bende kontrol zamanim gelene kadar ya bisey olursa korkusundaym bi dogursakta rahatlasak artikk
elini bile zor soktu derken??? Çatı muayenesinde parmak sokmuyorlar mı yaa?
Cahilliğimi mazur gör :) sancı odası ne? Normal odamızda çeksek sancıyı olmuyo mu? Mesela ben 10 saat sancı çeksem o sancı odasında yalnız mı kalcam okadar zaman?
iyi miBu gidişle biz doğurana kadar sayfada herkes doğurmuş olcak, biz birbirimizi kutlarız artık :)
Aynen biiz kutlycak kmse kalmycak olsun biz bize yeterizz :-Delini bile zor soktu derken??? Çatı muayenesinde parmak sokmuyorlar mı yaa?
Parmak sokuluyor bende cati muaynesi oldum el ne alaka gercekten bende sasirdim.
Cahilliğimi mazur gör :) sancı odası ne? Normal odamızda çeksek sancıyı olmuyo mu? Mesela ben 10 saat sancı çeksem o sancı odasında yalnız mı kalcam okadar zaman? Sorma yaa oyle bir oda var gercekten
iyi miBu gidişle biz doğurana kadar sayfada herkes doğurmuş olcak, biz birbirimizi kutlarız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?