2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Öyle deme kız belli olmaz , ben normal doğum çok istiyorum şuan içinde öyle gözüküyor epidural normal doğum olucak ama sezeryan falan derse çok büyük bi hayal kırıklığı olur bende
Aynen oyle bende sezeryana cok karsiyim bnimkide normal olcak allah izin verirse

Öyle deme kız belli olmaz , ben normal doğum çok istiyorum şuan içinde öyle gözüküyor epidural normal doğum olucak ama sezeryan falan derse çok büyük bi hayal kırıklığı olur bende
Aynen oyle bende sezeryana cok karsiyim bnimkide normal olcak allah izin verirse

Niye alınmıyo kimse doğum odasına benim doktor normal doğumada sezeryanada alabilirsin yanında eşini veya bi başkasını dedi.tek başına olmazki yaa.yetişirsin hastaneye merak etme
sade bayan alınıyor doğumhanenin girişinde sancı odaları. koridorda yürüyor doğum bekleyenler. bnm gb tesettürlü başkalarıda var. erkek personelde yok. belki o sırada başka doğum bekleyen olmazsa alırlar. veya odadan çıkmazsa. o sırada duruma göre konuşacağım gene dr la. gece doğururum başka doğum veya sezeryan olmaz inş. ta alırlar inş. başkasına çemkiremem ona çemkireyim öyle kapıda bekleyerek bu işten kurtulamaz

Merhaba herkese.. Benim suyum azalmış bugüne kadar hiçbi sorunumuz yoktu.. Hatta bebeğim haftasından bikaç hafta da önden gidiyordu hala biraz önde ama neden suyum azaldı hiçbişey anlamadım doktor da bi sebep soylemedi sadece takip edicez yakından dedi normalde 5in üstünde olmalıymış benim ki 5,5.. Eğer o 0,5 olmasaydı doğuma alıcaktı.. Moralim çok bozuk napıcağımı bilemiyorum çeşmeye ağzımı dayayıp su içesim var faydası olacakmış gibi sanki yerimde duramıyorum ya bişey olursa bebeğime diye.. Bikaç gündür de ishalim zaten alakası var mı onu da bilmiyorum.. Benim yaşadığımı yaşayan var mı başka acil doğum falan yapan ? Ya suyu biterse de farketmezsem diye deli olucam (

Benimki az degl ama surekli ic camasrmda islaklk gorsem aklimj kacryrm o korku bendede var

Benimki az degl ama surekli ic camasrmda islaklk gorsem aklimj kacryrm o korku bendede var
Çamaşırım ara ara ıslanıyodu ama ayırt edemiyorum ki.. Doktoroda söyledim bianda boşalır gibi oldu mu dedi hayır dedim ama az az da gelebilirmiş azalmış işte hiç farketmedim sınırdayım şuan.. Doktor kontrollerine düzenli gitmeni tavsiye ederim canım.. Berbat bi hiss heran bişey olcakta anlamıcakmışım gibi şuan..

Valla her kontrole duzenli gidiyorum ama doktor surekli 15 gunde bir cagiriyor bende kontrol zamanim gelene kadar ya bisey olursa korkusundaym bi dogursakta rahatlasak artikk

elini bile zor soktu derken??? Çatı muayenesinde parmak sokmuyorlar mı yaa?

Cahilliğimi mazur gör :) sancı odası ne? Normal odamızda çeksek sancıyı olmuyo mu? Mesela ben 10 saat sancı çeksem o sancı odasında yalnız mı kalcam okadar zaman?
Biz sonlara kalıyoruz
cimcimesevilay da Bizden önce doğuruyor
iyi mi Bu gidişle biz doğurana kadar sayfada herkes doğurmuş olcak, biz birbirimizi kutlarız artık :)

Valla her kontrole duzenli gidiyorum ama doktor surekli 15 gunde bir cagiriyor bende kontrol zamanim gelene kadar ya bisey olursa korkusundaym bi dogursakta rahatlasak artikk
Aynen aynen.. Cumartesi tekrar çağırdı beni de zorunlu olarak sezaryana girmeden kendi sancım gelir umarım o güne kadar, hayırlı doğumlarımız olsun inş..

Aynen valla doğru diyorsun , baksana zaten doğuran kişiler artık girmiyor sayfaya

Aynen biiz kutlycak kmse kalmycak olsun biz bize yeterizz :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…