2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Miğdesi yanan bayanlar gece tam yatar pozisyonda değilde yastık daha dik yani yarı oturur yarı yatar gibi yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz.yada çift yastık.nekadar dik konumda yatarsanız okadar rahat olur bilginize:)

Canım uzun zamandır görünmemişsin, doğum yaptın mı? Nasılsın?

Gercekten mii yaa bu gece deniycem ozaman çok tesekkur ederim sirf bu konu yuzunden hamilelik zehir oluyor bana

Canım seyit bebek eve geldi mi, nasılsınız?

Hanimlar gitmeden bisey sorcam deminden beri karnim kaskati kesiliyor ve agriyor bu nedir acaba bilgisi olan varmi ?

Selam hanimlar.bugun benim dogurma gerekiyordu.ama sadece cati kemiklerimde asiri agri var.yuruyemiyorum.doktor muayenede 4 cm aciklik var dedi.1 hafta bekleyelim.haftaya hastaneye yatarsin dedi.normalde turkiyede 4 cm aciklik olunca eve gonderiyorlar mi??

Doktorum bana mide hapi verdi.yemekten 15 dk. once aliyorum.bol acili cig kofte bile midemi yakmiyor:)

4 CM ACIKLIKLA EVE MI GONDERDII burda imkansizzzzzz aslaa vee aslaaa gondermezz yada git gel der o nasil oluyor hayretler icerisindeyimm

2 parmağını birden soktu anla işte kendimi hiç kasmadım ama baya kötüydü

Suyum azmıs bide kordon boynunda bundan sonra kilo alması zor kalsa daha risk dedi

Gecce nasılsın canım bebek nasıl doğumla ilgili bir haber var mı?
meraba canımm. Benim bebiş hala ters başı göğsüme dayanmış durumda ve çok sıkıştırıyo. bu cuma günü egede sezaryen olucaz kısmetse. 2700 civarı doğar dedi doktor. izmire geldim bu akşam ailemizin yanındayız şükür.
ela kuzu napıyo

canım senin takvimde yazan tarihe göre sezaryenin 38+4 te oluyo haftaya çarşamba.

4 CM ACIKLIKLA EVE MI GONDERDII burda imkansizzzzzz aslaa vee aslaaa gondermezz yada git gel der o nasil oluyor hayretler icerisindeyimm

Evet.gecen hafta 3 cm di. Bu hafta 4 cm. Sanci filan yok. Agri var sadece. Hethangi bir dogum belirtin olursa gel dedi.ama ya olmazsa? Ve acilma artarsa...ilk dogumum, bakalim neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…