2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim hastane de bir sancı odam bir de normal odam olacakmış. dr doğum öncesi sancı odasında bekleyeceksin dedi. ordan direk doğumhaneye geçiş var, odalarda gene wc duş var, nst makinası var tabi sürekli takip eden hemşireler var. normal oda başka katta bile olabilir onu görmedim. ama dediğin gb erken gitmiş olursam dr a sorayım sıklaşana kdr kendi odamda kalayım diye. ben sanı odasına girince de eşim orada yorulmadan dinlenir en azından. sorayım bak bu fikri sen aklıma getirmiş oldun çok sağol valla

Nasil yani benimkinin karin capi 3 haftaya yakin geriydi ennson doktor oyle bse demedi

Nefes almada güçlük çekiyor musun sen canım , bu hafta bende başladı nefesim çok daralıyor
Ohooo cekmem mi heleki gece zehir oluyor 1 saat kndimi rahatlatmaya calisiyorum uyumak icin bide 15 20 gundur acayip mide yanmasj var yattgm zaman bogazima geliyor kalktgm zaman geciyor ama bu segerde oturamyrm oturdgm zaman sikisiyormu ne surekli kabrgami ittiriyo oturamyrm da baya sikntli durumlardayimmmmmm

Canim adet tarihine gore dusun sen haftani doktor oyle dedi bana benimki 3 haftaya yakin geriden geliyor ona bakarsan ama doktor sata gore kabul ediyor gerilik sonradan basladigi icin

ay iki gündür bir uyku basıyor erkenden yatıyorum. gidip yatsam mı gene yoksa çok mu erken bilemedim

Kızlar ya göbişler ne durumdaa indimii sizin göbeğiniz. Benimm baya indii hayırlısıyla bi doģursaydım yaa canım daralıyoo vallahii yaa hareket edemedikcee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…