2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim de bu cuma olcak 38+0 da. beklemesin küçük bebekler strese giriyomuş anne karnında 2700 civarı dedi benimkine de.

Sen de mi yaptiramadin?
Ewet cok kasmisim parmagim girmiyo dedi, cuMartesiye hazirla kendini. Eger dogumdada boyle yaparsan bebek gelemez itemez kendini okadar sanci cekersin son anda sezaryene alirim dedi. Benimde duygularim karmakarisikEsime kalsa hemen sezaryen diyo ama bende doktor karar wersin istiyorum. Doktorda buyuk ihtimal dar dicekYinede belli olmaz

Ark yarn sbh sezaryanm var heyecanm cok kalbim yerindn cikicak. Bisi olmuo dimi.tecrubeli ark vrsa. Korkudn genel istedm ztn.
bende perşembe genel anesteziyle sezeryan olucam canım. ben dogum yapacağımı düşünmemeye çalışıyorum. ufak bir ameliyat geçiricem o kadar diyorum. böylece sakin kalıyorum. inşallah yarında aynı şekilde sakin olurum. korkmaya gelince korkulucak birsey yok birsey hissetmiycez çünkü. uyuycaz uyanıcaz bebeğimiz yanımızda olucak

Off benim girio da ilerleyemio galiba o kadar derine mi bakiolar çati için acaba kaçinci haftandasin??

Yok artik umudu kestim 2700 falandogsa kina yakcam haftaya pers sezeryan canim artik minyon olcak biliyom da Rabbim saglik versin insallah sikinti olmaz
canım son zaman hızlı kilo alıyorlar. benim bir haftada 300 grama yakın farketti çok şaşırdım. ki benimkide kilo almıyor plasenta yaşlanması var . ayrıca sağlıklı olsunlar yeter dışarda da kilo aldırırız biz napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…