- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.281
Yarın sabah dokuzbuçukta spinal sezeryan olucam çok heycanlıyım kızlar dua edin benim ve kızım için
Ewet cok kasmisim parmagim girmiyo dedi, cuMartesiye hazirla kendini. Eger dogumdada boyle yaparsan bebek gelemez itemez kendini okadar sanci cekersin son anda sezaryene alirim dedi. Benimde duygularim karmakarisikEsime kalsa hemen sezaryen diyo ama bende doktor karar wersin istiyorum. Doktorda buyuk ihtimal dar dicek Yinede belli olmaz
O zaman riske atma benimkiyle ilgili yorum yapamiyor ki karari sen ver dediBenimkide çok darmış normal yapamazsın zaten kordon dolanmış bu şekilde normal doğurmaya kalkarsan oksijensiz kalır dedi
Miğdesi yanan bayanlar gece tam yatar pozisyonda değilde yastık daha dik yani yarı oturur yarı yatar gibi yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz.yada çift yastık.nekadar dik konumda yatarsanız okadar rahat olur bilginize:)
Benimde baya aşağıya indi canım. Sanki.inince de biraz küçüldü yada bana öyle. Geliyor
Yarın sabah dokuzbuçukta spinal sezeryan olucam çok heycanlıyım kızlar dua edin benim ve kızım için
Haftaya kadar kilo alırmı gerilik kapanirmi acaba keşke o zamana kadar kendiliğinden sancı gelse normal doğursam ama oğlumu riske atmak istemiyorum
Anneler annelerrrkizimla birbirimize ve memeye akustikaklimdayken söylemek istedim. Çatalaggeçince korkmqyin orda o kadar aci olmuyor. Acilmaniz benim gibi 2 saatte 2 cm olarak ilerliyor sa 6 cm sen sonra her sancida ikinin. 15 dk ya kalmaz bebek kucaginizda olur.
Özel Dr ayarlamamiza rağmen devlette doğumyaptim.tertemizdi hastane, acil bi durum oolursa her turlu araç vardi.
Gel gelelim isin kotu boyutuna. Mesai değişimi. Yahu sörf mesai değişecek diye beklentiler beni.yok yere sanci çektim. Yengem kurtardı beni :)
Buvarada ben ikinmayi bilmiyormusum.ikinma yerine kendimi sıkıyormusum.aman dikkat edinnn
Ewet cok kasmisim parmagim girmiyo dedi, cuMartesiye hazirla kendini. Eger dogumdada boyle yaparsan bebek gelemez itemez kendini okadar sanci cekersin son anda sezaryene alirim dedi. Benimde duygularim karmakarisikEsime kalsa hemen sezaryen diyo ama bende doktor karar wersin istiyorum. Doktorda buyuk ihtimal dar dicek Yinede belli olmaz
Canlarim merhaba, ben 09.haziran 17:00 itibariyle kavustum oglum Mustafa Ilgaz'a. 3400 gr dogduk, normal dogumla. Surekli ac benim danacigim emziriyorum ona da alisti sukur aninda kapti kereta ,
Hepiniz dualarimdaydiniz.. Tabi normal kendi sancilarim sirasinda ettim dua, obur turlu suni sanci kisminda maalesef okuyacagim dualari bile karistirdim beynim error verdi , hakkinizi helal edin..
Suan hastanedeyiz serviste. Yarin taburcu olacagiz, saglikliyiz elhamdulillah benim uc dikisim var, agrim sizim tabi ki var biraz ama umrumda degil karsimda duran masumiyeti gorunce herseye deger diyorum , dunyaya insanlara karsi inanci bile saglamlasiyo insanin.. herkes bana dedi de dogumdan sonra onun sesini duydugun an bitiyor acilarin diye inanmazdim ama dogruymus, rabbim geriye kalan bekleyenleri bi nefeste kurtarsin insaallah..
dopumda da böyle yaparsan demiş. yani bana kasmasan olur gb geldi. kastığın için olmuyor. bence sen nefesle kendini rahatlat gevşemeye çalış. ağda yaparken o çekme öncesi relaks olma gb. korkunca insan onu bile yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?