2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Benimkide çok darmış normal yapamazsın zaten kordon dolanmış bu şekilde normal doğurmaya kalkarsan oksijensiz kalır dedi

Haftaya kadar kilo alırmı gerilik kapanirmi acaba keşke o zamana kadar kendiliğinden sancı gelse normal doğursam ama oğlumu riske atmak istemiyorum

Evet canım öyle yapıyorum bende , yoksa yatamıyorum

Anneler annelerrrkizimla birbirimize ve memeye akustik aklimdayken söylemek istedim. Çatalaggeçince korkmqyin orda o kadar aci olmuyor. Acilmaniz benim gibi 2 saatte 2 cm olarak ilerliyor sa 6 cm sen sonra her sancida ikinin. 15 dk ya kalmaz bebek kucaginizda olur.
Özel Dr ayarlamamiza rağmen devlette doğumyaptim.tertemizdi hastane, acil bi durum oolursa her turlu araç vardi.
Gel gelelim isin kotu boyutuna. Mesai değişimi. Yahu sörf mesai değişecek diye beklentiler beni.yok yere sanci çektim. Yengem kurtardı beni :)
Buvarada ben ikinmayi bilmiyormusum.ikinma yerine kendimi sıkıyormusum.aman dikkat edinnn

Verdiğin bilgiler için saol canım , kaç kilo gitti peki doğumdan sonra

Canim allah yardimcin
Yarın sabah dokuzbuçukta spinal sezeryan olucam çok heycanlıyım kızlar dua edin benim ve kızım için

Canim allah yardimcin olsun ayaklanirsan hemen haberdar et beni merak ederim benimde persembe aksami gibi gozukuyor hayırlısıyla saglikla kavusalim insallah yavrularimiza

Off yaa uyumak çok zor oluyor , sabaha kadar sağa dön sola dön uyku yok nefes darlığı çekiyorum bi balkona çıkıp nefes almak iyi geliyor yada pencere önünde oturuyorum bazen olduğum yere sığamıyorum kızlar yaa

Kızlar 2 gündür düzensiz sancılarım oluyodu bu gece 1 buçuk ta kanamam oldu hastaneye gittik. Muayenede yine 2 cm açılma gözüktü. Kızım gayet iyiymiş. Nst de ise 50 lerde sancılar çıktı. Sancım artınca gitmek üzere geri gönderdiler. Evdeyim sancıların artmasını bekliyorum. Inşallah darısı bekleyenlerin başına

dopumda da böyle yaparsan demiş. yani bana kasmasan olur gb geldi. kastığın için olmuyor. bence sen nefesle kendini rahatlat gevşemeye çalış. ağda yaparken o çekme öncesi relaks olma gb. korkunca insan onu bile yapamıyor

Canlarim merhaba, ben 09.haziran 17:00 itibariyle kavustum oglum Mustafa Ilgaz'a. 3400 gr dogduk, normal dogumla. Surekli ac benim danacigim emziriyorum ona da alisti sukur aninda kapti kereta ,
Hepiniz dualarimdaydiniz.. Tabi normal kendi sancilarim sirasinda ettim dua, obur turlu suni sanci kisminda maalesef okuyacagim dualari bile karistirdim beynim error verdi , hakkinizi helal edin..
Suan hastanedeyiz serviste. Yarin taburcu olacagiz, saglikliyiz elhamdulillah benim uc dikisim var, agrim sizim tabi ki var biraz ama umrumda degil karsimda duran masumiyeti gorunce herseye deger diyorum , dunyaya insanlara karsi inanci bile saglamlasiyo insanin.. herkes bana dedi de dogumdan sonra onun sesini duydugun an bitiyor acilarin diye inanmazdim ama dogruymus, rabbim geriye kalan bekleyenleri bi nefeste kurtarsin insaallah..

Canım benim maşaAllah oğluna gözün aydın Allah analı babalı büyütsün dualarında bize de yer vermiştin Allah razı olsun sana da çok geçmiş olsun

Canım nasıl oldun ağrıların sıklaşmaya başladı mı , yoksa aynı mı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…