- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.301
38+1im canim. Benimde zar zor soktu ama ilerletemedi uc dort kere denedi olmadiOff benim girio da ilerleyemio galiba o kadar derine mi bakiolar çati için acaba kaçinci haftandasin??
Bu sefer oyle deniyim canim. Cok sagolKızlar çatı muayenesi esnasında parmağın girişiyle birlikte derin nefes alın çok kolay olur
Bu sefer serbest birakicam insallah, hakkimizda hayirlisi canimdopumda da böyle yaparsan demiş. yani bana kasmasan olur gb geldi. kastığın için olmuyor. bence sen nefesle kendini rahatlat gevşemeye çalış. ağda yaparken o çekme öncesi relaks olma gb. korkunca insan onu bile yapamıyor
Canim Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruzGünaydınnnn. Bugün minik kizima kavusma günü. 1 saate hastaneye gidicez. Sonra kacta alırlar bilmem. Henüz dogurmayanlara hayirli dogumlar diliyorum simdiden.
senin yine denemiş benimki hiç denemiyor bir kere de birakiyor38+1im canim. Benimde zar zor soktu ama ilerletemedi uc dort kere denedi olmadi
Canım nasıl oldun ağrıların sıklaşmaya başladı mı , yoksa aynı mı hala
akşam batmalar kafasını itmeler vardı. uyku basınca yattım gece bişi olur uykumu almış olayım diye. ben yatınca bebişte yattı kalmadı sıkıntı. bayağı yavaş ilerleyecek sanırım açılmam. yürürken çok oluyor kasılma ama çok kısa süreli. bugünkü yürüyüşümü yapınca belki artar.
günde bir kere 40_45 dk yürüyorum arttırmam mı lazım bilemedim. nasip artık ya geleceği vakitte gelir. daha kendini bu dünyaya gelmek için hazır hissetmiyor demekTez zamanda kavuş inşaAllah yavrunayürüyüş'e devam et o zaman canım umarım faydası olur
hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun bebeğin şekeri düşüp de sarılık olmasın diye mama vermek istiyordur belkide sütün de gelir yakında inşallah merak etmeBen yazdım mı hatırlamıyorum kızlar doğum yaptım saat 10.49 da 50 cm 3430 kızım oldu daha uyumadı sütüm gelmiyo annem zorla mama veriyo ben bu ağrıyla emzirmeye çalışıyorum yanınıza gelecek insan sizi dinlemeli bence ben deliriyorum.
hayırlı olsun canım Allah bağışlasın evladını sanada geçmiş olsunBu akşam saat 17:55 de oğlumu kucağıma aldım.
Gece 3:30 da nişan geldi, 12:00 de hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 16:30 da epidural yapıldı. 17:55 de bebişim kucağımdaydı. Epizyotomi de yapıldı ama kaç dikiş atıldı bilmiyorum.
Bebeğim odaya geçtikten itibaren durmadan emdi, taaa gece 2 ye kadar meme ağzındaydı, kendi yatağına koyduğum an ağladı, memeyi görünce sustu. Sonunda hemşireler yıkamayı önerdiler, aslında 12 saat bebek yıkanmaz, bizimki 8. Saatte yıkanmış oldu.oldu mecburen. Yıkadıktan sonra hemen uyudu gerçekten. Şimdi hala uyuyor.
Bu arada 3400 gr ve 53 cm. Ultrason ölçümü ile birebir tuttu sayılır.
allah kavuştursun bebişine sağlıcaklaa belkide kavuştunn.. darısı bize inşallahhArk yarn sbh sezaryanm var heyecanm cok kalbim yerindn cikicak. Bisi olmuo dimi.tecrubeli ark vrsa. Korkudn genel istedm ztn.
evet bende öyle yapıyodum ama acayip bişey yaa bu arada benim yanmalarm geçti bebişim kaburgamın altından çıktı gibiMiğdesi yanan bayanlar gece tam yatar pozisyonda değilde yastık daha dik yani yarı oturur yarı yatar gibi yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz.yada çift yastık.nekadar dik konumda yatarsanız okadar rahat olur bilginize:)
evet dimi kaburganın altından çıktımı seninkideBenimde baya aşağıya indi canım. Sanki.inince de biraz küçüldü yada bana öyle. Geliyor
hayırlısıylaa kavuş bebeğinee allah sağlıklı uzun ömürler versinYarın sabah dokuzbuçukta spinal sezeryan olucam çok heycanlıyım kızlar dua edin benim ve kızım için
Ya çatal bişeyy değill şu sancı meselesii fenaa ama allah yardımcımız olsunn... napalım bebişler için katlanıcazz..Anneler annelerrrkizimla birbirimize ve memeye akustikaklimdayken söylemek istedim. Çatalaggeçince korkmqyin orda o kadar aci olmuyor. Acilmaniz benim gibi 2 saatte 2 cm olarak ilerliyor sa 6 cm sen sonra her sancida ikinin. 15 dk ya kalmaz bebek kucaginizda olur.
Özel Dr ayarlamamiza rağmen devlette doğumyaptim.tertemizdi hastane, acil bi durum oolursa her turlu araç vardi.
Gel gelelim isin kotu boyutuna. Mesai değişimi. Yahu sörf mesai değişecek diye beklentiler beni.yok yere sanci çektim. Yengem kurtardı beni :)
Buvarada ben ikinmayi bilmiyormusum.ikinma yerine kendimi sıkıyormusum.aman dikkat edinnn
ay hadi hayırlı olsunnn sağlıcakla al bebişini kucağınaKızlar 2 gündür düzensiz sancılarım oluyodu bu gece 1 buçuk ta kanamam oldu hastaneye gittik. Muayenede yine 2 cm açılma gözüktü. Kızım gayet iyiymiş. Nst de ise 50 lerde sancılar çıktı. Sancım artınca gitmek üzere geri gönderdiler. Evdeyim sancıların artmasını bekliyorum. Inşallah darısı bekleyenlerin başına
gözünüz aydın allah sağlılkı uzun ömürler versinn maaşallah bebişede sanadaaCanlarim merhaba, ben 09.haziran 17:00 itibariyle kavustum oglum Mustafa Ilgaz'a. 3400 gr dogduk, normal dogumla. Surekli ac benim danacigim emziriyorum ona da alisti sukur aninda kapti kereta ,
Hepiniz dualarimdaydiniz.. Tabi normal kendi sancilarim sirasinda ettim dua, obur turlu suni sanci kisminda maalesef okuyacagim dualari bile karistirdim beynim error verdi , hakkinizi helal edin..
Suan hastanedeyiz serviste. Yarin taburcu olacagiz, saglikliyiz elhamdulillah benim uc dikisim var, agrim sizim tabi ki var biraz ama umrumda degil karsimda duran masumiyeti gorunce herseye deger diyorum , dunyaya insanlara karsi inanci bile saglamlasiyo insanin.. herkes bana dedi de dogumdan sonra onun sesini duydugun an bitiyor acilarin diye inanmazdim ama dogruymus, rabbim geriye kalan bekleyenleri bi nefeste kurtarsin insaallah..
hayırlı doğumlarr sağlıcakla al bebişini kucağınaGünaydınnnn. Bugün minik kizima kavusma günü. 1 saate hastaneye gidicez. Sonra kacta alırlar bilmem. Henüz dogurmayanlara hayirli dogumlar diliyorum simdiden.
yaa o çatı muayenesisini hiç söylemeyinn yaa ben kızımda doğuma gidince sürekli yapıyolardı deli oluyodumm38+1im canim. Benimde zar zor soktu ama ilerletemedi uc dort kere denedi olmadi
gözün aydın canım hayırlısı yapacak bişey yok doğumu biz belirleyemiyoruz malesef nasipte ne varsa o oluyor güzel günlerde büyüt bebeğini geçmiş olsun..Günaydın herkese cumartesi sezaryenle doğum yaptım bende kızım bitürlü inmedi aşşağıya hayırlısı böyleymiş demekki ama çok ağrım var oturup kalkamıyorum annelik çok zor ve çok güzel bi duyguymuş
Evet benim bildigim 3 kisi var bugunallah kavuştursun bebişine sağlıcaklaa belkide kavuştunn.. darısı bize inşallahh
evet bende öyle yapıyodum ama acayip bişey yaa bu arada benim yanmalarm geçti bebişim kaburgamın altından çıktı gibi
evet dimi kaburganın altından çıktımı seninkide
hayırlısıylaa kavuş bebeğinee allah sağlıklı uzun ömürler versin
Ya çatal bişeyy değill şu sancı meselesii fenaa ama allah yardımcımız olsunn... napalım bebişler için katlanıcazz..
ay hadi hayırlı olsunnn sağlıcakla al bebişini kucağınanormalde kaç haftalksn
gözünüz aydın allah sağlılkı uzun ömürler versinn maaşallah bebişede sanadaa
hayırlı doğumlarr sağlıcakla al bebişini kucağına
yaa o çatı muayenesisini hiç söylemeyinn yaa ben kızımda doğuma gidince sürekli yapıyolardı deli oluyodumm
o yüzden bu doğumda sancımda gelse evde geçircem suyumda gelse evde geçircem yaa çok fanaa yapıyolar insanı dahada strese giriyorumm şimdidenn
Bu arada kızlarr farkındamısınız sezeryan nekadar çok olan varr böylee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?