2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu sefer serbest birakicam insallah, hakkimizda hayirlisi canim

Canım nasıl oldun ağrıların sıklaşmaya başladı mı , yoksa aynı mı hala

akşam batmalar kafasını itmeler vardı. uyku basınca yattım gece bişi olur uykumu almış olayım diye. ben yatınca bebişte yattı kalmadı sıkıntı. bayağı yavaş ilerleyecek sanırım açılmam. yürürken çok oluyor kasılma ama çok kısa süreli. bugünkü yürüyüşümü yapınca belki artar.

Tez zamanda kavuş inşaAllah yavruna yürüyüş'e devam et o zaman canım umarım faydası olur

hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun bebeğin şekeri düşüp de sarılık olmasın diye mama vermek istiyordur belkide sütün de gelir yakında inşallah merak etme

hayırlı olsun canım Allah bağışlasın evladını sanada geçmiş olsun

Ark yarn sbh sezaryanm var heyecanm cok kalbim yerindn cikicak. Bisi olmuo dimi.tecrubeli ark vrsa. Korkudn genel istedm ztn.
allah kavuştursun bebişine sağlıcaklaa belkide kavuştunn.. darısı bize inşallahh

evet bende öyle yapıyodum ama acayip bişey yaa bu arada benim yanmalarm geçti bebişim kaburgamın altından çıktı gibi

Benimde baya aşağıya indi canım. Sanki.inince de biraz küçüldü yada bana öyle. Geliyor
evet dimi kaburganın altından çıktımı seninkide

Yarın sabah dokuzbuçukta spinal sezeryan olucam çok heycanlıyım kızlar dua edin benim ve kızım için
hayırlısıylaa kavuş bebeğinee allah sağlıklı uzun ömürler versin

Ya çatal bişeyy değill şu sancı meselesii fenaa ama allah yardımcımız olsunn... napalım bebişler için katlanıcazz..

ay hadi hayırlı olsunnn sağlıcakla al bebişini kucağına normalde kaç haftalksn

gözünüz aydın allah sağlılkı uzun ömürler versinn maaşallah bebişede sanadaa

Günaydınnnn. Bugün minik kizima kavusma günü. 1 saate hastaneye gidicez. Sonra kacta alırlar bilmem. Henüz dogurmayanlara hayirli dogumlar diliyorum simdiden.
hayırlı doğumlarr sağlıcakla al bebişini kucağına

38+1im canim. Benimde zar zor soktu ama ilerletemedi uc dort kere denedi olmadi
yaa o çatı muayenesisini hiç söylemeyinn yaa ben kızımda doğuma gidince sürekli yapıyolardı deli oluyodumm
o yüzden bu doğumda sancımda gelse evde geçircem suyumda gelse evde geçircem yaa çok fanaa yapıyolar insanı dahada strese giriyorumm şimdidenn

Bu arada kızlarr farkındamısınız sezeryan nekadar çok olan varr böylee...

gözün aydın canım hayırlısı yapacak bişey yok doğumu biz belirleyemiyoruz malesef nasipte ne varsa o oluyor güzel günlerde büyüt bebeğini geçmiş olsun..

Evet benim bildigim 3 kisi var bugun

Herkese gunaydinn biz yeni uyandik herzamanki gibi sabaha kadar uyuyamamdim migde yanmasindan 3 tane yastiklada yatsam degisen bisey olmadi uykusuz kaldim en son sabaha karsi sizmisimda biraz uyuyabildim ne olcak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…