2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar gunaydın:)

Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar olsun

Gece uyuyamayanlardanız.. Bizim dün kontrolümüz vardı. Oğluş geç döndüğü için aşağıya inmemiş hala cuma bi daha bakıcak hala inmemişse haftaya sezeryana alcaklar. Normal doğum hayal oldu.

Bebiş doğana kadar kilo alsın iyice , bol bol makarna ye dedi. Bilginize

Öptüm

Allah yardimcimiz olsun

Canim bence annen dogruyu yapiyor. 1 2 mama yemekle cocuk sutten kesilmez ama ac kaliraa sut gelinceye kadar sarilik olabilir sekeri dusebilir bunlar ciddi sorunlar yaratir. Cok canini sikma boyle seylere. Sen stres yaparsin. Bira buyuk tecrubesine guven hem

Ben çok makarna yiyorrum ama faydasinI gormedim

ne zaman inmesi gerekiyor doğum kanalina acaba???

Gözün aydın canim beniiim:)
sağlıkla büyüsün Yavrun..

Doğum yapanlari elimden geldiğinde tebrik etmeye çalışiyorum atladigim varsa af olsun :)

Sağlıkla buyutun Kuzulari...

Bizde buyuyoruz kuzumla... Bugun tam 5 günlük olduk.. göbegimiz düştü elhamdülillah... Emiyor, kaka yapıyor uyuyor ,bakıyor buyuyiruz :)

çok sukur bz iyiyiz :)
son günlerini yaşayan hamisler bol bol uyuyun ki vücudunuzun direnci kuvvetli olsun...:)

Evet canim bnmkide oyle oldu , cok sasirmistim ayni gunuz senle, nefes darlgi yasiyomusun?
Çok. Fazla yürüyüşe aynen canım. Oluyor. Ama en çok rahatsız eden oturunca bacaklarima yapisiyor göbeğim o.cok rahatsız ediyor. bir de gece yatarken göbeğim yatmaktan çok. Asagiya inmesi diye çarşaf. Katlayip gobegimin altına koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…