2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben tempolu yürüdüm canım 5 günde indi aşağıya. sende hergün tempolu yürümeyi dene istersen

Sen çok kolay yaptirdin heralde:)
Ilk muaynede bende biraz kastim ama sonrasi sikinti olmadi cokta korkcak biseh degil ki anasni satim ole olms olaaydi cock yapamazdk heralde bide benim kizligim hala duruyor her iliskide aci cekiyorum ahhh ahhh keske 2 parmakla kalsa

Canim göğsümun altı bomboş bir şey kalmadı orda bizim oğlan tam.rahimde ama kanala girmedi yürüyüş yapmaya başladım bende

Canım maşaAllah herseyin yolunda gitmesine sevindim , sende toparladın daha iyi sanırım ... uyku dışındaaa

Hahhaha carsaf iyi fikirmis

Ay okurken bile.duygulandim inşallah bende hayırlısı ile.yasarim. Bu duyguyu o.kadar heyecanlaniyorum ki. Maşallah size Allah Nazardan saklasin sizi

Ilk muaynede bende biraz kastim ama sonrasi sikinti olmadi cokta korkcak biseh degil ki anasni satim ole olms olaaydi cock yapamazdk heralde bide benim kizligim hala duruyor her iliskide aci cekiyorum ahhh ahhh keske 2 parmakla kalsa
Oyyy bende vajinismus gecmisi olanlardanimm insallah kolay atlatiriz dogumu, iyilesme surecini. Psikolojimiz bozulmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…