- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.741
Maşşallahhhh sana :) ay Rabbim ne büyük yaa. Allahım nazarlardan esirgesin canım, çoook tatlıEki Görüntüle 1555121 Merabaa teyzoslaarrr:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşşallahhhh sana :) ay Rabbim ne büyük yaa. Allahım nazarlardan esirgesin canım, çoook tatlıEki Görüntüle 1555121 Merabaa teyzoslaarrr:)))
Zannetmiyorum canim, yakın elbette dogum..ama doğum sancısı esnasındaki bel agrisi biseye benzemiyor..ikiye ayrılıyor sanki yanıyor içten içe...aynı zamanda sancilarin oluyor ..Kızlaaar adet sancısı gibi belim ağrıyo geceden beribaşka bi belirti yok, sadece bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi??
Eki Görüntüle 1555121 Merabaa teyzoslaarrr:)))
Canim cok ayakta kalma dinlenmen lazim sanirim benim belimde agriyo ama daha erken ins ikimizde sikintisiz ve zamaninda kucagimiza aliriz bebislerimiziAyni agri bende de var yururken bile zorlaniyorum adim attikca asiri baski oluyo benim dogum kanalina girmeye calisiyodu girmis sanirim
Saol canım hafifledi zaten.. Ama tırstım ha yazdıklarını okuyunca :)Zannetmiyorum canim, yakın elbette dogum..ama doğum sancısı esnasındaki bel agrisi biseye benzemiyor..ikiye ayrılıyor sanki yanıyor içten içe...aynı zamanda sancilarin oluyor ..
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcın olsun..sağlam sancı vurdu bir de kan geldi. ne olduğunu anlamak için öncelikli yakında hastaneye yola çıktık. nst ve açılma kontrolüne göre dr um u arayacağım gel veya bekle diyecek
Oyyyy oyyy oyyy kurban olurum ben sana allah nazarlardan korusun tebrik ederim annesi nice guzel gunlere insallahEki Görüntüle 1555121 Merabaa teyzoslaarrr:)))
sağlam sancı vurdu bir de kan geldi. ne olduğunu anlamak için öncelikli yakında hastaneye yola çıktık. nst ve açılma kontrolüne göre dr um u arayacağım gel veya bekle diyecek
Darısı başına canım bu bambaşka bi duygu çünkü
Eki Görüntüle 1555121 Merabaa teyzoslaarrr:)))
sağlam sancı vurdu bir de kan geldi. ne olduğunu anlamak için öncelikli yakında hastaneye yola çıktık. nst ve açılma kontrolüne göre dr um u arayacağım gel veya bekle diyecek
Hadi bakalim inş gelir sütün dikişlerin aciyor mu çok yürütmeye çalişiolar die biliyorumHemen ayağa kalkmak mümkün değil canım sutüm çok az şu gibi geldi hemen emzirme işlemi oldu zaten ama su an yemem içmem yasak zaten geceye kadar su falan içersem çoğalır inş stüm meleğim mışıl mışıl uyuyo genelde
Suni sanciyla da açilma olmayabiliyor dimiSuni sancı verildi amasancı gelmedi bebek de aşağı inmedi bizde sezeryan a karar verdik canım
Amin:)Henüz yatıyorum bacaklarım in uyuşuklugu tam geçmedi yeni yeni ağrılari hissetmeye başladım ama doğum ani çok kolaydı anestezi uyuşuklugu oluyor işte o eli olan sağ salim Bebeğimi kucağıma almakti çok şükür bu Günlerimize Allah hepinize kolay doğum nasip etsin
Bende karmakarisigimbenimde hersey cumartesi belli olcak kismet olursa. Sen bi daha nezaman gidiceksin canim
![]()
Neden normal doğum değil
Ben kurdum canım yıkadıktan içinn setini dışını sildim tulünu yıkadım ütüledim her şeyi. Hazir bekliyorKizlar ya siz yataklarini kurdunuz mu ben park yatak aldim daha kurmadim içini de hazirlamadim
Aynen benimde hepsi hazır ama kızcağızımın gelesi yok henüzBen kurdum canım yıkadıktan içinn setini dışını sildim tulünu yıkadım ütüledim her şeyi. Hazir bekliyor![]()