- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.061
Canim korkma bende sezaryen olcam kesinlesti. Sakin olmaya calisicaz hersey bebeklerimiz icin. Insallah iyi sonuclanir sag salim aliriz yawrularimizi kucaklarimiza. Sut icin ne yapmam gerektigini sordum. Oncesinden bisey yapmanin faydasi olmaz kendini strese sokma yeter dedi. Caylarin falan sut geldikten sonra arttirici etkisi oluyomus. Gelsin diye olmuyomus. Hakkimizda hayirlisislm kızlar haftasonu da geldi kaldı 4 gün şu sezeryandan çok korkuyorum inşallah korktuğum gibi olmaz hiç aklımdan çıkmıyo
Canim seninki mi negatif eşininki mi?bizde de var kan uyuşmazlığı iğne mi vurulacak acaba
Allah yardımcın olsun canm.. ama ben bide devlet hastahanesine git görün derimm özel hastaneler malum sezeryan içinn insanı moralmen düşürüyolarrKizlaarr doktordan simdi geldik ewe. Cati muayenesini yaptirdim en sonunda gozlerimi kapattim. Ama oncesinde dr astimim okdugu icin cok zorlanacagimi solunuma bagli olabilcegim ihtimalini werdi. Ben yinr israrci oldum cati muayenesi olcam sonradan pismanlik duymiyim diye. Yapti ve mumkun degil parmagim zor girdi bebek sikisip durur cikamaz ordan cektigin aciyla kalirsin dedi. Bide kanalada girmemis benim ogluş hala basi sag taragimda. Yani normal dogum icin tum yollar kapandi. Persembe gunu tekrar gel muayene edicem gerekirse o gun sezaryenle aliriz bebegini duruma bagli dedi. Boyu ayni kilosuda 1 haftada anca 100gram almis. Iyi beslenmene bak dedi onuda nasil yapacaksambizden durumlar boyle kizlar
Bebekle senin aranda kan uyuşmazlığı varsa 48 saat içinde sana igne vuruyolarbizde de var kan uyuşmazlığı iğne mi vurulacak acaba
Okadar iyi anlıyorum ki. Allah sifa versin cnmEmzirmek için vermiyolar canım yaa.az önce gittim gördüm.günde 1 defa oda 5 dakika gösteriyorlar.ağlıyodu aranıyodu yavrum.çok kötü oldumiyi olacak inşallah.
Tatlim bende sezeryan oldum. Dogum gunu humana still aldi esim gunde 4defa icmeye basladim. 3.gun sütüm gelmeye başladı. Sezeryanda daha geç gelir diyorlar ama 3gun geldi. Cayin etkisini oldugunu dusunuyorum. Hala da icmeye devam ediyorumCanim korkma bende sezaryen olcam kesinlesti. Sakin olmaya calisicaz hersey bebeklerimiz icin. Insallah iyi sonuclanir sag salim aliriz yawrularimizi kucaklarimiza. Sut icin ne yapmam gerektigini sordum. Oncesinden bisey yapmanin faydasi olmaz kendini strese sokma yeter dedi. Caylarin falan sut geldikten sonra arttirici etkisi oluyomus. Gelsin diye olmuyomus. Hakkimizda hayirlisi
Almakta fayda var demekki. Ama etrafimdaki sezaryn olanlarin cogunun ucuncu gun gelmis. Insallah bizim hemencik gelir..ben yine her ihtimale karsi cayi alim canimTatlim bende sezeryan oldum. Dogum gunu humana still aldi esim gunde 4defa icmeye basladim. 3.gun sütüm gelmeye başladı. Sezeryanda daha geç gelir diyorlar ama 3gun geldi. Cayin etkisini oldugunu dusunuyorum. Hala da icmeye devam ediyorum
Canim gozun aydin cok sukur geride kaldi o gunler. Biraz sacma olcak ama ben birinden tawuk cigeri duymustum sutu arttiran. Pisirio kimyon atiyomussun o arttiriyomu ne kadari doru bilmem ama bende ondan yaomayi dusunuyorum. Herkes binbir turlu bsy diyoRabbime bin şükür bebegimiz le evimizdeyiZ. 5gunluk hastane 4 gunluk küvözaceramiz sona erdi. Allah kimseyi dusurmesin. Cok zormus... ama ne bebekler vardi allah herkesin yardincisi olsun. 800gramlik bile bebisler vardi rabbim hayat veriyor iste.
Benim Bebeis emmekte güçlük çekiyordu ama bugun biraz daha iyi. Sütüm biraz daha artsa iyi olavak onun icinde ne yapabilirim bilmiyorum....
Bu arada dogum yapan tummm arkadaslari tebrik esiyorum inşallah kimsenin bi ssıkıntısı yokturrrrr.
Bilmiyorum canim ben guwendim gerisi Allah la doktorun arasinda. Simdi dewlete gitsem bsy olsa esimle ters duseriz biraz huylaniyo ikinci secenegi sununcaAllah yardımcın olsun canm.. ama ben bide devlet hastahanesine git görün derimm özel hastaneler malum sezeryan içinn insanı moralmen düşürüyolarr
Canim seninki mi negatif eşininki mi?
Kizlaarr doktordan simdi geldik ewe. Cati muayenesini yaptirdim en sonunda gozlerimi kapattim. Ama oncesinde dr astimim okdugu icin cok zorlanacagimi solunuma bagli olabilcegim ihtimalini werdi. Ben yinr israrci oldum cati muayenesi olcam sonradan pismanlik duymiyim diye. Yapti ve mumkun degil parmagim zor girdi bebek sikisip durur cikamaz ordan cektigin aciyla kalirsin dedi. Bide kanalada girmemis benim ogluş hala basi sag taragimda. Yani normal dogum icin tum yollar kapandi. Persembe gunu tekrar gel muayene edicem gerekirse o gun sezaryenle aliriz bebegini duruma bagli dedi. Boyu ayni kilosuda 1 haftada anca 100gram almis. Iyi beslenmene bak dedi onuda nasil yapacaksambizden durumlar boyle kizlar
Canim gozun aydin cok sukur geride kaldi o gunler. Biraz sacma olcak ama ben birinden tawuk cigeri duymustum sutu arttiran. Pisirio kimyon atiyomussun o arttiriyomu ne kadari doru bilmem ama bende ondan yaomayi dusunuyorum. Herkes binbir turlu bsy diyo
Canim ozaman igne vurucaktir doktorun. Esinde negatif olsaydi gerek kalmiyodu. Doktorun not almistirda sen yinede hatirlatsan iyi olurbenimki negatif cnm
2800 olmus canim boyuda 49cm de kalmis. Karpuzu hemen denemeliyim canim cok sagol. Bide pekmezden mi acaba bu hafta hic yemedim.midemi kaynatiyo cok fenaaynı benimde öyle oldu çok dar bebek sıkışır kalır zaten kordon da var oksijensiz kalır dedikaç kilo olmuş şimdi ben çok karpuz yedim 4 günde 300 gr almış çok şaşırdım sende ye
Bencede deneyelim bebisimiz herseye degerevet onu bende duydum herkes türlü türlü şey söylüyo en iyisini hepsini yapalım ne kaybedecez ki
bizde de var kan uyuşmazlığı iğne mi vurulacak acaba
Cnmm biberon a nasıl alisti peki? Benimkine de kuvözde versiler 4 gun. Simdi oyle bi cebellesiyorumki kizimla memeyi tutsun diye. Cok zor. Ama yine tutmaya basladi yavastanKızlar benim bebis de emmiyo malesef biberona alisti. Sutumu sagip veriyorum ama cok zorlaniyorum bi yandan da annemin kayinvalidemin baskisi emzir emzir diye psikokojim cok bozukne zormus lohusalik. Ben hic istez miyim emmesini herkesden cok bn istiyorum. Bi de her arayan her gelen emiyo mu diye sormuyo mu cildiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?