2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
100 civari olanlar var onlarin da disini begenmedim dedigin gibi guzeller de en az 200 tl gerek yok okdr da ya

Size de çok geçmiş olsun canım. İnsanın içi parçalanıyor soz konusu yavrusu olunca. Neredeyse depresyona girmek üzereyim kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum bende. Bugün tekrar kan alacaklar kuzumdan. İnşallah yükselmemiştir sarılığı göbeği de iltihaplandı o konuda da endişeliyim. Allahım korusun hepsini... Şifa versin inşallah.

günaydın kızlar canlar :) doğuran yok mu artık ya ben 39+2 oldum dün sadece belime ufak agrı girip gitti 4-5 kere bide bebiş çok hareketliydi geceleri uyumakta çok zorlanıyorum yataktan sağa sola dönerken maf oluyorum ayaklarım desen davul gibi şiş parmaklarım gömülü kaldı biz ne zaman kurtulucaz hayırlısıyla herkes dogurdu bi ben doğuramadım ve de hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo yaa

Cnm bebeğin doğum kanalına girmişmi?

Cnm bebeğin doğum kanalına girmişmi?
valla canım 38+4 ken gittiğimde sordum hayır dedi doktor ama acil doktoruydu pek ilgilenmedi yani ama şimdi bnde cok merak ediyorum hareketlerini asagıda hissediyorum ama bilmiyorum 28 haftadan beri her gittiğimde bas asagı duruyodu

Canim benim Rabbim acil sifa versin nazara geldi yaren bebek bol bol okusunlar gobegini mutlaka goster tekrar once temizliyolar sonra antibiyotikli biseler suruyolar tam bilmiyorum ama korkma dikkat edersen hemen gecer

Emzirmek için vermiyolar canım yaa.az önce gittim gördüm.günde 1 defa oda 5 dakika gösteriyorlar.ağlıyodu aranıyodu yavrum.çok kötü oldumiyi olacak inşallah.

Benimki hala girmemişti 2 gün önce ..kasıklarımda yoğun bir ağrı var ama girdimi bilmiyorum bende...son günler sabırsızlanıyoruz artık

Ahh inşallah canım benim.orda bırakıp gelmek çok zor.ama inşallah kavuşcaz yavrularımıza.allahım yardım edecek onlar melek daha

pofuduk18 ve sinaz kızlar üzüldüm çok. Yha bebislerinizi korur Rabbim onlar melek. Siz de.en.kisa Zamanda inşallah sap.salikli alırsıniz kuzucukların izi kucağıniza inşallah maşallah onlara Rabbim nazarlardan korusun . Inşallah. Bol.bol okuyun kuzulara. Allahım tez zamanda şifa verir Inşallah bir.daha hastalik gormesinler aminnn

Amin canımm allah razı olsun.allah bütün şifa bekleyenlerin yavrularına şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…