- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.041
100 civari olanlar var onlarin da disini begenmedim dedigin gibi guzeller de en az 200 tl gerek yok okdr da yaHımm saol canım
canım rahatlattın ha bizi :) bide eldiven giydikten sonra parmaklarına jel sürüyomu kolaylaşması için?? Ben önceleri alttan muayene olmuştum o sopa gibi şeye jel sürdü tabi acıdı ama dayanılmaz deildi
Canım bende bulamadım, bulduklarımda 200 tl yi aşıyodu, gittim bambiden kocaman rahat bi çanta aldım. Eğer düzenlerken sıkıntı yaşarsan içine çanta düzenleyicisi de alıcam, 69 tl ye aldım :)
canım onu doktorum bana sakın yapma bide enfeksiyonla uğraşmayalım demişti :/ napsam ki yapsam ama söylemesem mi? Ya bişi olursa?
Canim hareket olunca basiyosun ya ondan. Bu arafa masallah bebeinee cok sevindim gelisiminin guzel olmasinacanım o buton olayı ne? Bende 2 kere nst ye girdim, karnıma iki tane yuvarlak bişi koydular, lastikle gerdirerek sabitlediler 15 dk durdum çıktım okadar
Hakkinizda hayirlisi canim. Hersey guzel olacak insallah.Canım doktorum pazartesi sabah 8'de hastaneye gel yatışın yapılsın , tahlilller ' den sonra da sezeryan'a alıcaz dedi ..
Size de çok geçmiş olsun canım. İnsanın içi parçalanıyor soz konusu yavrusu olunca. Neredeyse depresyona girmek üzereyim kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum bende. Bugün tekrar kan alacaklar kuzumdan. İnşallah yükselmemiştir sarılığı göbeği de iltihaplandı o konuda da endişeliyim. Allahım korusun hepsini... Şifa versin inşallah.(herkes aynı.benim kızım ilk 24 saatte sarılık oldu bide bizde kan uyuşmazlığı olduğundan daha tehlikeli dedi doktor.dün hemen yatırdılar kuzumu.sınırda çıktı bide üzerine kansızlık varmış.kan vermeleri gerekecekmiş.sarılık içinde antibiyotik ve ilaç tedavisi başlatıldı.bu tedavi işe yaramazsa kan değişimine kadar gidiyor kızlar.hiç iyi değilim.bebeğimi orada bırakıp gelmek mahfetti beni.kuzuma süt götürmem lazım sağıyorum sürekli gelsin diye.bide alttaki dikişler yürümemi bile zorlaştırıyor.yani anlayacağınız sıkıntılı günler geçiriyoruz.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bebeğimi eve getireyim başka birşey istemiyorum
Caniim insaallahYaptirrsin inşallah ya olcak bu sefer içime. Dohdu
günaydın kızlar canlar :) doğuran yok mu artık ya ben 39+2 oldum dün sadece belime ufak agrı girip gitti 4-5 kere bide bebiş çok hareketliydi geceleri uyumakta çok zorlanıyorum yataktan sağa sola dönerken maf oluyorum ayaklarım desen davul gibi şiş parmaklarım gömülü kaldı biz ne zaman kurtulucaz hayırlısıyla herkes dogurdu bi ben doğuramadımve de hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo yaa
valla canım 38+4 ken gittiğimde sordum hayır dedi doktor ama acil doktoruydu pek ilgilenmedi yani ama şimdi bnde cok merak ediyorum hareketlerini asagıda hissediyorum ama bilmiyorum 28 haftadan beri her gittiğimde bas asagı duruyoduCnm bebeğin doğum kanalına girmişmi?
Canim benim Rabbim acil sifa versin nazara geldi yaren bebek bol bol okusunlar gobegini mutlaka goster tekrar once temizliyolar sonra antibiyotikli biseler suruyolar tam bilmiyorum ama korkma dikkat edersen hemen gecerSize de çok geçmiş olsun canım. İnsanın içi parçalanıyor soz konusu yavrusu olunca. Neredeyse depresyona girmek üzereyim kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum bende. Bugün tekrar kan alacaklar kuzumdan. İnşallah yükselmemiştir sarılığı göbeği de iltihaplandı o konuda da endişeliyim. Allahım korusun hepsini... Şifa versin inşallah.
Emzirmek için vermiyolar canım yaa.az önce gittim gördüm.günde 1 defa oda 5 dakika gösteriyorlar.ağlıyodu aranıyodu yavrum.çok kötü oldumsinaz cnm cok gecmis olsun....bnm bebegim de 5.gununde kuvozden cikabildi. Gercektn zor .allah yardmcn olsn kuzuna sqglk versn. Sutunu sag mutlaka. Ama bnce ne yap et kendinde emzirmeyw git. Kuzular cokn yalnız kaliyolar orda. En azindan kokunu duysun emmese de..
valla canım 38+4 ken gittiğimde sordum hayır dedi doktor ama acil doktoruydu pek ilgilenmedi yani ama şimdi bnde cok merak ediyorum hareketlerini asagıda hissediyorum ama bilmiyorum 28 haftadan beri her gittiğimde bas asagı duruyodu
Ahh inşallah canım benim.orda bırakıp gelmek çok zor.ama inşallah kavuşcaz yavrularımıza.allahım yardım edecek onlar melek dahaSize de çok geçmiş olsun canım. İnsanın içi parçalanıyor soz konusu yavrusu olunca. Neredeyse depresyona girmek üzereyim kendi kendimi teskin etmeye çalışıyorum bende. Bugün tekrar kan alacaklar kuzumdan. İnşallah yükselmemiştir sarılığı göbeği de iltihaplandı o konuda da endişeliyim. Allahım korusun hepsini... Şifa versin inşallah.
Ben rahat olur düşündüm bel.cantasi canım yandan takınca bebek kulakta zor olur Diye düşündümGenis bir sey dusunuyorum ben de canim bir turlu kafama uyan bir sey bulamiyorum bgn cikayim bakayim ben de adidasa da bakarim sagol canim
Kucakta demek istedimBen rahat olur düşündüm bel.cantasi canım yandan takınca bebek kulakta zor olur Diye düşündüm
Amin canımm allah razı olsun.allah bütün şifa bekleyenlerin yavrularına şifa versin.pofuduk18 ve sinaz kızlar üzüldüm çok. Yha bebislerinizi korur Rabbim onlar melek. Siz de.en.kisa Zamanda inşallah sap.salikli alırsıniz kuzucukların izi kucağıniza inşallah maşallah onlara Rabbim nazarlardan korusun . Inşallah. Bol.bol okuyun kuzulara. Allahım tez zamanda şifa verir Inşallah bir.daha hastalik gormesinler aminnn
Amin amin aminAmin canımm allah razı olsun.allah bütün şifa bekleyenlerin yavrularına şifa versin.
ben aksam yine gidicem canım sana da haber veririm canımBenimki hala girmemişti 2 gün önce ..kasıklarımda yoğun bir ağrı var ama girdimi bilmiyorum bende...son günler sabırsızlanıyoruz artık
Yaa gecmis olsun bende de var kan uyusmazligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?