2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba guzel anneler
Ben de dogum yaptim oglumu kucagima aldim cok sukur pimpirikus mecik
Ben de anlatayim
8 haziran 40 haftam doldu ve hasteneye yatisim yapildi suni sanci denenmicekti cunki drm 2 gune dogar dedi
O gece hastenede tansiyonum 160 yukseldi birden bire hemen yogun bakima alindim 2 gun boyunca 1 ton serum takildi cok sukur tansiyon normale dondu
Ve 10 haziran gunu sabah bana 5 dk da bir sanci gelmeye basladi belden kasiga dogru
Dr bakti 4 sm aciklik var dedi dogum baslamis suyumu patlatti ve lavman yapildi
Dogumhaneye girdim ve epidural normal dogum yaptim ve cok kisa surdu dogumum
Oglum 10haziran saat 13:00 da 3.250 kg 53 sm dogdu fakat kafasi buyuk oldugu icin epizyotomi yapildi bi suru de dikisim var oturup kalkamiyorum cok fena sizliyor
Epidural sonrasi ne bas agrisi filan ne de baska bi yan etki olmadi iyiki de yaptirdim sancilara dayanamazdim zaten yirtik yirtik oldum
Gecmisi okuyamadim 200 kusur sayfa vardi butun dogum yapanlarin gozu aydin olsun saglikla buyutelim bebisleri insallah
Dun eve ciktik simdi vakit buldum yazdim
Oglum simdi emdi uyuyor bir az huysuz da benim oglus ilk gece hic ememedi sarilik oldu oglum cok sukur azaldi ama hala var bir az sik sik emziriyorum eve geldimgimden beri sukur sutum de iyi dua edin canlarim sariligi tamamen atlatalim

Canımm benim hakkında hayırlısı olsun , seninde miniğine kavuşmana az kaldı desene

Kv. Tutturmuş cocuk emmeyince sutunu sagma dolaba koyma taze taze icsin cocuk diye sagmadim onun yuzunden gece neler cektim sut doldu goguslerim sizladi sıtma tuttu beni titreye titrete kendime zor geldim
Ay canim beniim ya. Kocan nerde, hic hos deil bukadar seni bogmalari tamam bebeginin iyiligi icin dusunuyolar ama senden cok kimse dusunemezki onu. Hem sut cok birikince sagmayincada sikinti oluyo ya emzirecen ya sagcan ne karismayi seviyomus insanlar yahu ufg

cimcimesevilay canim ben kasik almistim onu gotururum istemezlerse kendileri hangisinden kullancaksa werirler galiba..doktor hemsireler yapcak herseyi dedi ama ben yine her ihtimale karsi cantamda bulunsun diye alcam koycam bi tane nehir nilll ewet canimm bende bekleyenlerdenim artiik. Zamanini bilmekte guzelmis yahu

Canım benim gözünaydın Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla kavuşmussun oğluna şükür Sana da çok geçmiş olsun , kısa sürede iyileşirsin inşaAllah

Evet canım öyleymiş hakikaten , son 2 gün kaldı benim kızıma kavuşmama çok farklı duygular yaşıyorumm

Canim gozun aydin oncelikle Allah anali babali buyutsun. Cok sukur atlattin Allah seni ailene bebegine bagisladi ne guzel. Minnagini op yerimize

Maşallah canım size ne güzel bir haber Allah naAzrlardan korusun annesi senle melegini sütun de varmış çok sevindim. Darısı bize inşallah tam olarak kaç hafta be günlük iken doğdu canım

Kv. Tutturmuş cocuk emmeyince sutunu sagma dolaba koyma taze taze icsin cocuk diye sagmadim onun yuzunden gece neler cektim sut doldu goguslerim sizladi sıtma tuttu beni titreye titrete kendime zor geldim

Dinleme Allahaskina kimseyi yaa cok uzuluyorum benimde annemde kv.de yanimda olacak simdiden ikisinede resti cektim sakin emzirirken odama gireyim demeyin kalbinizi kirarim dedim daha simdiden stresi sardi beni yaa

Cnm ben simdiden anneme de kv de soyledim sakin sakin odamacgirmeyin emzirirken diye . ben kendimi tutamam kalplerinibkirarim biliyorum k

İri bebek olduğu için olabilir dedi doktor. 10-15 Güne geçer dedi ama yine içim rahat değil işte.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. ..
Pofuduk Bebeğin için tebrik ettim mi hatırlamıyorum ama Allah analı babalı büyütsün inşaallah çok meşakkat çektin ama sonunda Allah kucağına almayı nasip etti çok şükür, inşaallah bunu da atlatacaksın iri bebeklerde bunun olması normalmiş bende ebe bir arkadaşım var ondan duymuştum canını hiç Sıkma Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuşturacak inşaallah duacıyız bizde

Canım benim gözünaydın Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla kavuşmussun oğluna şükür Sana da çok geçmiş olsun , kısa sürede iyileşirsin inşaAllah
Canim gozun aydin oncelikle Allah anali babali buyutsun. Cok sukur atlattin Allah seni ailene bebegine bagisladi ne guzel. Minnagini op yerimize
Maşallah canım size ne güzel bir haber Allah naAzrlardan korusun annesi senle melegini sütun de varmış çok sevindim. Darısı bize inşallah tam olarak kaç hafta be günlük iken doğdu canım
Cok sag olun kizlar guzel dilekleriniz icin siz de insallah saglikla kucaginiza alin yavrularinizi
C cilann canim tam olarak 40+2 gunluk dogdu oglum

ben de dün doğum yaptım. büyük insan gb gazı oluyor. hemşireler anca gazını ilaçla çıkarmıştı. artık kaldık başbaşa bakalım inşallah başa çıkabilirim. ilaç var ama zorda kalmadıkça kullanmam. gazını çıkarıyorum ama yeterli gelmiyor gibi. gazı çıkınca rahatlayıp gene süt istiyor.
sürekli süt, gaz çıkar, uyku üçgeninde çocuk
zamanla öğrenecegiz artık

Anam bisürü alıntı yaptım yine gitti :/
Kelebekcik, hadi hayırlısı canım seninde bebişin geleceği tarih netleşti desene anam cimcime, sen, nehirbaran hepimiz normal istiyoduk, bir bir sezeryana döndük, benim cuma çatı muayenem var, bana da son dk sezeryan dermi ki? :)) hakkımızda hayırlısı olsun inş..
Doğumyapanları tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün inş

Canim sezaryen diyebilir kendini cok normale ikna etme uzulme. Hakkinda hayirlisi neyse o iksun. Hepimiz pespese dogriiiciikk bide beni.persembe muayeneye cagirdi ona gore yatis yapilcakmis. Biraz daha kalsin karninda dermi acep, tabi ogune kadar benim oglan gelmeye calismazsa

Sana sezeryan mi dedi kelevekcik çati muayeneni naptin?

Canım seninde gözünaydın.kavuşmuşsun yavruna.allahım sağlıklı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah.kendi derdimize düştük kimler doğum yaptı takip edemedim.tüm doğum yapanları allahım annelerine babalarına bağışlasın.hala bekleyenlerde biran önce kavuşsun inşallah.benim gibi hastanede bırakıp gelenlerinde allah yardımcısı olsun.dualarınızı eksik etmeyin.

Canım ben o kadar istiyordum ki normal doğum .. Doktorum sezeryan diyince birden çok kötü oldum , birde bebeğimin küçük olması daha da üzdü tabi , İnşaAllah senin hakkında da hayırlısı neyse o olur , herşeye hazırlıklı olmak gerek kendini çok şartlama

Canım plesanta 'da yaşlanma yoksa bebeğin kalmasında bir sakınca olmaz , sanırım öyle bişe dememiş doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…