2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Paytipo kaçinci hafta bende de var şişlik

Benim de sali günü hiç gidesim yok nst ye de giricem 38+5 oluom o gün

Crs gunu 39. Haftam bitiyo. Yine o gun Kontrolum var ama bugun dr.u aricam cunku cok kotuyum sanirim sezeryan olcam preeklemsi mi oldum ki bilmiyorum oyle boyle sislik degil tekerlekli sandalye ile vc ye gidiyorum dusun

Yaa gecmis olsun bende de var kan uyusmazligi

Gunaydin kizlar safak 5 Allahin izniyle daha once gelmek istemez umarim cunku doktor yat demesine ragmen durmadan disari cikiyorum bgn de halaa alamadigim bebek cantami alcam bir turlu begenemedim siz nerden aldiniz ya
ıHayırlı Canim ben rahat oldun diye Adidas bel.cantasi bel aldım ama sen artık nasıl. Istersen. Çalıştığım içinde rahat olur.doye dusundim

Geçmiş olsun canım yha.hemen ettim.duami. Melek o Rabbim. Yardım eder insallah.

Gunaydin kizlar safak 5 Allahin izniyle daha once gelmek istemez umarim cunku doktor yat demesine ragmen durmadan disari cikiyorum bgn de halaa alamadigim bebek cantami alcam bir turlu begenemedim siz nerden aldiniz ya
Ben termoslu bebek çantası aldım mama yaptığım zaman sıcak saklayın die

perine masajı da var cnm. z. yağı ile olduğu kdr yapmıştım. isim en son aklımda kerem ama hala kararsızım

ıHayırlı Canim ben rahat oldun diye Adidas bel.cantasi bel aldım ama sen artık nasıl. Istersen. Çalıştığım içinde rahat olur.doye dusundim
Genis bir sey dusunuyorum ben de canim bir turlu kafama uyan bir sey bulamiyorum bgn cikayim bakayim ben de adidasa da bakarim sagol canim

Canim cok gecmis olsun Rabbim yardimcin olsun bir an once ciksin melegin insallah

nazperver canimm gozun aydiin Allah anali babali buyutsuunn. Ne guzel anlatmissinn. Insan imreniyo 4 dikis cok iyi masallah yurumeninde faydalari olsa gerek
sağol cnm. normal doğumda iyiymiş. ben doğumdan beri ayaktayım. sade kuyruk sokumumda ağrı var o da normal doğum zorlamasındanmış geçecekmiş.
bu arada dr 40 gün karnını sarma dedi. rahim sarkması olur dedi bir de ileride idrar kaçırma. 40 gün sonra istediğini sar dedi. şimdi rahim gevşek ya yürürken garip geliyor. gebelikte kullandığım bel destek kemerini takmama tmm dedi. sıkmadan takarsın dedi.

Canim.bazi nst cihazlarında buton var bir de o dediklerin hariç eline onu veriyorlar bebeğim hareket ettikce basıyon ona. Ama.bazilarinda. yok. O önemli bir şey değil yani. Canim
Hımm saol canım

canım rahatlattın ha bizi :) bide eldiven giydikten sonra parmaklarına jel sürüyomu kolaylaşması için?? Ben önceleri alttan muayene olmuştum o sopa gibi şeye jel sürdü tabi acıdı ama dayanılmaz deildi

Canım bende bulamadım, bulduklarımda 200 tl yi aşıyodu, gittim bambiden kocaman rahat bi çanta aldım. Eğer düzenlerken sıkıntı yaşarsan içine çanta düzenleyicisi de alıcam, 69 tl ye aldım :)
perine masajı da var cnm. z. yağı ile olduğu kdr yapmıştım. isim en son aklımda kerem ama hala kararsızım
canım onu doktorum bana sakın yapma bide enfeksiyonla uğraşmayalım demişti :/ napsam ki yapsam ama söylemesem mi? Ya bişi olursa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…