- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.021
Paytipo kaçinci hafta bende de var şişlik
Benim de sali günü hiç gidesim yok nst ye de giricem 38+5 oluom o gün
Yaa gecmis olsun bende de var kan uyusmazligi(herkes aynı.benim kızım ilk 24 saatte sarılık oldu bide bizde kan uyuşmazlığı olduğundan daha tehlikeli dedi doktor.dün hemen yatırdılar kuzumu.sınırda çıktı bide üzerine kansızlık varmış.kan vermeleri gerekecekmiş.sarılık içinde antibiyotik ve ilaç tedavisi başlatıldı.bu tedavi işe yaramazsa kan değişimine kadar gidiyor kızlar.hiç iyi değilim.bebeğimi orada bırakıp gelmek mahfetti beni.kuzuma süt götürmem lazım sağıyorum sürekli gelsin diye.bide alttaki dikişler yürümemi bile zorlaştırıyor.yani anlayacağınız sıkıntılı günler geçiriyoruz.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bebeğimi eve getireyim başka birşey istemiyorum
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş kaçinci haftandaydin:)
Ewet canim bu ikinci umarim doru durust yaptirabilirimBu ikinci de mi senin çatı muayenn canım biz aynı günüz. Benim ki hala bakmadı. Pazartesi sadece nst ye çağırdı.
ıHayırlı Canim ben rahat oldun diye Adidas bel.cantasi bel aldım ama sen artık nasıl. Istersen. Çalıştığım içinde rahat olur.doye dusundimGunaydin kizlar safak 5 Allahin izniyle daha once gelmek istemez umarim cunku doktor yat demesine ragmen durmadan disari cikiyorum bgn de halaa alamadigim bebek cantami alcam bir turlu begenemedim siz nerden aldiniz ya
Geçmiş olsun canım yha.hemen ettim.duami. Melek o Rabbim. Yardım eder insallah.(herkes aynı.benim kızım ilk 24 saatte sarılık oldu bide bizde kan uyuşmazlığı olduğundan daha tehlikeli dedi doktor.dün hemen yatırdılar kuzumu.sınırda çıktı bide üzerine kansızlık varmış.kan vermeleri gerekecekmiş.sarılık içinde antibiyotik ve ilaç tedavisi başlatıldı.bu tedavi işe yaramazsa kan değişimine kadar gidiyor kızlar.hiç iyi değilim.bebeğimi orada bırakıp gelmek mahfetti beni.kuzuma süt götürmem lazım sağıyorum sürekli gelsin diye.bide alttaki dikişler yürümemi bile zorlaştırıyor.yani anlayacağınız sıkıntılı günler geçiriyoruz.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bebeğimi eve getireyim başka birşey istemiyorum
Yaptirrsin inşallah ya olcak bu sefer içime. DohduEwet canim bu ikinci umarim doru durust yaptirabilirim
Ben termoslu bebek çantası aldım mama yaptığım zaman sıcak saklayın dieGunaydin kizlar safak 5 Allahin izniyle daha once gelmek istemez umarim cunku doktor yat demesine ragmen durmadan disari cikiyorum bgn de halaa alamadigim bebek cantami alcam bir turlu begenemedim siz nerden aldiniz ya
hayırlısı artık napalım, kaderde sezeryan olmak varsa oluruz
tek kelimeyle süpersin, helal olsun canım :) çook heveslendim valla ben bgn kontrolde bile heyecanlandım.. Allah analı babalı büyütsün inş, ismini düşünmüşmüydün? Bu arada Meryem ana otunu kullanan birini görmek güzel, bende içecem muhakkak, o an panikle unutmazsam tabi :) bide bence 4 dikişler süper doğurmuşsun 4 kilo tosunu maşallah, son zaman sen çok güzel yürümüştün en iyisi bende artırayım yürüyüşü
Genis bir sey dusunuyorum ben de canim bir turlu kafama uyan bir sey bulamiyorum bgn cikayim bakayim ben de adidasa da bakarim sagol canimıHayırlı Canim ben rahat oldun diye Adidas bel.cantasi bel aldım ama sen artık nasıl. Istersen. Çalıştığım içinde rahat olur.doye dusundim
Canim cok gecmis olsun Rabbim yardimcin olsun bir an once ciksin melegin insallah(herkes aynı.benim kızım ilk 24 saatte sarılık oldu bide bizde kan uyuşmazlığı olduğundan daha tehlikeli dedi doktor.dün hemen yatırdılar kuzumu.sınırda çıktı bide üzerine kansızlık varmış.kan vermeleri gerekecekmiş.sarılık içinde antibiyotik ve ilaç tedavisi başlatıldı.bu tedavi işe yaramazsa kan değişimine kadar gidiyor kızlar.hiç iyi değilim.bebeğimi orada bırakıp gelmek mahfetti beni.kuzuma süt götürmem lazım sağıyorum sürekli gelsin diye.bide alttaki dikişler yürümemi bile zorlaştırıyor.yani anlayacağınız sıkıntılı günler geçiriyoruz.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bebeğimi eve getireyim başka birşey istemiyorum
sağol cnm. normal doğumda iyiymiş. ben doğumdan beri ayaktayım. sade kuyruk sokumumda ağrı var o da normal doğum zorlamasındanmış geçecekmiş.nazperver canimm gozun aydiin Allah anali babali buyutsuunn. Ne guzel anlatmissinn. Insan imreniyo 4 dikis cok iyi masallah yurumeninde faydalari olsa gerek
Hımm saol canımCanim.bazi nst cihazlarında buton var bir de o dediklerin hariç eline onu veriyorlar bebeğim hareket ettikce basıyon ona. Ama.bazilarinda. yok. O önemli bir şey değil yani. Canim
canım rahatlattın ha bizi :) bide eldiven giydikten sonra parmaklarına jel sürüyomu kolaylaşması için?? Ben önceleri alttan muayene olmuştum o sopa gibi şeye jel sürdü tabi acıdı ama dayanılmaz deildiKızlar günaydın herkese dun çatı muayenesinde önce doktora sordum elinizin tamamını mı sokuyorsunuz dedim hayır.dedi iki parmağımı sokuyorum ölçüyorum dedi tam parmaklarını sokarken derin bir nefes aldım çok rahat muayene etti 15 saniye kadar surdu korkmayın kızlar normal doğum istiyorsanız korkmayın derin bir nefes alın daha kolay ve acısız muayene oluyor
Canım bende bulamadım, bulduklarımda 200 tl yi aşıyodu, gittim bambiden kocaman rahat bi çanta aldım. Eğer düzenlerken sıkıntı yaşarsan içine çanta düzenleyicisi de alıcam, 69 tl ye aldım :)Gunaydin kizlar safak 5 Allahin izniyle daha once gelmek istemez umarim cunku doktor yat demesine ragmen durmadan disari cikiyorum bgn de halaa alamadigim bebek cantami alcam bir turlu begenemedim siz nerden aldiniz ya
canım onu doktorum bana sakın yapma bide enfeksiyonla uğraşmayalım demişti :/ napsam ki yapsam ama söylemesem mi? Ya bişi olursa?perine masajı da var cnm. z. yağı ile olduğu kdr yapmıştım. isim en son aklımda kerem ama hala kararsızım
Ben de oyle bise sey istiyorum canim e bebek e falan bakayimBen termoslu bebek çantası aldım mama yaptığım zaman sıcak saklayın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?