2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bnm kiz da cok uykucu. Uyanikken memeyi zor aliyo uyurken uyandirip tutturmak iskence. Yari uyanikken sagiyorum. Annem.cay kasigiyla iciriyorr

Kizlar hastaneye kasik goturun. Ben hemsireye sut gelmezse napicaz dedigimde biz mama hazirlicaz biberon getirin dedi. Doktoruma bugun sordum kasikla verilmeli alismamasi lazim biberona dedi haberiniz olsun..yine de siz ebe hemsireye degilde doktorunuza sorun

Hastanede memeyi tutmayinca mama verdiler yanimda biberon goturmustum bende. Ertesi gun kasikla verin memeyi tutmaz biberona alisirsa dediler esim eczaneden aldi geldi ama kasikla da veremedik cok uzgunum kizlar ya nolucak boyle

2800 olmus canim boyuda 49cm de kalmis. Karpuzu hemen denemeliyim canim cok sagol. Bide pekmezden mi acaba bu hafta hic yemedim.midemi kaynatiyo cok fena

kilosu gayet iyi bence bıyu da öyle banada 3 kilo doğar dedi ama ultrasona güven olmuyo ki evet pekmezde benim midemi acayip yakıyor az bişe suyla karıştır iç daha iyiymiş öyle aklında bulunsun

cnm sürekli emzirmeye çalış sürekli meme ver bi şekilde geri alacaktır memeyi zorla ver alışmasın iyice biberona bu millet te ne kadar meraklı insanın psikolojisini bozmaya sen bakma onlara kafaya takma bebeğinle kendinle ilgilen emzir emzir diyenlere de buyur sen emzir ben emzirmek istemiyorum de çık herşeye muhalefet oluyolar bana da aynı şekil yapsalar verrim ağızlarının payını kim olursa olsun

kilosu gayet iyi bence bıyu da öyle banada 3 kilo doğar dedi ama ultrasona güven olmuyo ki evet pekmezde benim midemi acayip yakıyor az bişe suyla karıştır iç daha iyiymiş öyle aklında bulunsun
Oyle deniyim bu defa. Ayy kendimiz icin olsa bisey yapmayiz konu insanin bebegi olunca nasil herseye tamam diyo. Ne garip ne guzel bi duyguymus Allah a sukurler olsun

Canim benim gogus ucum olmadigi icin 1 seneye yakin sut sagip verdim bebegime her kafadan bir ses cikti sanki keyfimden emzirmedim cocuk emmiyodu agliyodu biberona alisinca da bi daha emmedi simdi de yok gogus ucum bu da emmiycek diye korkuyorum cok zor cunku surekli sagmak millet simdiden konusmaya basladi bak bunu emzir almazsa birak ac kalsin nasilsa almak zorunda yok mamayla sisirme sanki?keyfimizden yapiyoruz elaleme noluyosa anca sinir bozuyolar

Selam kızlar. Herkes iyidir inşallah. Melekler de iyidir... Öpün onları benim yerime.
Doğurmamış olan annişler de inşallah hayırlısıyla kavuşurlar yavrularına inşallah.
Bugün acilden kızıma kan tahlili yaptırıcaz sarılık için. Babamızı bekliyoruz, işten gelsin de.
Dua edin bize kızlar...

Canim eczanede meme uclari satiliyomus, esin gitsin soylesin ver

canim sen nasil oldun sisligin falan. Doktora gittin mi?

Dr.um sehir disindaymis bi kac soru sordu tansiyonun yukseltme dedi albumin olabilir dedi korkma pzt gel test yapalim dedi. Sislik biraz indi deli gibi bitki caylari iciyorum sabahtan beri

Cnm normal çay kaşığı degıl mi ay cahillik işte ne yaparsın:)

temizliğine dikkat edersen bir şey olacağını sanmam sonuçta içeri neredeyse sokmuyorsun. ztn bn göbekten genelde anca dışa azcık içe yapmıştım.

Canlarım ben tavsiye üzerine malt içeceği içiyorum.hemen gördüm faydasını sütüm gelmeye başladı.deneyin isterseniz.

Aynen insan hic istemez mi emzirmek. Sut sagmak surekli biberonlari temizlemek steril etmek kolay mi sanki keyfimizden emzirmiyoruz cok uzuluyorum inan ki cok zormus. İnsallah bu bebegin emer canim

Ah canim pes etmek istemiyorum vermeye calisyorum acken ilk memeyi veriyorum ama almiyo bir turlu aglarken uyuyakaliyo ac kaliyo bu sefer de.

Kv. Tutturmuş cocuk emmeyince sutunu sagma dolaba koyma taze taze icsin cocuk diye sagmadim onun yuzunden gece neler cektim sut doldu goguslerim sizladi sıtma tuttu beni titreye titrete kendime zor geldim

alin benden de okadar.zaten sezeryan oldum nasil sut akmasini bekliyorlarsa.sut gelmio yetmio doymuo...vs vs oyyyy yeterrr diyesim gelio.bebeğimn gazi var ağlama şeklinden acemi halimle ben anliom güya çocuk büyütmüş insanlar ille AC da ac dil.az kaldi patlamama...gelen giden de cabasi emzir emzir,emiomu sut geliomu...hakkaten size ne...nasil başediyorsunuz takmamayi basaramiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…