- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.081
Bnm kiz da cok uykucu. Uyanikken memeyi zor aliyo uyurken uyandirip tutturmak iskence. Yari uyanikken sagiyorum. Annem.cay kasigiyla iciriyorrKızlar benim bebis de emmiyo malesef biberona alisti. Sutumu sagip veriyorum ama cok zorlaniyorum bi yandan da annemin kayinvalidemin baskisi emzir emzir diye psikokojim cok bozukne zormus lohusalik. Ben hic istez miyim emmesini herkesden cok bn istiyorum. Bi de her arayan her gelen emiyo mu diye sormuyo mu cildiriyorum
Canim eczanede meme uclari satiliyomus, esin gitsin soylesin verBir de kizlar benkm gogus ucum yokkkkķ cok zor ilerliyoruz
canim sen nasil oldun sisligin falan. Doktora gittin mi?
Igne bize vurulacakta bebegin sariligi daha mi tehlikeli oluyo bu durumda onu anlayamadim ben
2800 olmus canim boyuda 49cm de kalmis. Karpuzu hemen denemeliyim canim cok sagol. Bide pekmezden mi acaba bu hafta hic yemedim.midemi kaynatiyo cok fena
Kızlar benim bebis de emmiyo malesef biberona alisti. Sutumu sagip veriyorum ama cok zorlaniyorum bi yandan da annemin kayinvalidemin baskisi emzir emzir diye psikokojim cok bozukne zormus lohusalik. Ben hic istez miyim emmesini herkesden cok bn istiyorum. Bi de her arayan her gelen emiyo mu diye sormuyo mu cildiriyorum
Oyle deniyim bu defa. Ayy kendimiz icin olsa bisey yapmayiz konu insanin bebegi olunca nasil herseye tamam diyo. Ne garip ne guzel bi duyguymus Allah a sukurler olsunkilosu gayet iyi bence bıyu da öyle banada 3 kilo doğar dedi ama ultrasona güven olmuyo ki evet pekmezde benim midemi acayip yakıyor az bişe suyla karıştır iç daha iyiymiş öyle aklında bulunsun
Canim benim gogus ucum olmadigi icin 1 seneye yakin sut sagip verdim bebegime her kafadan bir ses cikti sanki keyfimden emzirmedim cocuk emmiyodu agliyodu biberona alisinca da bi daha emmedi simdi de yok gogus ucum bu da emmiycek diye korkuyorum cok zor cunku surekli sagmak millet simdiden konusmaya basladi bak bunu emzir almazsa birak ac kalsin nasilsa almak zorunda yok mamayla sisirme sanki?keyfimizden yapiyoruz elaleme noluyosa anca sinir bozuyolarKızlar benim bebis de emmiyo malesef biberona alisti. Sutumu sagip veriyorum ama cok zorlaniyorum bi yandan da annemin kayinvalidemin baskisi emzir emzir diye psikokojim cok bozukne zormus lohusalik. Ben hic istez miyim emmesini herkesden cok bn istiyorum. Bi de her arayan her gelen emiyo mu diye sormuyo mu cildiriyorum
Canim eczanede meme uclari satiliyomus, esin gitsin soylesin ver
canim sen nasil oldun sisligin falan. Doktora gittin mi?
Gecmis olsun canim, umarim onemli bsy degildir. Senin dogum ne zaman kismetseDr.um sehir disindaymis bi kac soru sordu tansiyonun yukseltme dedi albumin olabilir dedi korkma pzt gel test yapalim dedi. Sislik biraz indi deli gibi bitki caylari iciyorum sabahtan beri
Kizlar hastaneye kasik goturun. Ben hemsireye sut gelmezse napicaz dedigimde biz mama hazirlicaz biberon getirin dedi. Doktoruma bugun sordum kasikla verilmeli alismamasi lazim biberona dedi haberiniz olsun..yine de siz ebe hemsireye degilde doktorunuza sorun
23 yada 24 demisti ama bakalim pzt son karari vericez normalmi sezeryan mi diyeGecmis olsun canim, umarim onemli bsy degildir. Senin dogum ne zaman kismetse
Hımm saol canım
canım rahatlattın ha bizi :) bide eldiven giydikten sonra parmaklarına jel sürüyomu kolaylaşması için?? Ben önceleri alttan muayene olmuştum o sopa gibi şeye jel sürdü tabi acıdı ama dayanılmaz deildi
Canım bende bulamadım, bulduklarımda 200 tl yi aşıyodu, gittim bambiden kocaman rahat bi çanta aldım. Eğer düzenlerken sıkıntı yaşarsan içine çanta düzenleyicisi de alıcam, 69 tl ye aldım :)
canım onu doktorum bana sakın yapma bide enfeksiyonla uğraşmayalım demişti :/ napsam ki yapsam ama söylemesem mi? Ya bişi olursa?
Canlarım ben tavsiye üzerine malt içeceği içiyorum.hemen gördüm faydasını sütüm gelmeye başladı.deneyin isterseniz.Canim gozun aydin cok sukur geride kaldi o gunler. Biraz sacma olcak ama ben birinden tawuk cigeri duymustum sutu arttiran. Pisirio kimyon atiyomussun o arttiriyomu ne kadari doru bilmem ama bende ondan yaomayi dusunuyorum. Herkes binbir turlu bsy diyo
Aynen insan hic istemez mi emzirmek. Sut sagmak surekli biberonlari temizlemek steril etmek kolay mi sanki keyfimizden emzirmiyoruz cok uzuluyorum inan ki cok zormus. İnsallah bu bebegin emer canimCanim benim gogus ucum olmadigi icin 1 seneye yakin sut sagip verdim bebegime her kafadan bir ses cikti sanki keyfimden emzirmedim cocuk emmiyodu agliyodu biberona alisinca da bi daha emmedi simdi de yok gogus ucum bu da emmiycek diye korkuyorum cok zor cunku surekli sagmak millet simdiden konusmaya basladi bak bunu emzir almazsa birak ac kalsin nasilsa almak zorunda yok mamayla sisirme sanki?keyfimizden yapiyoruz elaleme noluyosa anca sinir bozuyolar
Ah canim pes etmek istemiyorum vermeye calisyorum acken ilk memeyi veriyorum ama almiyo bir turlu aglarken uyuyakaliyo ac kaliyo bu sefer de.cnm sürekli emzirmeye çalış sürekli meme ver bi şekilde geri alacaktır memeyi zorla ver alışmasın iyice biberona bu millet te ne kadar meraklı insanın psikolojisini bozmaya sen bakma onlara kafaya takma bebeğinle kendinle ilgilen emzir emzir diyenlere de buyur sen emzir ben emzirmek istemiyorum de çık herşeye muhalefet oluyolar bana da aynı şekil yapsalar verrim ağızlarının payını kim olursa olsun
Canim benim gogus ucum olmadigi icin 1 seneye yakin sut sagip verdim bebegime her kafadan bir ses cikti sanki keyfimden emzirmedim cocuk emmiyodu agliyodu biberona alisinca da bi daha emmedi simdi de yok gogus ucum bu da emmiycek diye korkuyorum cok zor cunku surekli sagmak millet simdiden konusmaya basladi bak bunu emzir almazsa birak ac kalsin nasilsa almak zorunda yok mamayla sisirme sanki?keyfimizden yapiyoruz elaleme noluyosa anca sinir bozuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?