- 21 Haziran 2011
- 136
- 119
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.301
Benim yorulunca oluo bel ağrisiDoguramicaz herhalde.. Kendimi dinlemekten usandim
Cnm allah YARDIMCINIZ olsun.umarım en kısa zamanda evinize geri donersiniz.duaların seninle ve tüm sıkıntıdaki bebek ve annelerle..LÜTFEN BİZE DUA EDİN...
Sevgili anneler ve anne adayları arkadaşlar dualarınızı bekliyorum... Bebeğimiz sağlıklı doğdu kilosu yerindeydi. Hastanede 1 gece kaldık, ertesi gün eve geldik 1 gece kaldık. SADECE 1 GECEertesi gün bebekte bir hareketsizlik uyku halinin çokluğunu farkettim. hemen acile gittik. CRP değeri yükselmiş. Oğluşumun kanında enfeksiyon varmış. antibiyotik başlamak zorundayız dediler. BEBEĞİM ŞİMDİ KÜVÖZDE. ONU GÜNDE 3 KERE ZİYARET EDİYORUM. HER GİTTİĞİMDE SÜT SAĞIP GÖTÜRÜYORUM. ONU 5 METRE UZAKTAN CAMIN ARKASINDAN İZLEYEBİLİYORUM. çok dikkat edin. gelen misafirlerinizi bebeğinizle karşılamayın. mümkün olduğunca çok emzirin. benim bebeğim susuz kalmış beslenmesi yetersiz olduğu için enfeksiyon riski de artmış tabi.
Bizde esimle ogrtmnz canım bence istediğiniz yeri yazın ailenize tercihler de yazdiginizi ama gelmediğini soylersiniz onu mu arastircaklar.Kizlar size bi sorum olacak .. esim de ben de ogretmeniz dogu gorevimiz bitmek uzere tayin istesek mi istemesek mi bilemedik.. bnm ailem bu konuda cok baski yapiyo illa kendi yanlarinda olalim istiyolar ve esimin ailesiyle gorusmesine bile sorun yapiyolar biz iki ailenin yaninda da olmak istemiyoruz simdi farkli bi yere isteyince sikinti cikarcak benimkiler ozellikle annem laf sokup duracak huxursuz edecek kafamiz allak.bullak bebek olunca merkezi bi yerde olmak gerekiyi bulundugumuz yer koy napicaz sasirdik kaldik
çok geçmiş olsun canm allah yardımcınızz olsunn... rabbim bebeğini korusun inş en kısa zamandaa yuvanıza döner..LÜTFEN BİZE DUA EDİN...
Sevgili anneler ve anne adayları arkadaşlar dualarınızı bekliyorum... Bebeğimiz sağlıklı doğdu kilosu yerindeydi. Hastanede 1 gece kaldık, ertesi gün eve geldik 1 gece kaldık. SADECE 1 GECEertesi gün bebekte bir hareketsizlik uyku halinin çokluğunu farkettim. hemen acile gittik. CRP değeri yükselmiş. Oğluşumun kanında enfeksiyon varmış. antibiyotik başlamak zorundayız dediler. BEBEĞİM ŞİMDİ KÜVÖZDE. ONU GÜNDE 3 KERE ZİYARET EDİYORUM. HER GİTTİĞİMDE SÜT SAĞIP GÖTÜRÜYORUM. ONU 5 METRE UZAKTAN CAMIN ARKASINDAN İZLEYEBİLİYORUM. çok dikkat edin. gelen misafirlerinizi bebeğinizle karşılamayın. mümkün olduğunca çok emzirin. benim bebeğim susuz kalmış beslenmesi yetersiz olduğu için enfeksiyon riski de artmış tabi.
canım ben ananeme koydurdum ılık koymuşlar içiliyo falan diyenler vardı ama ben içemedimO otu sicak suya mi koydun
Allah acil şifalar versin cnmLÜTFEN BİZE DUA EDİN...
Hayirli olsun canim masallah prensese biraz gec oldu ama bu ara pek giremedim ameliyatin nasil gecti bende spinal olcam da korkuyorumGunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.
Spinal oldum bu arada.
canım Allah tez zamanda şifa versin, sen kendini bırakma, çünkü bebeğin çook aslında kucağında olacak, ve sana ihtiyacı olacak, üzüntüden sütün kesilmesin..LÜTFEN BİZE DUA EDİN...
Canim cok gecmis olsun tez zamanda iyilessin bebisin annesi dualarim sizinleLÜTFEN BİZE DUA EDİN...
Canim firsatiniz varsa bebis icin daha iyi bir yere tayin isteyin ve buna esinle karar verin aileleriniz zamanla anlar sizi heleki sinif ogretmeniyseniz yillarca koyde cakili kalirssiniz acik varsa merkezi bir yere gidinYillardir boyle oldugu icin alismak gerekiyodu ama olmuyo bu da bi sinav demek ki anne baba rizasindan esim de bn de cok korkuyorux Allah tan onun ailesi naparsak yapalim destekler yani su an su dakika bile laf sokuyolar durduk yere yani
arkadaslar sizi biraz guldureyim ilk bebegime dr son ana kadar kiz demisti bizde aldik pembis kiyafetleri battaniyeleri neyse oglum oldu bebegi anneme goturmusler teyze oglunuz oldu diye annemde demis yok yavrum o bizim degildir bizim kiz olacak diye esim bakiyo kundak bizim aldigimiz bu ikinci gebeligim hala acaba son dakikada degisirmi diyorumbu arada benim oglan uzun sure pembis takildiDediklerinin tersini söyleyince nasıl bozuluyolar bi de var ya gülüyüm mü kızıyım mı şaşırdım artık.. Benimkine ilk 5 ay erkek demişlerdi sonradan kız olduğu anlaşıldı onu da öne sürerek konuşuyolar da konuşuyolar kız olursa senin değil bu bile diyebilirler :)
Canim sagol paylastigin icin. Simdi nasilsin genel anestezi mi olsun. Bebeginin ve senin durumun nasil dikislr falan. Iki gun mu kaldin hastanedeCanim siteye girince mesajıni gordum bende cevap veriyim dedim.ben ayin 11 inde sezeryan oldun bugün tam anlamiyla sütüm yetiyor. Once doktor ve hemsirenin dedigi gibi emzirdim sari olan ilk sut geldi.ama hemen arkadan kasikla mama verdim.yalniz kasigi emdirdim ağzına bosaltmadim. Sonra da sütumu sagdim.ilk gun her emzirme sonrasi mama verdim.ikinci günden itibaren azalttim mamayi.simdi hic vermiyorum.kaka v e idrar takip ettim hep doyup doymadigini anlamak icin.
Aaa cidden olabiliyo mu böyle şeyler.. Ben 5. aya kadar erkek diye biliyodum hatta %90 erkek dediler sonraki gidişimde kız demişlerdi ve şok olmuştuk. Şimdi herşeyi pembe ve hazır eğer erkek gelirse benimki de pembe takılcak desenize :)arkadaslar sizi biraz guldureyim ilk bebegime dr son ana kadar kiz demisti bizde aldik pembis kiyafetleri battaniyeleri neyse oglum oldu bebegi anneme goturmusler teyze oglunuz oldu diye annemde demis yok yavrum o bizim degildir bizim kiz olacak diye esim bakiyo kundak bizim aldigimiz bu ikinci gebeligim hala acaba son dakikada degisirmi diyorumbu arada benim oglan uzun sure pembis takildi
Canim bende genel olucam esim sen korkudan tansiyonun firlar en iyisi genel diyo drumda bana biraktiDoktor tavsiye etti canim. Epiduralde olabilirsin ama bana sorarsan genel yapalim cunku biraz paniksin dedi
Ben bizzat yasadim olsun annesi pembiste yakisiyo meleklere ben simdi kesin kiz demelerine ragmen pembenin yanina yesil ve sarida aldim napiyim valla ☺Aaa cidden olabiliyo mu böyle şeyler.. Ben 5. aya kadar erkek diye biliyodum hatta %90 erkek dediler sonraki gidişimde kız demişlerdi ve şok olmuştuk. Şimdi herşeyi pembe ve hazır eğer erkek gelirse benimki de pembe takılcak desenize :)
Biz de oylr yapmak istiyorux hastane yakin olsun simdiki yerde 1 saat yol gidiyosun hastane icin tayin ciktiktan sonra bi kac kere soylerler donra alisirlar artik haklisin bebegimiz ve biz onenliyiz su asamadsCanim firsatiniz varsa bebis icin daha iyi bir yere tayin isteyin ve buna esinle karar verin aileleriniz zamanla anlar sizi heleki sinif ogretmeniyseniz yillarca koyde cakili kalirssiniz acik varsa merkezi bir yere gidin
Caniimm Allah sifa versin guzel yavruna, tez zamanda kavusursun dilerim.LÜTFEN BİZE DUA EDİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?