2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm kizlar
herkes iyidir ins.ben sali gunu sezeryan oluyrm.dr.umla epey konustuktan snr sezeryana karar verdim hayrlisi artik.
pofuduk18 canim yeni aciyrm kac gundur yoktum.bebegin daha iyidir ins. gecmisler olsun.
Sağol canım benim. Kızım biraz daha iyi ama hastalıklarımız devam ediyor. Çok zor uyandırıyorum. Gece yorgunluktan uyanamıyorun bazen. O da hiç uyanmıyor... İnşallah kendine gelecek. Yarın bi daha kontrolümüz var. Yine kan alacaklar

Selam kızlar. Bebiş gelince tüm zaman onunla geçiyor. Wcye bile gitcek vakit bulamadığım oluyor Oğluşumda biraz sarılık çıktı. anne sütüyle iyileşicek inşallah. Bu yüzden 1 saat arayla emziriyorum. Ah bide şu misafir trafiği bitse artık. Çok yorucu geçiyor günler.
Annelik tarifsiz bi duyguymuş herşeye rağmen. Allah hepimize kolaylık versin.

aynen canım hayırlısı olsun ne yapalım bence de hiç riske atma bende riske atmak istemiyorum bebeğim ters diye dönmesini beklemicem malesef cuma gidince önce ultrasona alacak dönmüşse sezeryanı iptal edecek zatenbana gece 12 den sonra bişey yiyip içmicekssin dedi ama bunu anestezi uzmanı dedi kendi doktorumla konuşmadım muayenelerden sonra

Doktor tavsiye etti canim. Epiduralde olabilirsin ama bana sorarsan genel yapalim cunku biraz paniksin dedi
anladım tatlım olsun ikisi de aynı şey sonuçta belki de genel spinalden daha iyidir daha önce hiç doğurmadım ki bilmiyorum o yüzden bana kalsa normal olsun ama hanımefendi laftan anlamıyor iştee

Gözün aydın canım , MaşaaAllah presese Allah analı babalı büyütsün , sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…