2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben koydum canım. Normal. Boy bir.biberon ama.daha kaynatıp. Yikamdim bineronu çıkarıp temizlemem lazım. Birde kaşık almadım almam mlazim
Evet kaynatmak lazım bende emziği falan kaynatmadım daha:/

Ben koydum canim yenidogan icin 150 ml oluyo , sende koy her ihtimale karsi. Bazi hastanelerde kasikla veriyolarmis memeden kesilmesin diye. Ama ben sordum ebe hemsireye biberon alabilirsin yanina dedi.
150 Ml büyük değil mi?
hmm kaşığı hiç duymamıştım onuda alayım bari

Allah yardımcın olsun canım bende 3 günlük anneyim insan dayanamıyo ağlamasına bile

Evet kaynatmak lazım bende emziği falan kaynatmadım daha:/

150 Ml büyük değil mi?
hmm kaşığı hiç duymamıştım onuda alayım bari
Yenidogan icin aldim ben 150 ml. Geneli boyle ama galiba dr. Brownsun biberonu biraz daha kucuk oluyo. Anca icecekleri 40-50 ml dir yawrukuslarimizin buarada ben ebe hemsireyle konustugumda biberon dedi ama doktorum kasikla werilcek sut gelmemesi durumunda hemsireler ayarlicak herseyi sen kafana takma dedi ama ben yinede ikisinide aliyorum yanima

Doguramicaz herhalde.. Kendimi dinlemekten usandim
Bende aynı durumdayım cuma doktora gittik nasılsın dedi maalesef iyiyim dedim kadında şaşırdı haftaya tekrar gidicem hâlâ doğmaya niyeti yoksa 4-5 gün daha beklicez dedibide çatı muayenesi yapalımmı dedi istemedim oda yapmadı

Sen ne diyosun benimki 29una kadar bile bekleyebiliriz dedi.ilk ultrasonlarimda 1 haftalık gerilik vardı.sonradan kapandı ama fark.amcamın kızı 42+5 te doğum yaptı.pff beklemesek okadar.pilatestopu üstünde zipliyorum resmen.kocam bütün kasislere giriyo istemeden de olsa,bi ton hurma yiyorum ama yok.vardır heralde sıpa larin bir bildikleri

Canim sende sezaryen olmustun galiba. Nasilsinn, melein nasil ve süt durumunuda merak ediyorum musait oldugunda bekleriz anlatmani
Canim siteye girince mesajıni gordum bende cevap veriyim dedim.ben ayin 11 inde sezeryan oldun bugün tam anlamiyla sütüm yetiyor. Once doktor ve hemsirenin dedigi gibi emzirdim sari olan ilk sut geldi.ama hemen arkadan kasikla mama verdim.yalniz kasigi emdirdim ağzına bosaltmadim. Sonra da sütumu sagdim.ilk gun her emzirme sonrasi mama verdim.ikinci günden itibaren azalttim mamayi.simdi hic vermiyorum.kaka v e idrar takip ettim hep doyup doymadigini anlamak icin.

Bugün komşumun biri içinde dişlencek heralde dedi bi de hala doğmadığı için yok yok doktorlar karıştırıyolar kesin oğlun olacak 9 ayın doldu 10 gunu sadece oğlanlar doldurur diye kehanette bulunan yaşlılarımız var :) karnımın şekli de etkili tabi bu söylemlerinde.. Tuhaf..

Kizlar size bi sorum olacak .. esim de ben de ogretmeniz dogu gorevimiz bitmek uzere tayin istesek mi istemesek mi bilemedik.. bnm ailem bu konuda cok baski yapiyo illa kendi yanlarinda olalim istiyolar ve esimin ailesiyle gorusmesine bile sorun yapiyolar biz iki ailenin yaninda da olmak istemiyoruz simdi farkli bi yere isteyince sikinti cikarcak benimkiler ozellikle annem laf sokup duracak huxursuz edecek kafamiz allak.bullak bebek olunca merkezi bi yerde olmak gerekiyi bulundugumuz yer koy napicaz sasirdik kaldik

Bu komşuları n hepsimi aynı olur ya
.. Çok bilmiş teyzeler.senin karnın inmiş dört parmak.yok teyze inmedi daha Dr. Baktı diyorum.yok yok inmiş
Diyo hala.

Senin oğlun olcak.yok teyze kız.aaa nasıl sivrii ilk defa yanildiiim.müneccim hepsi mübarek.

Bence hayatı ve zorlukları yaşayan sizlersiniz.nerde mutlu olcaksaniz kocanla orada yaşayın. Takmamak lazım kimseyi hernekadar anne ve babalarımız olsada.ayrıca büyüklerin ara yapıcı olmalarını beklerken araya fesat sokmaya calismalari bana pek doğru gelmiyor açıkçası..

Yillardir boyle oldugu icin alismak gerekiyodu ama olmuyo bu da bi sinav demek ki anne baba rizasindan esim de bn de cok korkuyorux Allah tan onun ailesi naparsak yapalim destekler yani su an su dakika bile laf sokuyolar durduk yere yani

Dediklerinin tersini söyleyince nasıl bozuluyolar bi de var ya gülüyüm mü kızıyım mı şaşırdım artık.. Benimkine ilk 5 ay erkek demişlerdi sonradan kız olduğu anlaşıldı onu da öne sürerek konuşuyolar da konuşuyolar kız olursa senin değil bu bile diyebilirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…