- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.341
Kacta gidiyosun hastaneye, ayy benide heyecan sardi kiz
canim takilan hortum tahriş ettiginden oluyor gicik ondan oksurmek istiyorsun astimini tetiklemeyebilir. Birdr herkesin bogazini tahris etmeyedebilir korkma o yüzden.Oyy benim zaten oksurugum cok oluyo astimdan dolayi, articak desenepastil iyi fikirmis bugun hemen almaliyim. Cabuk toparlanmana sevindim canim masallah sut konusunda ne diyosun peki, bsyler goturelimmi sut arttirici falan olarak yoksa geliyo mu
Hadi Allah yardımcınız olsun canım sağlıcakla kavuş kızına... Bugün teyzem de doğuma gidicek dualarımız sizinle...
Allah yardımcınız olsun cnm gzel haberlerle dönün inşallahGunaydin annisler,
Gunumuz doldu oglusumuz yola girmedi, cikisi bulamadi:) bizde bugun 8.30 da spinal sezeryan olucaz. Heyecandan uyuyamadim.. Cok degisik bir duygu.
Tum anne adaylarina hayirli dogumlar diliyorum..
Dualarinizi bekliyorum...
Optum cok cok
Gözünüzaydın cnm Allah analı babalı büyütsünMerhaba guzel anneler
Ben de dogum yaptim oglumu kucagima aldim cok sukur @pimpirikus @mecik
Ben de anlatayim
8 haziran 40 haftam doldu ve hasteneye yatisim yapildi suni sanci denenmicekti cunki drm 2 gune dogar dedi
O gece hastenede tansiyonum 160 yukseldi birden bire hemen yogun bakima alindim 2 gun boyunca 1 ton serum takildi cok sukur tansiyon normale dondu
Ve 10 haziran gunu sabah bana 5 dk da bir sanci gelmeye basladi belden kasiga dogru
Dr bakti 4 sm aciklik var dedi dogum baslamis suyumu patlatti ve lavman yapildi
Dogumhaneye girdim ve epidural normal dogum yaptim ve cok kisa surdu dogumum
Oglum 10haziran saat 13:00 da 3.250 kg 53 sm dogdu fakat kafasi buyuk oldugu icin epizyotomi yapildi bi suru de dikisim var oturup kalkamiyorum cok fena sizliyor
Epidural sonrasi ne bas agrisi filan ne de baska bi yan etki olmadi iyiki de yaptirdim sancilara dayanamazdim zaten yirtik yirtik oldum
Gecmisi okuyamadim 200 kusur sayfa vardi butun dogum yapanlarin gozu aydin olsun saglikla buyutelim bebisleri insallah
Dun eve ciktik simdi vakit buldum yazdim
Oglum simdi emdi uyuyor bir az huysuz da benim oglus ilk gece hic ememedi sarilik oldu oglum cok sukur azaldi ama hala var bir az sik sik emziriyorum eve geldimgimden beri sukur sutum de iyi dua edin canlarim sariligi tamamen atlatalim
KadeedasimAz once neyi dusundum biliyomusun narkozun etkisiyle neler dicez hemsirelere doktorlara, umarim cok sacmalamayiz
normal doğum için yatışım yapılırken kola direk serum girişi takılıyor ya. ordan ilk anda alıp kanı tahlilleri yaptılar o araNormal doğumdan acil sezaryenlere alinanlara ne oluyor onlara tahlil yapilmiyor sonuçta
Yaparsak sezaryen oluruz napalim yaşadiğin şeyleri anliyorum çatiya bakilamiyor diye sezaryen mi olcaz bilniyorum mantikli gelniyor yarin doktoruma sorarim acil sezaryene alininca sıkıntı oluşur mu diyeaynen ben de kendimi normal doğuma odaklamıştım böyle sıkıntı olunca çok korkuyorum çünkü doğum esnasında da bakılacak ben de aynı şeyi yaparsam bu defa çocuğuma zarar verrmiyim die geçiyor aklımdan çok kararsızım
anladığım sütte en önemli faktör stres. bnm bol geldi dün eşimle anneme sinirlendim. pat gitti. çocuk yırtınıyor tabi. sonra düzeldi. sütte ter gb imiş bol su iç bişiler ye süt hemen oluyor. sanırım ağlaması da tetikliyor.Kızlar 12.06.2015 cuma günü saat 17.37 de bebeğimi kucağıma aldım. Benim için ciddi anlamda zor bi tecrübe oldu. Bebeğimin ve benim sağlığımız gayet iyi çok şükür. Sık sık emzirmeye gayret ediyorum. Bugün sabah taburcu olduk saat 9da. Ve öğleden sonra kızımda göz altlarında hafif sarılık başladı. Sütüm şuan çoook az geliyo. Ve muhtemelen yetersiz. Dualarınızı bekliyorum. İnşallah sütüm artarda bebeğimi besleyebilirim.
Tamam doktora da sorcam bakimmmnormal doğum için yatışım yapılırken kola direk serum girişi takılıyor ya. ordan ilk anda alıp kanı tahlilleri yaptılar o ara
ana kucağında rahat yerleşmedi benim bebek. eve giriş hastaneye çıkışta vs anneme taşıttım malum ani tansiyon düşmesi oluyor. arabaya oturunca kucağıma verdiler. hatta huysuzlanınca emzirdim yolda.Kızlar bebeği hastaneden ana kucağında çıkarmayı düşünüyodum ama annem yok onunla çıkmaz ben kucağıma alırım öyle çıkarrım dedi sizce ne yapim
iyi geceler haziran annelerimiz ben de uzun zamandır forumu takip edip yazamayanlardanım . öncelikle doğum yapan annelerimiz hayırlı olsun yavrularınız inşallah biz de sağlıklı sihhatli kavuşuruz bebeklerimize. benim kafam çok karıştı belki benimle aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olur inşallah. ben 2 keredir doktoruma çatı muayenesi olmaya gidiyorum ve 2 keredir kontrol ettiremiyorum kasıldığım için bakamıyolar. doktorum sezeryan için gün verelim istersen dedi ama çevremdeki herkes doğum sırasında kasılmazssın diyolar benim gibi olup normal doğum yapan var mı yoksa sezeryan mı yaptırmalıyım.. teşekkür ederim şimdiden.
Canim Allah yardimcin olsun saglicakla kavus yavruna insallah guzel haberlerini bekliyoruzKızlar erkenden hazırlanmaya başladım ben 7'de evden çıkıcazçıkmadan size haber vereyim dedim ..
Geceden beri hiç uyuyamadım heyecandanyatakta sağa dön sola dön saatlr geçmek bilmedi uykuda uyuyamadım tabi..
En iyisi kalkıp hazırlanayım dedim yavaş yavaş , saatler sonra kızımı kucağıma alıcamçok mutluyum ve heyecanlı da Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah , bekleyenlere sabır diliyorum en kısa zaman da sizler de alırsınız inşaAllah yavrunuzu kucağınıza , sizler de duanızı eksik etmeyin doğumdan sonra haber vericem sizlere en kısa zamanda inşaAllah , kızımla çok öperiz sizleri .. Allah'a Emanet olunn canlarımm
Hahahahen azından bahaneniz olur. normal doğumda ayıkken laf yetiştiriyordum
Demekki kakasini kontrol etmem gerekiyo, bisey daha ogrendim. Cok tesekkur ederim canimcanim takilan hortum tahriş ettiginden oluyor gicik ondan oksurmek istiyorsun astimini tetiklemeyebilir. Birdr herkesin bogazini tahris etmeyedebilir korkma o yüzden.
Canim benim sütum geldi ama artmadi hemen.yani sut bebege yeterli gelmeyebilir. Beslenemezse saglik sikintisi oluşabilir. Ben mama vermiycem diye direnmedim.ilk bir kac gun daha dogrusu sütümun yettigini anlayana kadar azaltarak verdim. Mesela 3. Gunu hic kaka idrar yapmadi nerdeyse bende aksamina mama verdim yetmedigini dusunerek. Ama mama verme sekli cok onemli. Daha oncede soyledim once emzirdim sut gelsede gelmesede her iki göğsümude. Hemen arkasindan kasikla mama verdim ama agzina dökmedim kasigi yaladi zorlanarak yedi. Sonra sutumu sagdim sütüm artsin diye .ben bol bol komposto tukettim ayran corba ictim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?