2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kacta gidiyosun hastaneye, ayy benide heyecan sardi kiz

Burda hep birlikte gün saydık canım , tanımasakta birbirimize aile gibi olduk o yüzdendir o heyecan Allah razı olsun hepinizden .. Saat 7 gibi evden çıkıcaz 8'de hastane de olmam gerekiyor

Oyy benim zaten oksurugum cok oluyo astimdan dolayi, articak desene pastil iyi fikirmis bugun hemen almaliyim. Cabuk toparlanmana sevindim canim masallah sut konusunda ne diyosun peki, bsyler goturelimmi sut arttirici falan olarak yoksa geliyo mu
canim takilan hortum tahriş ettiginden oluyor gicik ondan oksurmek istiyorsun astimini tetiklemeyebilir. Birdr herkesin bogazini tahris etmeyedebilir korkma o yüzden.
Canim benim sütum geldi ama artmadi hemen.yani sut bebege yeterli gelmeyebilir. Beslenemezse saglik sikintisi oluşabilir. Ben mama vermiycem diye direnmedim.ilk bir kac gun daha dogrusu sütümun yettigini anlayana kadar azaltarak verdim. Mesela 3. Gunu hic kaka idrar yapmadi nerdeyse bende aksamina mama verdim yetmedigini dusunerek. Ama mama verme sekli cok onemli. Daha oncede soyledim once emzirdim sut gelsede gelmesede her iki göğsümude. Hemen arkasindan kasikla mama verdim ama agzina dökmedim kasigi yaladi zorlanarak yedi. Sonra sutumu sagdim sütüm artsin diye .ben bol bol komposto tukettim ayran corba ictim canim.

Allah yardımcınız olsun cnm gzel haberlerle dönün inşallah

Gözünüzaydın cnm Allah analı babalı büyütsün

Canım 8.6.15 te hicbiseyim yoktu 3 cm açılma vardı sadece 10.6.15 te gece 1 buçukta kanamam oldu acile gittim sancılar yetersiz dendi. 10.6.15 te öğlen nişan geldi ve 11.6.15 e kadar devam etti. 11 inde dr uma gittim kontrol etti.12 sinde yatışı yapıp doğumu yaptıralım dedi. Suni sancıyla normal doğum oldu.

Yaparsak sezaryen oluruz napalim yaşadiğin şeyleri anliyorum çatiya bakilamiyor diye sezaryen mi olcaz bilniyorum mantikli gelniyor yarin doktoruma sorarim acil sezaryene alininca sıkıntı oluşur mu diye

anladığım sütte en önemli faktör stres. bnm bol geldi dün eşimle anneme sinirlendim. pat gitti. çocuk yırtınıyor tabi. sonra düzeldi. sütte ter gb imiş bol su iç bişiler ye süt hemen oluyor. sanırım ağlaması da tetikliyor.

Kızlar bebeği hastaneden ana kucağında çıkarmayı düşünüyodum ama annem yok onunla çıkmaz ben kucağıma alırım öyle çıkarrım dedi sizce ne yapim
ana kucağında rahat yerleşmedi benim bebek. eve giriş hastaneye çıkışta vs anneme taşıttım malum ani tansiyon düşmesi oluyor. arabaya oturunca kucağıma verdiler. hatta huysuzlanınca emzirdim yolda.

Benim çatı muayenem doğum yaparken yapıldı. Ve ebe sinir oldu bana sancini evde nasil Çektin simdi zor dokunduruyorsun diye. Bence çatı muayenesi bile gereksiz. Asil açılma dogum başlayınca oluyormuş. Kendinizi kasmayin. Doğum başlayınca duruma gore bir yol izler doktorunuz.

Canim Allah yardimcin olsun saglicakla kavus yavruna insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Demekki kakasini kontrol etmem gerekiyo, bisey daha ogrendim. Cok tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…