- 31 Mart 2015
- 142
- 140
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.321
Öyle bişey yaşadıktan sonra normal ben olsam ben de senin gibi yapardım :) hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar da ikisi de kabulümüz napalım..Ben bizzat yasadim olsun annesi pembiste yakisiyo meleklere ben simdi kesin kiz demelerine ragmen pembenin yanina yesil ve sarida aldim napiyim valla ☺
Aynen canimÖyle bişey yaşadıktan sonra normal ben olsam ben de senin gibi yapardım :) hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar da ikisi de kabulümüz napalım..
Ben de içemem ne olur ne olmazcanım ben ananeme koydurdum ılık koymuşlar içiliyo falan diyenler vardı ama ben içemedim
Nasil bilemedi doktorlar ayrintili ultrasonda bile fark edilmedi mi hayret bir şeyarkadaslar sizi biraz guldureyim ilk bebegime dr son ana kadar kiz demisti bizde aldik pembis kiyafetleri battaniyeleri neyse oglum oldu bebegi anneme goturmusler teyze oglunuz oldu diye annemde demis yok yavrum o bizim degildir bizim kiz olacak diye esim bakiyo kundak bizim aldigimiz bu ikinci gebeligim hala acaba son dakikada degisirmi diyorumbu arada benim oglan uzun sure pembis takildi
Bende neler yapıyorum bi bilsen ama demek henüz hazır değil bizim sıpalar bu sıcaklarda hamilelik çok zor eminim lohusa da çok zor olacakSen ne diyosun benimki 29una kadar bile bekleyebiliriz dedi.ilk ultrasonlarimda 1 haftalık gerilik vardı.sonradan kapandı ama fark.amcamın kızı 42+5 te doğum yaptı.pff beklemesek okadar.pilatestopu üstünde zipliyorum resmen.kocam bütün kasislere giriyo istemeden de olsa,bi ton hurma yiyorum ama yok.vardır heralde sıpa larin bir bildikleri
ben de hep hurma yedim son zamanlarİlişkiyi de öneriyorlar doğum için ne kadar doğrudur bilmem hurma ben de yiyorum en etkilisi yürüyüş olabilir
Günde kaç tabe yedin medine hurmasi dimiben de hep hurma yedim son zamanlar
Aynen beni anlatmişsin bana da öyle dediler sanciiyi geceler haziran annelerimiz ben de uzun zamandır forumu takip edip yazamayanlardanım . öncelikle doğum yapan annelerimiz hayırlı olsun yavrularınız inşallah biz de sağlıklı sihhatli kavuşuruz bebeklerimize. benim kafam çok karıştı belki benimle aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olur inşallah. ben 2 keredir doktoruma çatı muayenesi olmaya gidiyorum ve 2 keredir kontrol ettiremiyorum kasıldığım için bakamıyolar. doktorum sezeryan için gün verelim istersen dedi ama çevremdeki herkes doğum sırasında kasılmazssın diyolar benim gibi olup normal doğum yapan var mı yoksa sezeryan mı yaptırmalıyım.. teşekkür ederim şimdiden.
Aynen beni anlatmişsin bana da öyle dediler sanci
i çekerken anlamiyormuşsun ama tabii çatimiz dar mi onu nasil bilces bazi doktorlarda hiç bakmiolarmiş bebek dönmüşken her şey normalken sezaryen bana mantikli gelmio
Evet genel anestezi oldum canım. Bebekte bende iyiyiz şükür. Hastanede bir gece kaldim. Ilk gun ayaga kalkana kadar agriliydi ya da sancılı. Hissettiklerim gaz sancisimi yoksa dikis agrisimi anlayamadim.Ertesi gun eve geldiğimde ise evin isini yapabiliyor durumdaydim. Genel anestezide sikayetci oldugum tek sey bogazimdaki gıcıkti. Tabi oksuremeyincede baya kotu oldu.genel düşünüyorsan pastil bulundur yanında canim.Canim sagol paylastigin icin. Simdi nasilsin genel anestezi mi olsun. Bebeginin ve senin durumun nasil dikislr falan. Iki gun mu kaldin hastanede
Ayni kaderi paylasiyoruzCanim bende genel olucam esim sen korkudan tansiyonun firlar en iyisi genel diyo drumda bana birakti
Oyy benim zaten oksurugum cok oluyo astimdan dolayi, articak deseneEvet genel anestezi oldum canım. Bebekte bende iyiyiz şükür. Hastanede bir gece kaldim. Ilk gun ayaga kalkana kadar agriliydi ya da sancılı. Hissettiklerim gaz sancisimi yoksa dikis agrisimi anlayamadim.Ertesi gun eve geldiğimde ise evin isini yapabiliyor durumdaydim. Genel anestezide sikayetci oldugum tek sey bogazimdaki gıcıkti. Tabi oksuremeyincede baya kotu oldu.genel düşünüyorsan pastil bulundur yanında canim.
nehir nilll canimm nasilsinn, uyumuyosundur su saatte. Bugun gelicekti prensesin. Belki buraya bakamazsin ama duamiz seninle. Allah yardimcin olsun. Cabucak alirsin kucagina guzel yawrunu iyi haberleriniz bekliyoruz
Kacta gidiyosun hastaneye, ayy benide heyecan sardi kizEvet kuzum hiç uyuyamadımheyecandan uyku falan yok , bende bir size bakayım dedim mesajını gördüm mutlu oldummm valla , anlamışsın uyuyamadığımı İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canım benim
Evet canım belli olmuyodu 3-5 tane yadim.bi de ayrı 3 tane hurmaya yasin okudum biri doğuma girmeden yeniyo biri doğumdan çıknca birini de bebeğe yalattırdıkGünde kaç tabe yedin medine hurmasi dimi
Hadi Allah yardımcınız olsun canım sağlıcakla kavuş kızına... Bugün teyzem de doğuma gidicek dualarımız sizinle...Kızlar erkenden hazırlanmaya başladım ben 7'de evden çıkıcazçıkmadan size haber vereyim dedim ..
Geceden beri hiç uyuyamadım heyecandanyatakta sağa dön sola dön saatlr geçmek bilmedi uykuda uyuyamadım tabi..
En iyisi kalkıp hazırlanayım dedim yavaş yavaş , saatler sonra kızımı kucağıma alıcamçok mutluyum ve heyecanlı da Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah , bekleyenlere sabır diliyorum en kısa zaman da sizler de alırsınız inşaAllah yavrunuzu kucağınıza , sizler de duanızı eksik etmeyin doğumdan sonra haber vericem sizlere en kısa zamanda inşaAllah , kızımla çok öperiz sizleri .. Allah'a Emanet olunn canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?