2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Iyiyiz canim, beklemekteyiz hala sen normal dogum mu yapmistin, unutmusum. Insallah bizimkilerde istahli olirda disarda toparlariz yawrukuslarimizi
Allah hepinzin yardımcısı olsun.evet epidural normal doğum yaptım canım.olurlar bence hiç kafaya takmayın.ben hiç o kısımları düşünmemiştim bile ne kadar olursan o kadar iyi oluyor.

Valla benim göğüs ucum çok düz.çıkması için uğraşıyorum.mecburen sağıp veriyorum ama onunda kolayına geliyor.günde 100ml rahat içiyor.

Çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün.sağlıklı mutlu yıllar.versin.

Canim benim gozun aydin Rabbim uzun,saglikli omur versin kizina

Valla benim göğüs ucum çok düz.çıkması için uğraşıyorum.mecburen sağıp veriyorum ama onunda kolayına geliyor.günde 100ml rahat içiyor.
Cnm bnmde cok duzdu ama ben emzirdikce cikti göğüs ucum. Bnce sende emzirmeye cals. Bi de sagip kasikla verebilirainiz dedi doktor. Biberona alismasin die

Dikislerin war mi canim. Nasil bi duyguymus annelik
Evet canım dikişim var onlar biraz acıyor sızlıyor.yat dedi doktor ama yatamıyorsun emzireyim altına bakayım vs.zateb sürekli izliyorum yatırup yanıma.dünyanın en keyif veren şeylerinden biri.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
Valla çok ilginç bir durum oluyor:) bir günde direk anne oluyorsun bebrğini takip et yedir içir vs.ane moduna giriyorsun hemen.kucagına aldığında kokusu teni bakışları eşimle oturup izliyoruz.bak sende göreceksin süper birşey.

Bisey sorcam bebek dogdugunda dogum saatini doktorlar mi söylüyor bizmi bakcaz nerden aklima geldiysebide sezeryan olduktan kac gün sonra duş alabiliyoruz malum havalar asiri sicak artik
doğum saati raporunda yazıyor. ben hastanede 2 gece kaldım, doktor eve gidince duş alabilirsin dedi. zaten sütüm tam olarak ayakta duş alınca geldi. banyo yapmak sütü indirir derler. yine de doktoruna sorarsın tabi

Ya kizlar sezeryan olanlara imrenmeye basladim bu sipanin gelecegi yok . 23 une kadar gelmesse 1 hafta daha bekleriz yada suni sanci veririz dedi ama gelsin istiyorum bir hafta daha beklemek istemiyorum ya . bu gunu gecenleri simdi daha iyi anliyorum dogumu baslatan biseyler yapmak lazim ama ne?

Ayy insallah yazdiklarini okumak bile huzur werdi. Insallah sag salim aliriz kucagimiza. Ne tatlidir simdi melein insan opmeye kiyamazz topuk kanini hastanede aldilar mi yoksa saglik ocaginda mi aldircaksin canim

Canim bol hareket ablam 38. Haftada dugune gitti hic oturmamis oynaya ziplaya o gece sancilanmis ertesi gun hastaneye gittiginde 7cm acilmis sonra hemen doguma aldilar. Bende yatiyorum surekli gelmek istemesin simdi diye, dun aksam cok sancim oldu cunku

Ayy insallah yazdiklarini okumak bile huzur werdi. Insallah sag salim aliriz kucagimiza. Ne tatlidir simdi melein insan opmeye kiyamazz topuk kanini hastanede aldilar mi yoksa saglik ocaginda mi aldircaksin canim
Alacaklardı fakat doktorumuz gerek yok dediğinden alırmadık hastahanede .cuma günü sağlık ocagında vereceğiz o zaten mecbur olan.

Dogum yapan annisler emzirme sutyenimi atletimi kullanisli bu sicaklarda yada gerekaiz bulan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…