- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #49.681
Merhaba ablalarim, ben henuz 3 günlüğüm :)
Allah hepinzin yardımcısı olsun.evet epidural normal doğum yaptım canım.olurlar bence hiç kafaya takmayın.ben hiç o kısımları düşünmemiştim bile ne kadar olursan o kadar iyi oluyor.Iyiyiz canim, beklemekteyiz halasen normal dogum mu yapmistin, unutmusum. Insallah bizimkilerde istahli olirda disarda toparlariz yawrukuslarimizi
Ay canimm az kalmis sanadaaRain60 da cuma gunu olacakti, gunleriniz ayni yanlis hatirlamiyosam benimde yarinki kontrolde belli olcak
Valla benim göğüs ucum çok düz.çıkması için uğraşıyorum.mecburen sağıp veriyorum ama onunda kolayına geliyor.günde 100ml rahat içiyor.Günaydın kizlarrrrrr.
Bebisler memede nekadar duruyor? Ya benim kiz emmez diye uzulurken dun bi tuttu 45dakikada zor agzindan aldim. Sonrada yarim saatt. Acaba sütüm mü yok diyorum, ama memeden çekince hala sut akiyor var yani. Bir de emzik niyetine bos mu emiyo deddim. Hayir yutkunma sesini duyuyorum.
Soracagim şu ki cok emerse bi zarari varmidir kizlarrrrr. Yada rn az nekadar emmeli. Sizinkiler ne durumda
Çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün.sağlıklı mutlu yıllar.versin.Kızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
Canim benim gozun aydin Rabbim uzun,saglikli omur versin kizinaKızlar 15.06.2015 pazartesi günü kavustum ben meleğim'e , 2.600 gr . 52 cm doğdu kuzum küçük ama toparlıycak Allah'ın izniyle .. 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayınilk 2 gün çok zor oldu bayaa bi sancı çektim bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi Hamdolsun .. Allahım bekleyenlere sabır , doğum yapacakların da yardımcısı olsun inşaAllah
Aynen canim ben de jilet yaptim biraz once ama o bile cok zor oldu vallaBende orayi aldirmicam, eede kendim jiletle halledicem artik. Simdi hassastir orasi. Ben zaten 5. Ayimdan itibaren jilet kullaniyorum
Ben zeytinyaği sürdüm her duştan sonraCanim.kullanmaya basla, yoksa hemen yara olur.ben doktora sordugumda uc hafta once kullan demisti. Gunde bi kere lansinoh yetiyomus
Cnm bnmde cok duzdu ama ben emzirdikce cikti göğüs ucum. Bnce sende emzirmeye cals. Bi de sagip kasikla verebilirainiz dedi doktor. Biberona alismasin dieValla benim göğüs ucum çok düz.çıkması için uğraşıyorum.mecburen sağıp veriyorum ama onunda kolayına geliyor.günde 100ml rahat içiyor.
Dikislerin war mi canim. Nasil bi duyguymus annelikAllah hepinzin yardımcısı olsun.evet epidural normal doğum yaptım canım.olurlar bence hiç kafaya takmayın.ben hiç o kısımları düşünmemiştim bile ne kadar olursan o kadar iyi oluyor.
Ohh iyi yapmissin. Yara olsa bike cok etkilemez Allah izin verirseBen zeytinyaği sürdüm her duştan sonra
Sekilden sekile giriyoruz kendimizi temizlerkenAynen canim ben de jilet yaptim biraz once ama o bile cok zor oldu valla
Ayy cook guzel gunlerde dogacak bebeklerimiz Allah izin werirseEvet canım, benimde cuma
Sanada cuma diyomuş, üçümüz ne heyecanlı
Evet canım dikişim var onlar biraz acıyor sızlıyor.yat dedi doktor ama yatamıyorsun emzireyim altına bakayım vs.zateb sürekli izliyorum yatırup yanıma.dünyanın en keyif veren şeylerinden biri.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.Dikislerin war mi canim. Nasil bi duyguymus annelik
doğum saati raporunda yazıyor. ben hastanede 2 gece kaldım, doktor eve gidince duş alabilirsin dedi. zaten sütüm tam olarak ayakta duş alınca geldi. banyo yapmak sütü indirir derler. yine de doktoruna sorarsın tabiBisey sorcam bebek dogdugunda dogum saatini doktorlar mi söylüyor bizmi bakcaz nerden aklima geldiysebide sezeryan olduktan kac gün sonra duş alabiliyoruz malum havalar asiri sicak artik
Ayy insallah yazdiklarini okumak bile huzur werdi. Insallah sag salim aliriz kucagimiza. Ne tatlidir simdi melein insan opmeye kiyamazzEvet canım dikişim var onlar biraz acıyor sızlıyor.yat dedi doktor ama yatamıyorsun emzireyim altına bakayım vs.zateb sürekli izliyorum yatırup yanıma.dünyanın en keyif veren şeylerinden biri.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
Valla çok ilginç bir durum oluyor:) bir günde direk anne oluyorsun bebrğini takip et yedir içir vs.ane moduna giriyorsun hemen.kucagına aldığında kokusu teni bakışları eşimle oturup izliyoruz.bak sende göreceksin süper birşey.
Canim bol hareket ablam 38. Haftada dugune gitti hic oturmamis oynaya ziplaya o gece sancilanmis ertesi gun hastaneye gittiginde 7cm acilmis sonra hemen doguma aldilar. Bende yatiyorum surekli gelmek istemesin simdi diye, dun aksam cok sancim oldu cunkuYa kizlar sezeryan olanlara imrenmeye basladim bu sipanin gelecegi yok . 23 une kadar gelmesse 1 hafta daha bekleriz yada suni sanci veririz dedi ama gelsin istiyorum bir hafta daha beklemek istemiyorum ya . bu gunu gecenleri simdi daha iyi anliyorum dogumu baslatan biseyler yapmak lazim ama ne?
Alacaklardı fakat doktorumuz gerek yok dediğinden alırmadık hastahanede .cuma günü sağlık ocagında vereceğiz o zaten mecbur olan.Ayy insallah yazdiklarini okumak bile huzur werdi. Insallah sag salim aliriz kucagimiza. Ne tatlidir simdi melein insan opmeye kiyamazztopuk kanini hastanede aldilar mi yoksa saglik ocaginda mi aldircaksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?