- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Tatlım sakın böyle kötü şeyleri aklına getirme, kötü rüya yorumlarınıda okuma canımı sıkma boşuna okiallaha emanetiz hepimiz hapşurup duruyorum habire hastalıktan bende ondan korkuyorum bişi olucak diye ne kadar evhamlıyız
Benim vugün lekelenmem oldu hanımlar.Dr a gittim kese var ama bebek yok dedihaftaya bakalım dedi.kese 5 haftaymış ama gebelik 6 haftaymışAllah jn nucizesi bitmez ben yine de umudumu kaybetmemeye çalışıcağım
Haklisin ama iste iki gece ust uste gorunce bugun bakiyim dedim ne bu ilk yorumda bu. Butun moralim bozuldu. Hayrilisi olsun artikAllaha emanet yapicak birsey yok.
Aynen allahım koruyor onları...Haklisin ama iste iki gece ust uste gorunce bugun bakiyim dedim ne bu ilk yorumda bu. Butun moralim bozuldu. Hayrilisi olsun artikAllaha emanet yapicak birsey yok.
Tesekkur ederim biraz daha rahatladim. Ilk basta duydugumda hic istemedm aldiricam diye tutturmustum. Simdi hep o geliyor aklima ondan da bu kadar korkuyorum sanirim. Ama sagolun biraz acildim walahi dogru her ruya yorumu ciksaydi bende smdi cok zengindim. :)[/QUO
Benim vugün lekelenmem oldu hanımlar.Dr a gittim kese var ama bebek yok dedihaftaya bakalım dedi.kese 5 haftaymış ama gebelik 6 haftaymışAllah jn nucizesi bitmez ben yine de umudumu kaybetmemeye çalışıcağım
Rüyanı akan suya anlat onla beraber aksın gitsin kimselere de söyleme cnm ve rüya gerçekten bilen tarafından yorumlanmalı unut gitsinHaklisin ama iste iki gece ust uste gorunce bugun bakiyim dedim ne bu ilk yorumda bu. Butun moralim bozuldu. Hayrilisi olsun artikAllaha emanet yapicak birsey yok.
KIZLAR SLMM ,
ilk sayfaya haziran yüzüme gülsün yazmıştım.. tüp bebek tedavısı ile hamile kalmış olabılırım idrar testlerim pozitif.
inşallah ilerleyen sayfalara güzel şeyler yazmak nasip oluur,
hepinizi tebrik ediyorum,
Hoşbuldum âmin inşallah sağ salim alırız. Hepimize hayırlı olsunHoşgeldiniz bayanlar hayirli ugurlu olsun bebisleriniz InsaAllah sag saglim kucagimizi hepimiz aliriz kucagimiza
Allah yardimcin olsun cnm kolay gelsin InsaAllah dogum.iznine kadar rahat bir hamilelik ve is hayatı geçirirsin
Tiksindiğim tek şey kırmızı et olduTatlim bunlar iyi gunleriniz bende cok yiyordum bianda bi tiksinme mide bulantisi geldi gecen persembeden beri olumuyum dirimiyim belli deil yemeden icmeden kesildim hayattan koptum mide bulantilarim yuzunden sosyal hayatim alt ust oldu hicbiyere gitmek bisey yapmak istemiyorum insss en yakin zamanda atlatirim
bende oyleyim bi de bulantı ve kokulara hassaslaştımNe zmn grdun ben daha gtmdm katnım cok şiş kasıklarm agrıyo cok ymk yiyorum normal mi bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?