2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ben de ilk hamileliğim de 6+5 te duymuştum ama kaybettim bir hafta sonra malesef bunu da kaybetmek istemiyorum

bende kızımda aynı şekilde bulantı aşırı çekmiştim ama 7. haftadan sonra başlıyormuş bulantı bende bu sefer olacak mı çok merak ediyorum ilk 3 ay 4 kilo vermiştim

allah hepimizi kavustursun ınş yavrularımıza bende yarın tekrar gorunecem bakalım gorebilecekmiyiz bişeyler

kzımda 5+3 de kesede bebekte gorunmuştu bulantımda o haftalarda başladı bunda hiç bişey goremedık daha

hamileliğin ilk aylarında düşük yaşayanlara sormak istiyorum. keseyi görüp kalp sesini duyup sonra bebek düştü diyorlar. peki doktor düşük için bir sebep söylüyorlar mı ya da neler yapılması lazımdı yapılmadı acaba?

canım soyle acıklama yapabilirim dusugu engellemek ıcın progestan hap jel veya ıgne veriyorlar. bu ragmen duserse zaten saglıksız gebelık olarak adlandırılıyor

Tullll sen ne durumdasin ? Nezaman gidiceksn doktora tekrar?
ben yarın tekrar başka dr gıdıcem canım bakalım ne dıyecekler. bulantım felan yok sadece kasıklarımda agrı var. boş gebelikte normal gebelik gibi oluyormuş sadece dua edıyorum bu gebeliğim hayırlı sonuclanır ınş dıye

canım soyle acıklama yapabilirim dusugu engellemek ıcın progestan hap jel veya ıgne veriyorlar. bu ragmen duserse zaten saglıksız gebelık olarak adlandırılıyor
yani Allah tan geliyor. yoksa yanlış birşeyler mi yapılıyor o yüzden mi düşük oluyor öyle birşey varsa bizde dikkat edelim diye sormuştum. sekizinci haftaya kadar geliyor fakat sonra düşüyor bunun sebebini öğrenmek istemiştim

saol canım hepinizin dualarına ıhtıyacım var

Kızlar neden kimse bana yazmadi. Size yeni katılıyorum forumdan da pek bir sey anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…